2010 bana bebek getirsin istiyorum

olsun canim gec olsun güc olmasin benim icin de öyle zaten subat basi dönecegim esimin yanina bakalim kismet yerimseniben

simdilik iyi aksamlar ben yemeklerime bakayim bi aksam oluyo daha pilav yapicamcokacimcoook

tamam canim bak sen yemek i$ine ben yaptim senle sohbet ederken bir yandan yemek i$ini kaydirigubbakcemile3
olsun canim gec olsun güc olmasin benim icin de öyle zaten subat basi dönecegim esimin yanina bakalim kismet yerimseniben

simdilik iyi aksamlar ben yemeklerime bakayim bi aksam oluyo daha pilav yapicamcokacimcoook

nasılsın arkadaşım? bende gitmek istiyorum türkiyeye ama havaalanlarından korkuyorum malum grip insanlarla iç içe olmak...

bayram telasi demek isterdim ama malum buralarda pek onun telasi olmaz ütü yapiyorum canim temizlik bitti.. sen napiyorsun?

Magnilda, ben geçen sene hıdırellezde pc nin pait bölümüne çöp adam çizdim.bir kız bir erkek.Allah kabul etsin yazdım.Hayatım boyu bir kız bir erkek ikizlerim olmasını diledim..5 ay sonra hamileydim ve ikizlere hamileydim.bir kız bir erkek..bu arada anca mikroenjeksiyonla hamile kalabiliyorum..ilk denememde tuttu..ama dr ihmali ve rahim ağzı yetmezliği yüzünden zamansız doğum yaptım.bebeklerim yaşayamayacak kadar küçüktüler...Melek kızım Ada ve melek oğlum Ege mezardalar şu an...
Bu hıdırellezde yine aynı dileği diledim..Avatarımda da dileğim var şu an...Bu sene yine ikizlere hamileyim..Çok yürekten istediğinde kalbini temiz tuttuğunda Allah kabul ediyor..Şu an daha cinsiyetlerini bilmiyoruz,çok erken çünkü..ınşallah bu kez zamanında ve sağlıkla kucağıma alırım meleklerimin kardeşlerini..
ınşallah Allah hem sana hem de anne olmak isteyen tüm arkadaşlara en kısa zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile nasib eder...

Son düzenleyen: Moderatör:

badem sen misin?

bunun icin hep dua ediyorum saglikli olsunlar ayipsiz amansiz olsunlar diyorum en basta ama o kadar cok icten dualar ediyorum ki allahim bana bi kiz bi erkek ikizlerimi nasip etsin diye insallah dualarim kabul olur senin gibii

bunun icin hep dua ediyorum saglikli olsunlar ayipsiz amansiz olsunlar diyorum en basta ama o kadar cok icten dualar ediyorum ki allahim bana bi kiz bi erkek ikizlerimi nasip etsin diye insallah dualarim kabul olur senin gibii

İnşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :1hug:

evet ben badem :)

alkisalkisalkis:lepi: sonun daaaaaa buldum senii sbat ayiydi bebeklerini kaybettigin zaman o kadar üzülmüstüm ki anlatamam simdi bu haberi aldim ya sanki ben hamileyim o kadar cok sevindim yani allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah bu sefer hersey yolunda gidecek allahin izniyle:Saruboceq:

evet 14 şubatta doğum günüm bebeklerim doğum ve ölüm günleri oldu......

İnşallah bu kez sağlıkla kucağıma alırım..

İnşallah isteyen herkes ....

evet 14 şubatta doğum günüm bebeklerim doğum ve ölüm günleri oldu......

İnşallah bu kez sağlıkla kucağıma alırım..

İnşallah isteyen herkes ....

amin canim insallah... ee nerelerdeydin bakalim sen neden kayboldun ortalardan.. ben de kullanici adimi degistirdim hatirlar misin bilmem eski kullanici adim elif.m di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…