ritacım hediyemizi aldık canım çok hoşumuza gitti özelliklede oglumun diyebilirim kardeşine bak bu senin yılbaşın diyerek gösteriyo (resim ekleyecem tabi nasıl eklendigini ögrenebilirsem) bizimkide bikaç güne eline geçer umarım iyi geceler
Uploaded with ImageShack.us
bizimde hediyelerimiz geldi :)) çok çok çok teşekkür ederiz semra teyzesi çok duygulandım gerçekten
çok zahmet etmişsin kızım papiklerini çok çok beğendii ama ayağına taktırmıo elinde sallıo :)
bizimde hediyelerimiz geldi :)) çok çok çok teşekkür ederiz semra teyzesi çok duygulandım gerçekten
çok zahmet etmişsin kızım papiklerini çok çok beğendii ama ayağına taktırmıo elinde sallıo :)
çokk sevindim cnm beğendiğinize güle güle kullansın duru bebek. patiklerden oğluşuma da aldım ayağına giydirince birini basınca cik cik ses çıkıyor ya o na bayıldı gülüyor, diğer ayağını da sallayınca ses çıkınca etrafına bakınıyor:))))
hediyeleriniz cok guzelmişş canım guzel gunlerde kullansın prenses :)
Bizim hediyemizde bugün annemden geldi :) teşekkür ederiz nohutlu pilav cicilerimiz çok güzeloğluma çok yakışacak zevklerimizde uyuyormuş :)) inşallah bizimkide bu hafta içi ulaşır diyorum benimkide şans çünkü
Eki Görüntüle 117026
Bizim hediyemizde bugün annemden geldi :) teşekkür ederiz nohutlu pilav cicilerimiz çok güzeloğluma çok yakışacak zevklerimizde uyuyormuş :)) inşallah bizimkide bu hafta içi ulaşır diyorum benimkide şans çünkü
Eki Görüntüle 117026
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?