2010 Aralık Meleklerinin İsimleri

Kızlar şu isimlerden hangisi daha hoş sizce
Simay
Simge
Melis

Melis daha güzel sanki..

Kızlar oğluşum için düşündüğüm isim, Çağan mutlu gün, bayram demekmiş. Bi de Mete hoşumuza gitti, nette bakarken. Büyük oğlumun adı Mert onunkiyle de uyumlu.

Cnm Çağan ismi çok güzel oğlumuz olsaydı zaten Çağan,Ceyhun veya Furkan koyacaktık

bizde son durum kizimiz oluyoo insallah
gorduk walla edepsizin kukusunukaydirigubbakcemile3
isim olrakta
sevde maide asel arsindayiz simdilik yeni isim yok
bilmiyorumkismile

delikafaduldendelikafadulden Öğrendin mi tatlım gözün aydın olsun:lepi:
Hayırlı akıllı tertemiz bir insan olsun inşallaaaaaahhhhhh:Saruboceq:

Nerde öğrendin bizim hastanede mi yoksa dediğin gibi başka yere gittin mi, ay benim daha çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk vaaaaaaaaaaarrrrrrdelikafadulden

Bende isim buldum,
kızım olursa İpek, oğlum olursa Pamir koymak istiyorum. Eşim Pamir e alışamadı ama benim çok hoşuma gitti. Umarım onu da ikna edebilirim. Gerçi kız olursa İpek te anlaştık gibi bakalım.

Pamir: 1. Orta Asyada yükseltisi 7000 myi geçen yüksek dağ ve yayla. 2. (Fars.) Dünyanın çatısı 3. Herşeye gücü yeten

Ben bu topiği kaçırmışım :))) Kız olursa Eylül Nisa erkek olursa Mustafa Tufan :)

kizlar fulin nasil sizce?
hos kokulu bitki
anlam olarakta fonetik olarakta benim ismime uyuyorsositososito

ya kızLar ne güzeL isim aLternatifLeriniz var ve de bazı arkadaşLar buLmuş biLe.Biz ne yapıcaz biLmiyorum yaa .Kız oLsaydı isim hazırdı ama oğLuşumuza bir türLü isim buLamadık yaffff

Cnm Çağan ismi çok güzel oğlumuz olsaydı zaten Çağan,Ceyhun veya Furkan koyacaktık

anlamı da çok güzel- mutlu gün. ama eşim biraz özenti isim falan diyo, Çağan Irmak'tan dolayı seviyodum ben o ismi. ama benim dediğim olacak gibi :jeyyar:

kızzlar merhabalr bende ömer aras koyacağım nasıl uyumlu olmusmu ömer eşimin babasının ismi onu koymak istiyo bende aras bende ikisini koyalım diyorum nasıl. kızımın ismide arzu bilmiyorumkismile

özüm bence kulağa çok hoş geliyo canım
ben beğendim.

di mi canım? valla şu ana kadar başka isme ısınamadım. bakalım araştırmaya devam ama.

fulin nasil dedim kimse yorum yapmamis:2:

trt spikerinin adıydı sadece onda duymuştum, çok da hoş bi isim, kızım olsaydı düşünebilirdim benim adım da F'yle başlıyo uyumlu olurdu.

Oğluşuma sordum kardeşinin ismi Çağan mı Mete mi olsun diye, Mete diyo şımarık, hem de sırıtarak.

bende ela ismini çok seviyorum ama eşimde ikimizin isimlerinin son iki harflerini alıp sonuna ra ekleyip almira ismini bulmuştu oda onu çok istiyor. azeri-türk kökenli bir isimmiş anlamı da ay tutulması esnasında ayın etrafındaki kızıllık ve orta asyada 10 senede bir açan bir çiçekmiş. sonunda elâ âlmira koyalım dedi.

ela almirada uymuş canım ama sadece ela daha güzel bence ama bu erkekler neden sadece bze bırakmazlar anlamam zaten bizde onları kıramıyoruz hee diyoruz bakalım hayırlısıyla doğsunlar isim işi kolay ama ela almiraya alıştıysan zaten onu korsunzemuszemus

benim de aklımda DURU var...
kimi beğeniyo,kimi beğenmiyo...
başka da hem anlamlı hem sade ve anlaşılır bi isim gelmiyo aklıma....

kızlar aşağıdaki ismlerden hangisi güzel size...
can
canalp
ege

biz isimde karar veremedik hala çok zor ya...
birde isimlerin kişilik analizinin olduğu bir site bilen var mı ordan bakalım isimler kişiliği etkiliyo buna inanıyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…