2010 bana bebek getirsin istiyorum

amin cnm ins tüm isteyenlerin kucagini doldursun rabbim saglikli yavrularla....

ikinci kez anne olmak isteyenlerede yer varsa benide eklerseniz sevinirim nergiscim

melisdeniz merhaba cnm bak burdada karsilastik ins bakarsin beraber hamile kaliriz allahimin izniyle ins

melisdeniz merhaba cnm bak burdada karsilastik ins bakarsin beraber hamile kaliriz allahimin izniyle ins

merhaba seydam evtt ouyun bölümündede burdayız bi burcumıu tahmin edemedn.....teraziiiiiiiiii:))aminnnn..inşallah canımmmm olurr sende 2.kezzzemuszemus

2010"un ilk aylarinda müjdeli haberini duymak isteyenlerin ugurlu listesi

1-elif
1-scorpion
1-ec_ra
1-jarnana
1-gündogmadan
1-bafo
1-aysen
1-wylma
1-integral
1-maviumutolsun
1-nergis
1-mız mız
1-bianka
1-nurmeh
1-kuzucuğum
1-pembe patik
1-benden
1-faddim
1-semracocon
1-cadde
1-leguin
1-sevcan kaya
1-mugmug
1-integral0027
1-alisim05
1-gloryaa
1-aysellim
1-madeofhonor
1-gultun
1-xaylax
1-melisdeniz
1-gyshnky
1-chocolate
1-carmennn
1-zeynom_10
1-hatice-48
1-duygumehmet2
1-lansor 17
1-Arzu 85
1-ferhatınşiriniyimben
1-dilabi
1-cityofangels80
1-yoncamm
1-seydam
1-aysima04 inşallah hamilesindir...listemizin ilk yıldızını sana koyarız...

olmazmı seydam cım tabikide var....2010 da anne olmak isteyen herkese yer var.....özelliklede sana yer olmazmıkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
cnm link acilmiyor hayirdir merak ettim
Bu şahsın üyeliği ve mesajları silinmiş canım..
amin liyadora çook teşekkürler.Allah hamilelerin duaları nı kabul eder derler inşallah.Sana da sorunsuz bir hamilelik ve doğum dilerim.Allah hepimizi meleklerine kavuştursun.

Çok sağol canım,inşallah hepiniz sağlıkla hamile kalırsınız..:Saruboceq:Sitede preseed ile hamile kalanlar var.Bir göz atsanız ?yerimseniben

:lepi:

sagol cnm benim rabbim yüzümüzü bu topikte güldürür:1hug: ins

merhaba seydam evtt ouyun bölümündede burdayız bi burcumıu tahmin edemedn.....teraziiiiiiiiii:))aminnnn..inşallah canımmmm olurr sende 2.kezzzemuszemus
merhaba cnm himm bunu aklimda tutuyum bidahaki oyunda hile yaparim :dance:ins isteyen herkesin olsun bitanem

Bu şahsın üyeliği ve mesajları silinmiş canım..

Çok sağol canım,inşallah hepiniz sağlıkla hamile kalırsınız..:Saruboceq:Sitede preseed ile hamile kalanlar var.Bir göz atsanız ?yerimseniben
tamam cnm sagol :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…