2010 aralık bebeklerin boy ve kilo gelişimi

bana da herkes hiç kilo almış görünmüyorsun ama karnın çok çıktı diyor.bide şekerim yüksek çıktı 100 gr.lık yaptırcam heran diyete sokulabilirim bu durumda daha fazla almasam iyi olur

kılzar benim bebeğim 1219 gram boyunu ölçemedi doktor
ben 3 kilo daha almışım 70 oldum
doktor yavaşla dedi

kılzar benim bebeğim 1219 gram boyunu ölçemedi doktor
ben 3 kilo daha almışım 70 oldum
doktor yavaşla dedi

maşallah bebeşine canım

3 kilo ya hep kızıyor doktorlar normali 2 kiloymuş ya , bende geçen ay 3 kilo almıştım bakalım bu ay nasıl olacak eyvahedigeldismile

Kızlar bebeklerin boyu pozisyonlarından dolayı ölçülemiyo genelde ama siz de pratik olarak boyunu hesaplayabilirsiniz. Ultrason kağıdınızda FL uzunluğu var, bebeğin uyluk kemiğinin uzunluğu. Bunu 7yle çarparsanız bebeğinizn tahmini boyunu hesaplayabilirsiniz. Kaan Kocatepenin sitesinde okumuştum

benimde minik börülcem 27+0 da 1023gramdı ayrıca FL(uyluk kemiği) X 7 de boyunu veriyormuş bende onun hesabına göre 35 cm diyorum kızıma

cumartesi kontrolümüz vardı 28+5 1120 gr 31 cm dedi ama ben boyunda hata var diye düşünüyorum, çünkü geçen ay 24 haftalık kontrolümüzde 28 cm di , 3 cm mi uzadı yani bebek , belkide yanlış ölçtü , bide biraz zayıf kalmış 1200 gr gibi olması lazımdı kilosu dedi, gerçi çokda fark yok ama hayırlısı , boyunu bende hesaplamak istiyorum ama ultrason kağıdında ölçüler yazmıyo üfff boshayallersmile

Canım doktor bana ayrı bi kağıt veriyo ölçümlerinin olduğu orda FL uzunluğu var, eğer onu 7yle çarparsan boyunun ölçüsünü bulabiliyosun. Ama kağıtta ölçüler yazmıyo demişsin bilmiyorumkismile
Takma kafana kilosunu boyunu boşver, her bebeğin farklı bi yapısı var, birbirlerini tutması mümkün değil. Doğduktan sonra büyüsünler boşver, hem rahat doğururuz böylece delikafadulden Ben 3500 ün üzerinde doğmasını istemiyorum...:uhm:

evet canım dediğin ölçüm kağıdını biliyorum ama vermedi, ya bende dr gidince ne sorucağımı falan hep unutuyorum , heyecan basıyo beni kaydirigubbakcemile3 ultrason kağıdına odadan çıktıkdan sonra baktım zatem oda bebeğin neresi hiç anlamadım zaten bende çok kilolu olmasından yana değilim, normali neyse o olsun inşallah , doğum içinde kolaylık olur dediğin gibi inşallahh.... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…