2010 Aralık Meleklerinin İsimleri

Bence Asya Nil çok güzel

Furkan güzel anlamada Kurandan iyi olur.Bence Asel Sevdeden çok daha güzel ama siz bilirsiniz

Bu arada hanımlar eşimi ikna ettim kabul etti o da sağolsun kızımızın adı saadece Duruu :))

haberokcum merhaba,

demek sen de aralık annelerine katıldın. hayırlı olsun canım. oğlunun adı neydi? berra ismi ile ilgili dedikoduları okumuştum ben de. anlamı güzel ama peygamber efendimiz değiştirmiş galiba berra ismini. ben de beyza ismini seviyorum. kızım olursa düşünebilirim.

Canım benim linayı bir arkadaşım koydu kızına da.. İremin anlamı Allah'a şirk koşanların yaptığı sahte cennet
Bi dini programda söylenmişti
Sanırım Nihat Hatipoğlu

canım benim abimler de irem koydular yeğenimin ismini. anlamı cennette bir bahçe diyolardı. sonra sahte cennet olduğunu öğrendiler ve pişman oldular. neyseki iki ismi var. elif irem...bu arada Kuran'ın mealinde okudum ben de gerçekten sahte cennet demek...

kızlar ben ılk hamıle kaldığımda kız olursa Elif koyucam dedim,eee kız oluo:dance::sm_cool:elif olucak Rabbim nasip ederse...

hadi yine dediğini yaptırdın seni gidi inatçı şirin.kaydirigubbakcemile3

Yaptırdımmm yaptırdımm :)) O da kuzu kuzu ''tamam hayatım istemezsen koymayız ben sadece fikrimi söyledim 9 ay onu taşıyıp eziyetini çekecek sensin ismini koymak senin daha cok hakkınn hem ben duruyu da çok seviyorum,farketmez!'' dediii kaydirigubbakcemile3

Koyup da sonradan pişman olan çoook evet..
Allahtan şimdilerde iki isim koymak moda oldu :)) iremi hatırlamıyolar

kızlar ben ılk hamıle kaldığımda kız olursa Elif koyucam dedim,eee kız oluo:dance::sm_cool:elif olucak Rabbim nasip ederse...

Elif de çok güzel cnm hayırlı olsun prensesin sağlıkla gelir inşallah..
Anlamı da çok güzel ışık saçan güzel kız demek -miş :)

bende kızım olacağını öğrendiğim gün oğlum ismaille uyumlu bi isim olsun dedim ve melis geldi aklıma söylemeside şeker. Şimdi anlamına da baktım bal ve bal arısı gibi anlamları var. ıkinci bi isimde koymak istiyorum ne yakışır sizce.
Melis bal demek olduğu için Melis Damla(bal damlası), melis dila vs gibi.

Canımm anca gördüm can sıkıntısından bakıyorum hepsine :)
Furkan-Serkan uyumlu evet benim eşimin ismi de serkan eğer erkek olsaydı uyumlu olsun çok isterdim şimdi de üçünün de alakası yok Ayşe-Serkan-Duru ?

slm, bizimde erkege benzedigini soylemisti doktor, eger sonradan kiza donmezse oglumuzun adi TUNAHAN olacak insallah...
butun bebislerin isimleri simdiden hayirli olsun....

benim kızımın adı büşra naz çok nazlı oldu buda kız olacak nasipse ece koymayı düşünüyorum eşim zeynep istiyo zeynep ece olabilir aklımda ki isimler defne ebrar sudem hayrunnisa iclal şimdilik bunlar arasında kararsızım

Kızlar oğluşum için düşündüğüm isim, Çağan mutlu gün, bayram demekmiş. Bi de Mete hoşumuza gitti, nette bakarken. Büyük oğlumun adı Mert onunkiyle de uyumlu.

Son düzenleme:
bizde son durum kizimiz oluyoo insallah
gorduk walla edepsizin kukusunukaydirigubbakcemile3
isim olrakta
sevde maide asel arsindayiz simdilik yeni isim yok
bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…