olumunekankayizsmilebayanssulusmileohaoldumsmileohaoldumsmilesırnaşık şey
olumunekankayizsmilebayanssulusmile
insallah cnm :lepi:sende kesin bi problem varmi cnm dogal yönden hamile kalabiliyormusun?ikkimzde bu yıll bebek habrii verrriz bakalımm eşlerimizeeesırnaşık şeysırnaşık şey
insallah cnm :lepi:sende kesin bi problem varmi cnm dogal yönden hamile kalabiliyormusun?
ah cnm allah yardimcin olsun peki neden düstügü bellimi bebeklerinin benimde tam 5 düsügüm var biara kan pihtilasmasi var dediler simdi ise yumurtalik kisti varmis en son düsügüm 24 eylülde yasadim allah kimseye yasatmasin cok kötü bi durum rabbim büyük bizimde yüzümüzü güldürür insevtt canım..ben 2 yıol hap kuulandımm düşük yaşadım......
26haftalık arar verdim..şimdi bu yıl tekrara 1ay önce hapı bırtaktım..bakalım kısmetttakannehir
ah cnm allah yardimcin olsun peki neden düstügü bellimi bebeklerinin benimde tam 5 düsügüm var biara kan pihtilasmasi var dediler simdi ise yumurtalik kisti varmis en son düsügüm 24 eylülde yasadim allah kimseye yasatmasin cok kötü bi durum rabbim büyük bizimde yüzümüzü güldürür ins
benide silebilirsiniz listeden:bbo:
cnm ins bisey cikmadiysa saglikla gelecektir bebegin sana rabbim tez zamanda versin ins ben yoruldum cnm yorulmazmiyim ama busefer su teshisi koydular tamam hadi bide böyle deniyelim diye diye bu hale geldim ins bu seferkinden umutluyum zaten bu defada olmassa birakirim cok sükür rabbim saglikli bitane nasip etti olmayanlara versin ins :gitme:hiç bi sorun bulamadılar..kromozom testelri yapıldı rahaim flimi
kantahlilerii ksımetttttt..sanada çok geçmiş olsun..5 düşük offf çok yorar kadını budüşükler yaaa..benim 1tane düşüğüm oldu..ve cesaret edipte bidaha kalamadım..hapla korundum..:umursamaz:
galiba topik sahibi bir süredir ortalarda yok...
kızlar bu yıl lbizzim yılımz olsun
heepimmiz bebek sahibi oluruz inŞLHH:Saruboceq:
meraba güzel hanımlar nasılsınız ben eski elif.m yeni nickim bu... canım çok sıkkın bugün bilindiği üzere türkiyedeyim henüz yuvama kocama kavuşamadım ama kocam buradaydı yılbaşında korunmadık hiç ama malesef benim yumurtlama günlerim değildi hastalığımın öncesiydi ihtimal düşük yani.. bu gün bide canımı sıkan bi kelimeyle karşı karşıya geldim yine ben polikistikover hastasıyım bilmiyorum o nedenle mi adet dönemimden 15 gün önce başlayan bi ödem problemim var hayatı bana zindan ediyo düşünün ki 2-3 kilo alıyorum o 15 gün içinde.. bugün bi eczaneye danışmaya gittim bu durum için yapılacak bişey varmı diye yok dedi mutlaka tedavi ol bu durum senin hormonlarınla alakalı olabilir dedi ben de pco hastasıyım ama tedavi oluyorum doktorum doğum kontrol hapı ile tedavi önerdi şu anda bebek istemediğimiz için dedim ama ben son 1 aydır bıraktım ilacı dedim bide bende şu problem var ilaçları bünyem kaldırmadı doğum kontrol haplarının çogunu denedim ama olmadi hiç biri sevgili eczacıda bana ama senin mutlaka tedavi olman lazım yoksa çocun olmayabilir bile dedisenağlama bu lafı duymaktan nefret ediyorum. inanın ben unutuyorum çogu zaman bu durumu düşünmüyorum bile zaten olmaz diye bişey de yok diyo oradaki doktorum yaşadığım yerin en iyi doktoruna gidiyorum offf gene stres etti beni bu lafeyvahedigeldismile
merhaba cnm bendede pco var ama daha yeni bende öyle belirtileride yok adet düzensizligi ,killanma ,asiri kilo vs, sadece gecen ay 10 gün gecikti ilk buydu belirtisi bence sende bu durumun caresine bak cnm ihmal etme eger kiloluysan kilo verdiginde bu kistlerin yok olma ihtimali var sende yurt disindaymissin bende yaklasik 3 yil dogum kontrol hapi kullandim LAMUNA 20 ismi cok düsük yan etkileri istersen bunuda sorabilirsin doktoruna hersey istedigin gibi devam eder ins cnmişte böyle.. bi tane daha verdi bi de bunu dene diye myralon diye bi doğum kontrol hapı ama içmeyeceğim hiçbirinden memnun kalmadım ki bundan kalsam.demek ki benim bünyem kaldırmıyor yapacak bişey yok... çok dua ediyorum allahım inşallah verecek bebeklerimizi da sağa sağlim kim bilir belki bunları yazarken şuan içimde bi yerlerde sperm hücreleri ve yumurta hücreleri kaynaşıyordur:Saruboceq:
merhaba cnm bendede pco var ama daha yeni bende öyle belirtileride yok adet düzensizligi ,killanma ,asiri kilo vs, sadece gecen ay 10 gün gecikti ilk buydu belirtisi bence sende bu durumun caresine bak cnm ihmal etme eger kiloluysan kilo verdiginde bu kistlerin yok olma ihtimali var sende yurt disindaymissin bende yaklasik 3 yil dogum kontrol hapi kullandim LAMUNA 20 ismi cok düsük yan etkileri istersen bunuda sorabilirsin doktoruna hersey istedigin gibi devam eder ins cnm
mesela benim ikizlerim olsun istiyorum (tabi sağlıklı hayırlı ayıpsız amansız imşallah 1 olsa da razıyım sağlıklı olsun da) onlarla ilgili hayallerim var.... bazen onlarla nasıl uyuyacağımı düşünüyorum odalarını ayırmam zaten ilk 1-1,5 sene hatta belki yataklarını bile ayırmam kokuları içime dolsun uyurken sonra tıpkı babaları gibi koksunlar... babaları gibi iyi yürekli olsunlar.. onlar öyle harika bi babaya sahip olarak doğacaklar ki bu şansları için hep şükredecekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?