2010 Bebekleri için yılbaşı çekilişi

aaa çok sevindim beğenmenize......zaten aslında oğlunuda düşünürek seçtim...güle güle kullanın...öpüyorum...

....................................................

Son düzenleme:

çokk sevindim cnm beğendiğinize güle güle kullansın duru bebek. patiklerden oğluşuma da aldım ayağına giydirince birini basınca cik cik ses çıkıyor ya o na bayıldı gülüyor, diğer ayağını da sallayınca ses çıkınca etrafına bakınıyor:))))

vallaa bayıldık kızmla oda korktu önce o cik cik sesten sonra oda güldü :)) bizimde hediyemiz bi kaç güne elinizde olur canım inşallah bu arada bebek şekerini çekmeyi unutmuşum onu direk dolaba yapıştırdı kızım :))

Bizim hediyemizde bugün annemden geldi :) teşekkür ederiz nohutlu pilav cicilerimiz çok güzel oğluma çok yakışacak zevklerimizde uyuyormuş :)) inşallah bizimkide bu hafta içi ulaşır diyorum benimkide şans çünkü

Son düzenleme:

nevyascım çokk şıkmış hediyelerinizz, Affan kuzusuna da pek yakışacaktır eminim, güle güle kullanın :)

Kızlarr hepinizin cicileri çoook çook güzel. güle güle kullansın minişler..

pıngu cnm benım bugun cıktım aldım melegının hedıyelerını cmt gunu kargoya verıcem bana tekrar ozelden msj atarmısın adresım ısım soyısım ve tlf hatta cep numarNIDA VERIRSEN IYI OLUR TATLIM

kızlar tüm ciciler çok güzell bayıldımmm :) gülegüle kullansın minişler:)
bizde haftaya ekleriz resimlerimizi :)

nevyascım begenmene çok sevındım..ben erkek bebeişlerde böyle kıyafetleri görünce bayılıyorum....renklerıde çok cool seçtim resımde çok net degil gerçi am emınım affana çok yakışacak..güzel günlerde kullanın ınşallah..ama giydirdiginde de resmını görmek isiyorum:))
sıkma canını cnm er geç ulaşır nolucak sankıı...

Meryemcim hediyen geldi...hemde benim doğum günümde:))çokkk güzel...yavru kartal çok beğendi:)))çok teşekkür ederiz...
eklicem kızlar resmini...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…