• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 aralık seferilerii kimler ..

kızlar hepiniz umarım pozitifi görür ve bebeklerinzi kucağınıza alırsınız. benim 3 aralık transfer günümdü ve ge.en hafta pozitif sonuç aldım çok şükür. 2010 ağustos ve eylülde tüp bebkle anne olacaklar başlığını açtım orda buluşup sıkıntılarımızı bu uzun heyacanlı yolumuzu paylaşalım umarım hepimiz orda buluşur sonra da bebeklerimizin topiğini açarız

kızlar hepiniz umarım pozitifi görür ve bebeklerinzi kucağınıza alırsınız. benim 3 aralık transfer günümdü ve ge.en hafta pozitif sonuç aldım çok şükür. 2010 ağustos ve eylülde tüp bebkle anne olacaklar başlığını açtım orda buluşup sıkıntılarımızı bu uzun heyacanlı yolumuzu paylaşalım umarım hepimiz orda buluşur sonra da bebeklerimizin topiğini açarız

gözünaydın canım... darısı bizlerin pozitif sonucu almasına...

:50::50::50::50:

Sonuç Negatiff :(( Allah kimseye yaşatmasın..

Merhaba Hellenn, çok üzüldüm Allah sabır versin canım ama kendini çok üzüp yıpratma, inşallah tekrar denersin ve güzel sonucu alırsın.
Benim de ikinci denemem, sanki biz seninle aynı zamanda test yapacaktık diye hatırlıyorum ama sen erken mi test yaptın?
ben de pazartesiyi bekliyorum ama sanki adet olcakmışım gibi :(
Hayırlısı olsun diyelim Allahım büyüktür inşallah bir daha böyle bir şey yaşatmasın hayırlısıyla güzel sonuç alırsın

helen cnm geçmiş olsun tatlım inş bebişin bi sonraki tedavinde kucağına gelir inş ...yıpratma kendini cnm Allahınımın verdiğinin önüne geçilmiyo kendini toparla tatlım hayatın sonu değil ama çok kötü bi sonuç....
armus tatlım sanada bol şans....ptesi sonucunu bizlerede bildir inş..

Mrb, pozitifi görenleri tebrik ediyorum, negatiflere de sabır ve yola devam etme gücü diliyorum.Benim de transferin 6. günü, 31 aralık test günüm.O kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum ama umarım hayırlı ise test gününü bekleyen herkes için sonuç pozitif olur...

Sonuç Negatiff :(( Allah kimseye yaşatmasın..

Ben de daha geçen ay yaşadım biliyorum hiçbir söz teselli olmayacak, zaman da bir türlü geçmek bilmeyecek ama umut da hiç bitmeyecek. Tam umudum bitti derken bir bakacaksın için yine umutla dolmuş. Evet bir kez düştük canımız çok yandı ama kalkıcaz yine deniycez elimizden ne gelir, umudumuzu yitirmek yok..

Son düzenleme:
Mrb, pozitifi görenleri tebrik ediyorum, negatiflere de sabır ve yola devam etme gücü diliyorum.Benim de transferin 6. günü, 31 aralık test günüm.O kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum ama umarım hayırlı ise test gününü bekleyen herkes için sonuç pozitif olur...

tedavin hayırlı olsun cnm inş bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur...
:49:

kızlar hepiniz umarım pozitifi görür ve bebeklerinzi kucağınıza alırsınız. Benim 3 aralık transfer günümdü ve ge.en hafta pozitif sonuç aldım çok şükür. 2010 ağustos ve eylülde tüp bebkle anne olacaklar başlığını açtım orda buluşup sıkıntılarımızı bu uzun heyacanlı yolumuzu paylaşalım umarım hepimiz orda buluşur sonra da bebeklerimizin topiğini açarız

gözünaydın canım,rabbim saglıkla kucagına almaya nasip etsin.darısı bizim başımıza.ben,im persembe toplandı yumoslar.buyuk ihtimalle salı günü transferim olucak.rabbim inşalah emeklerimizin karsılıgını verir..

Sonuç negatiff :(( allah kimseye yaşatmasın..

helenn cim cok üzüldüm tatlım,birbirimizi tanımasakta aynı kaderleri yasıyoruz.birimiz pozitif sonuc alsak kendimiz gibi seviniyor,negatif sonuc oluncada aynı kendimiz gibi üzülüyoruz.bizim yasadıklarımızı anca bizler anlarız.rabbim sabır versin canım,biliyorum sen şimdi üzülüceksin aglıycaksın,kendini yıpratacaksın.asla olmıycak diye düşüncelere kapılacaksın.üzülme demek boş. Biliyorum.üzüleceksin ama toparlıyacaksın canım zmanla kendini.solmus umut ciceklerin yeniden yeserecek yeniden deniyeceksin.belkide tedaviye gerek kalmadan gelir bebişin tatlım hiç belli olmaz.rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyler inşallah....

rabbım hepımıze pozıtıfı gostermeyı nasp eylesın ınşşşşşşş

hamıs arkadaslarım tbr ederım sızı
saglıklan kucagınıza alın ınşşşşşşşşş

merhaba arkadaşlar çok şükür raporumu aldım bu hafta ve bu sabahda adet oldum drum pazartesi çağırdı ve 11.30'a randevu aldım ilaçlarımı da hallettim çok şükür ki sigortanın müdürü oktay beyin tanıdığı eczacı arkadaşı varmış ordan 400tl ye aldık ucuza kapattık neyseki canlarım bakalım tedavimiz başlayacak Allahın izniyle inşallah hayırlısıyla herşey güzel olur da bebişimize kavuşuruz hatta hepimizin tedavileri güzel geçerde Allahın izniyle inşallah bebklerimize kavuşuruz arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba arkadaşlar çok şükür raporumu aldım bu hafta ve bu sabahda adet oldum drum pazartesi çağırdı ve 11.30'a randevu aldım ilaçlarımı da hallettim çok şükür ki sigortanın müdürü oktay beyin tanıdığı eczacı arkadaşı varmış ordan 400tl ye aldık ucuza kapattık neyseki canlarım bakalım tedavimiz başlayacak Allahın izniyle inşallah hayırlısıyla herşey güzel olur da bebişimize kavuşuruz hatta hepimizin tedavileri güzel geçerde Allahın izniyle inşallah bebklerimize kavuşuruz arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun

hade cıktıgın bu yolda yolun gusel son bulsun hayırlısıylan ınşşşşşş

Back
X