2010 Aralık Meleklerinin İsimleri

metinle uyumlu olarak mete olabilir yada çetin kaydirigubbakcemile2

Yaw bu isim işi ne zormuş, ben beğensem eşim beğenmiyo eşim beğense ben beğenmiyorum, ikimiz birden beğensek bu sefer çevredekiler beğenmiyo. Biz ilk başta Zeynep istiyoduk, ortak kararımızdı, sonra biraz demode geldi, bi de ismi zeynep olan öğrencilerimi düşündüm hepsi bi tuhaftı. İsmin karakteri etkilediğini düşünenlerdenim bende zemuszemus Sonra bi gün bi yarışma programı izlerken yarışmacının birinin yeni kızı olmuş, adı da Defneymiş, falan filan. Aaa dedim kulağa ne güzel geliyo. O zaman da cinsiyetini yeni öğrenmiştik ve farklı duygular içindeydim. Eşime söyledim olabilir dedi. Şimdi ikimizin de içine sindi bu isim ama annem demez mi ne o öyle diye bilmiyorumkismile Ama tabi benim ne kadar inatçı olduğumu biliyo, fazla yorum yapmadı o yüzden. Şimdilik içime çok sindi ama doğuma kadar yine de değişebilir. Bu arada kızı olacaklar için bi önerim olacak, benim arkadaşım koymuştu ve o zaman da çok hoşuma gitmişti, güzel de bi anlamı var ama şimdi hatırlamıyorum : ESLEM kulağa hoş geliyo ama siz beğenirmisiniz bilmem boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile Ben ALMİRA yı da çok beğenmiştim ama eşime beğendiremedim, yabancı isimlere benziyomuş, büyüyünce erkeklere daha çekici gelirmiş, peşini bırakmazlarmış. Daha şimdiden başladık kıskançlıklara....

Son düzenleme:
ayyy bi minik defne de senin mi olacak yoksa:) Neyse bizim dışımızda Defneyi beğenenler de varmış demekki delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

esracım,
defne bence de çok güzel bi isim...kızım olsaydı ben de defne koymak isterdim,erkek isimleri çok daha kısıtlı..sizin işiniz bizden kolay...

bence defne çok şirin bi isim.
ben de eşime bi sürü önerinde bulunuorum. hiçbirini beğenmio.
yağmuru sevmiş.
almira filan hoşuma gitmio. tel adı gibi sanki.
bi rde ben cansın ismini çok sevmiştim. eşim yok olmaz dio.
ya ben d edeğiştirsemmi diyorum.
offffffffff isim işi çok zor.
ailede herkes de yağmur diye sevmey başladı.
artık bu gidişle yağmur olucak sanırım.

yağmur da çok güzel bi isim canım, tanıdığım yağmurlar hep çok zeki ve sevimliydiler. Ama yine de insanın içine tam sinmeyince sinmiyor. Ben de Defne Joy Foster ı çok severim, deli dolu olduğu için, belki o etkilemiştir benim bilinç altımı da bilemiyorum :)

bizde çok değiştirdik oğluşumun adını...
önce ayazdı,
sonra ege oldu,
sonra efe oldu,
artık eşim bi ara cabbar koyalım dedi kaydirigubbakcemile3 (espiri olsun die)
şimdide yağız yada yiğite odaklanmış durumdayız bakalım..doğuma kadar nekadar değişir acaba...

hadi bakalım, sizde isim çok karar veremiyosunuz biz de isim bulamadık :kedi: Ama hepsi de çok güzelmiş. Yanlız EFE koyma, valla çok inatçı oluyolar, kuzenimin oğlunun ismi Efe. Ama uzak dur :ecrin_bebek: Bi de eğer esmer bi bebek olacaksa Yağız çok güzel bi isim ama sarışın olursa biraz komik durabilir :kedi:

hmm, büyük ihtimal sarışın olur çünkü eşim sarışın ben kumralım ozaman yağızdan vazgeçelim biz... bilmiyorumkismile

hmm, büyük ihtimal sarışın olur çünkü eşim sarışın ben kumralım ozaman yağızdan vazgeçelim biz... bilmiyorumkismile

Canım benim eğer içine sindiyse o başka, ama anlamı esmer olduğu için komik durabilir. Bu arada Semra da esmer anlamına geliyomuş, duyduğumda çok şaşırdım ve komiğime gitti, tanıdığım Semraların çoğu sarışın delikafadulden

benimde kuzenim doğum yapacak kısmetse aralıkta oğlu olacak isim olarakta ULUS düşünmüşler benimde hoşuma gitti... karar deiştirmezlerse ulus bebek gelecek aralıkta=)

kızlar benim sıpanın inatcılıpı ve gelişen kotu olaylardan isimkonusuna pek girememişdim.cinsiyetimiz erkek mi kız mı derken son kontrolumuzde kız olarak netlik kazandı....inşallah değişmez..
şimdide herkes bir isim atıyor ortaya.
tanem,su ,ela,çisem,ırmak,yağmur lal,ala ...vs en cok tutulanda tanem....ama ben kararsızım?

ezomm benim bebise kiz derlerlen Ela olacakti,artik ikincisi kiz olursa Ela olcak ama burdada rahat kullanabilsin diye secmistik bu ismi..yani secenek cok yoktu.
o yüzden son aralarda duydugum ve kulagima hos gelen tanem´den yana oyumu kullaniyorumm:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…