2010 aralık bebeklerin boy ve kilo gelişimi

30 hafta 1,550 gr olmus maşallah kızıma anneside 1 ayda 3 kilo almıs,annesinede maşallah...

merhaba kızlar, bende yeni katıldım.

benim oğlumda 27+1 de (geçen hafta bugün) 900 gr ve 32 cm di :)) bende maalesef 1 ayda 3 kilo almışısm (

merhaba Dilem ,

ne yaptın nasıl yaptın da bir ayda kilo almadın canım ?
ben ilk üç ay kilo almadım ama sonra neredeyse ayda 3 kilo alıyorum. fazla alıyorum ve korkuyorum doğumuma mani olacak diye kotkuyorum en çok da

slm canim,

valla ozellikle hic bisey yapmadim, hatta kilo almadim diyede cok canim skildi, bebegimde buyumez diye, bu yuzden omini girtlak yedim ama bu ay almamisim..
hamileligimin basindan bu yanada 7-8kilo aldim..
almamam daha iyi cunki zaten kilolu basladim...

allah yardimcimiz olsun

biz bu gün gittik doktor teyzemize 28+2 haftalığız bebişimin kilosu 1,286 boyu da 38,5
bende malesef 85 kilo olmuşum ilk başladığımda 70 dim ilk 3-4 ay hiç almadım ama sonra çok fena almaya başladım öle abartılı şeylerde yemiyorum ama ne bilim

benim de durumum aynı canım. 73 ile başladım , ilk 3 ay hiç kilo almadım ama sonra....
şu anda 82 kiloyum ve çevremdekiler bu zamana kadar aldığın değil, asıl bundan sonra çok kilo alınır doğuma kadar diyorlar. korkuyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…