2010 Aralık Meleklerinin İsimleri

evet iremin dediğin gibi bir anlamı varmı

şunlar da çok hoşuma gitmeye başaldı.

yağmur
rüya
ipek
nil
sinem
sıla
beray

yağmur
da kulağa hoş geliyo dimi.

evet iremin dediğin gibi bir anlamı varmı

şunlar da çok hoşuma gitmeye başaldı.

yağmur
rüya
ipek
nil
sinem
sıla
beray

yağmur
da kulağa hoş geliyo dimi.

Var cnm var önceden bnm kulağıma hoş geliyordu ama şimdi anlamını öğreninceelmaz:
rüya,ipek ve nill çok güzeller en güzeli nil:1rolleyes:

slm, topik hayirli olsun a.s.

bizim bebiste erkek dedi doktor ama kesin konusmadi...
ama isimlerimiz hazirdi

erkek: TUNAHAN (ben kisaca tuna dusunuyorum esim tunahan istiyor)
kiz: LENÂ (yasini serifte ve daha baska ayetlerde geciyo anlami bizden olan, insan, bizim..)

denizcim linada cok guzel ben lena ve lina arasinda cok kalmistim, ustelik fazla yayginda degil kismetse ikiniciye kiz olursa lena olacak insallah...

kizlar bende ravza ve ebrar meva isimleri hosuma gidiyor azrayida beyendim :)
kizlae meva ismi; sadece sehit kadinlarin girecegi cennetin adi ablam koydu kizina cok hos bi isim bence

canım eşin ne kadar güzel düşünmüş.çok ince bi hareket. isim de çok güzel oldu bence. yine de karar senin tabii

hayırlı olsun topiğimiz.... Bizim istediğimiz isimlerde kısa ve fazla seçenek yok

Şimdlik bu iki isim
erkek olursa can (bu benim seçimim)
kız olursa su (eşim su ismini çok öncesinden istiyordu ,yalnız lina ismide hoşuma gitti lina su da olabilir... )

Merhaba kıızlar...
Bizim de kararımız Burak Kayra ben çok sevdim umarım değiştirmeyiz...

Oğlum olacak ismini Çağan düşünüyoruz,bir oğlum var 3 yaşında adı Mert, onunkiyle uyumlu erkek ismi yok gibi. uyumlu olması şart değil aslında
Kızım olsaydı Melis ya da Ece aklımdaydı.

OOOO topiğimiz hayırlı olsun.
Bizimki hala göstermedi malum...
Kızım olursa Asya,nil, veya masal (masal da kararsızım.Eşim istemiyor, ama anlamı benim ismimle uyumlu)
oğlum olursa Ayaz
masal konusunda yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar.

Bence masal güzel annesinin ismiyle de uyumluysa neden olmasın ki ??
Ama iki isim koymayın bence biri ayşe diyosa diğeri fatma diyor milletin zevkine göre isim koyacak değiliz ya

Ayşecim ben de iki isim istemiyorum, yalnız bi arkadaşın akrabalarının hep iki ismi varmış sebep de içlerinden biri aynı isimde biriyle nüfusta karışıp bi olay yaşamış zamanında, bi daha olmasın diye çift isim koyarlarmış. Mantıklı aslında ama ben de sevmiyorum evde ayrı isim, okulda ayrı falan.

oglumuz olursa furkan koyacagiz insallah
cunku esimin ismide serkan uyumlu olacak
ben dusundum tabi bunu esiminde hosuna gitti:asigim:
kiz olursa asel diyodum ama simdi sevde daha hos gelio sanki
dunde bi isim daha buldum
sueda
ama yinede en guzeli sevde:sm_cool:

Durucuğun da ismi hamilelikten önce belliydi de şu ayşe çıkmasaydı iyiydi kaydirigubbakcemile3

Çıkarttın aradan o zaman Ayşe'yi : ) Sanırım Duru 2. ismi olucak.Zaten genelde 1. isim kullanılıyor.

Masal çok güzel bir isim Annesi.Bende düşündüm aslında ama ne bilim sonra dalga geçerler okulda falan diye istemedim.Dalga konusu olabilecek bir isim, özellikle erkekler tarafından.

ilk kez benden başka birinden duyuyorum asel ismini:) demek ki kız olurlarsa isim kardeşi olabilirler.. sevde de güzel bi isim ama sevdayla karıştıran çok olur sanki. malum bizim insanımız isimleri yanlış telaffuz etme konusunda çok maharetli klava:

Bence masal güzel annesinin ismiyle de uyumluysa neden olmasın ki ??
Ama iki isim koymayın bence biri ayşe diyosa diğeri fatma diyor milletin zevkine göre isim koyacak değiliz ya

Sağol tatlım, annem de masal olsun diyor.Benim adım Rüya , Rüya' nın kızı masal olur diyorlar ama eşim o ne öyle diyip duruyor.Benim çok yakın bir arkadaşımın kızının adı Duru.Valla çok yakın olmasaydık ben de Duru olmasını isterdim.Bayılıyorum Duru ismine.

Ben de iki isimden yana pek değilim ama iki isimliler hep büyük adamlar olmuş.Mustafa Kemal Atatürk mesela,şimdilik bu geldi aklıma

Sueda da güzelmiş canım,Asel'in anlamı neydi?

Evet, zamane çocuklarına belli olmaz.Benim de en büyük çekincem bu aslında

Evet canım Sevde ile Sevda karıştırılabilir.Ama Asel daha hoş geliyor kulağa.Belki de ben öyle düşünüyorumdur çünkü kocamın eski sevgilisinin adı sevde...Bu ismi duyunca tüylerim diken diken oluyor sempatiksalakcinni

walla karistiranlara gore isim koyamam sekerim cocuguma
aselde ayselle karistirilabilir bence
ama hangisi icimize sinerse ona karar vercez artik:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…