2010 Bebekleri için yılbaşı çekilişi

bütün ciciler çok güzel ne iyi oldu bu çekiliş hatıra olur alınanlar. bende hedimizi çekip eklicem :))

canım begenmenize çok sevindim acaba olurmu diyerek seçtik iyi günlerde kullansın ogluşun ayrıca geçmiş dogum gününde kutlu olsun canım

bizde bugün aldik hediyemizi insallah resimlerini cektim
en kisa zamanda koycam.cok tsk ederiz tekrardan canim

nevyascım bıraz ugraşdan sonra hedıyen elime geçti nıhayet..çok teşekkür ederiz çorabımızdakı ördekler çok şeker:)) çok teşekkürler tekrar
resim yukleyecegım eger hızlı resım açılırsa....

bunlar da bizim yeniyıl cicilerimiz

annem bugün aşı olduğum için tulumumun üstüne giydirdi

yeni yeleğim ve lifim; askılıklarım ve Mert Eren'İn cici kokusu :))

teşekkürler loveli teyze :))

Eklentiler

• $S6300482.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $S6300475.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 44

bunlarda bizim hediyemiz abimize ve ablamizada vardi ama onlarin resmini cekemeden giydiler
kirlettiler bile
insallah sende en kisa zamanda alirsin canim benim

bizimkiler gelmedi demi daha bunlarin yok isanin göge cikisi yok inisi tatiller ancak ulascak galiba eline

bizimde hediyemiz geldi bugün...çok beğendik...çok teşekkür ederiz ellerinize ayaklarınıza sağlık...en kısa zamanda resim koyacağız...

benımkı de geldı resımlerını eklıycem en kısa zamanda yarın da demetyarene ulasır buyuk ıhtımal o da ınsallah begenır :)

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

bunlarda bizim yeniyıl cicimiiiiz platin teyzemiz ve rüya kardeştennnn teşekkür ederiz sıcacık ve yumuşacık annem dışarı çıkarınca giydirecek söz verdi

ya bende resmı yuklemek istiyorum ama hızlı resım hata verıyor neden böyle siz hangi sayfadan yüklüyorsunuz arkadaşlar...

oh şükür oldu ama başka siteden nedense hızlı resım yuklemıyo yaa...

bunlarda bizim cicilerimiz nevyas teyzemizden hediye..çok teşekkür ediyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…