2010 Bebekleri için yılbaşı çekilişi

bizde bugün oğluşumla minik linamızın hediyesini aldık yarın gönderiyo zurumarım beğenirsiniz

Nohutlu bizim hediyemiz gelmedimi canım dün gelmesi lazımdı bugün 2 gün oldu ama gelmediyse yaz canım takibini yapayım elimdeki irsaliyeden.

Ben dün evime geçtim canım bi süre gitmiycem ama eşim bi ara uğrar alır şimdiden teşekkür ederiz :))

hayır cnm henuz gelmedı...gelır sanırım bugun yarın...keşke dun burdan baksaydım da kendıu evıne yollasaydım tatlım yaa eşine zahmet vermiş olacagım...bizde teşekkür ederiz:))

bende bugun aldım ınsallah begenırsın dark eşim p.tesı gonderıcek

begenirim canım neden begenmiyim.
sen begenmedin galiba benim hediyeyi
cok araştırdım rita biliyor, en sonunda ona karar verdim,işinize yarayacak birşey olsun istedim, hatta ogluma da aldım aynısından..

begenirim canım neden begenmiyim.
sen begenmedin galiba benim hediyeyi
cok araştırdım rita biliyor, en sonunda ona karar verdim,işinize yarayacak birşey olsun istedim, hatta ogluma da aldım aynısından..

canımn begendım begenmezmıyım cıngıragını sallıyorum ogluma aglayınca susuyor

Benim de bu aralar dışarı çıkamayacağım belli olunca internetten hediyemizin siparişini verdikk, yarın veya en geç pazartesi günü Çınar Efe kuzusunun elinde olur diye tahmin ediyorum :) İnşallah beğenirler :)

hayır cnm henuz gelmedı...gelır sanırım bugun yarın...keşke dun burdan baksaydım da kendıu evıne yollasaydım tatlım yaa eşine zahmet vermiş olacagım...bizde teşekkür ederiz:))

Mesajını okuyunca hemen internetten sorguladım canım adreste tanınmıyor denmiş, daha detaylı mesaj attım zaten, bişeyi becerememişler bana dönüyor kargo tekrar yollayacağım hafta içi sana verdiğim barkod nosu ile sende bakabilirsin.3 gündür bi kargoyu ne sana ulaştırabildiler nede bana geri döndürebildiler sinir oldum.Bu arada sizinki anneme gelmiş canım olsun alırız yabancı yer değil :)) çok teşekkür ederiz.

Olsun canım anneme gitmiş problem değil :)

özelden okudum cnm problem degıl...aaa bizim kı ne çabuk gelmiş yainşallah begenırsın cnm....

bizim hediyemiz elimize ulaştıııııı

baharcım sana ve Çınar Efe kuzusuna çok teşekkür ediyoruz Linoşla, çook beğendik

işte bizim hediyelermizz

Lina pek fırsat vermediği için telefonla çektim, pek net olmadı, biraz da karanlık cıktı

tulumumuz çoook güzel, hele o patiklere bayıldıkkk tekrar çook teşekkür ediyoruz

çook beğendik hemde hemen ışıkları kapatıp oğlumla yıldızların altında yatağımıza yattık çok keyifli bir gece oldu işin kötü tarafı bizim adam ne romatik değilmi deyip durdu korktum valla :))))

beğendiğinize çok sevindik güle güle iyi günlerde giysin prenses :))

ehehehhhehe sizin de beğenmenize çookk sevindik canım güzel günlerde kullanın :)

ritacım hediyemizi aldık canım çok hoşumuza gitti özelliklede oglumun diyebilirim kardeşine bak bu senin yılbaşın diyerek gösteriyo (resim ekleyecem tabi nasıl eklendigini ögrenebilirsem) bizimkide bikaç güne eline geçer umarım iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…