evet iremin dediğin gibi bir anlamı varmı
şunlar da çok hoşuma gitmeye başaldı.
yağmur
rüya
ipek
nil
sinem
sıla
beray
yağmur da kulağa hoş geliyo dimi.
Güzell anneler biz kızımın ismine eşimle birlikte karar vermiştik ama 1-2 gündür tutturmuş Duru'nun yanına Ayşe'yi de ekleyelim Ayşe Duru olsun diyor..
Kullanmasa da nüfus cüzdanında dursun annesinin ismi diyor..
Ne diyim karar veremedim..
canım eşin ne kadar güzel düşünmüş.çok ince bi hareket. isim de çok güzel oldu bence. yine de karar senin tabii
Biz kızımıza -Eliz- ismini koyacağız.Zaten hamile olmadan önce karar vermiştik : )
Durucuğun da ismi hamilelikten önce belliydi de şu ayşe çıkmasaydı iyiydi kaydirigubbakcemile3
OOOO topiğimiz hayırlı olsun.
Bizimki hala göstermedi malum...
Kızım olursa Asya,nil, veya masal (masal da kararsızım.Eşim istemiyor, ama anlamı benim ismimle uyumlu)
oğlum olursa Ayaz
masal konusunda yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar.
oglumuz olursa furkan koyacagiz insallah
cunku esimin ismide serkan uyumlu olacak
ben dusundum tabi bunu esiminde hosuna gitti:asigim:
kiz olursa asel diyodum ama simdi sevde daha hos gelio sanki
dunde bi isim daha buldum
sueda
ama yinede en guzeli sevde:sm_cool:
Bence masal güzel annesinin ismiyle de uyumluysa neden olmasın ki ??
Ama iki isim koymayın bence biri ayşe diyosa diğeri fatma diyor milletin zevkine göre isim koyacak değiliz ya
Ayşecim ben de iki isim istemiyorum, yalnız bi arkadaşın akrabalarının hep iki ismi varmış sebep de içlerinden biri aynı isimde biriyle nüfusta karışıp bi olay yaşamış zamanında, bi daha olmasın diye çift isim koyarlarmış. Mantıklı aslında ama ben de sevmiyorum evde ayrı isim, okulda ayrı falan.
oglumuz olursa furkan koyacagiz insallah
cunku esimin ismide serkan uyumlu olacak
ben dusundum tabi bunu esiminde hosuna gitti:asigim:
kiz olursa asel diyodum ama simdi sevde daha hos gelio sanki
dunde bi isim daha buldum
sueda
ama yinede en guzeli sevde:sm_cool:
Çıkarttın aradan o zaman Ayşe'yi : ) Sanırım Duru 2. ismi olucak.Zaten genelde 1. isim kullanılıyor.
Masal çok güzel bir isim Annesi.Bende düşündüm aslında ama ne bilim sonra dalga geçerler okulda falan diye istemedim.Dalga konusu olabilecek bir isim, özellikle erkekler tarafından.
ilk kez benden başka birinden duyuyorum asel ismini:) demek ki kız olurlarsa isim kardeşi olabilirler.. sevde de güzel bi isim ama sevdayla karıştıran çok olur sanki. malum bizim insanımız isimleri yanlış telaffuz etme konusunda çok maharetliklava:
ilk kez benden başka birinden duyuyorum asel ismini:) demek ki kız olurlarsa isim kardeşi olabilirler.. sevde de güzel bi isim ama sevdayla karıştıran çok olur sanki. malum bizim insanımız isimleri yanlış telaffuz etme konusunda çok maharetliklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?