dark hedıyen geldi
ılk alan benım sanırım hehehhe
bizde bugün oğluşumla minik linamızın hediyesini aldık yarın gönderiyo zurumarım beğenirsiniz
Nohutlu bizim hediyemiz gelmedimi canım dün gelmesi lazımdı bugün 2 gün oldu ama gelmediyse yaz canım takibini yapayım elimdeki irsaliyeden.
Ben dün evime geçtim canım bi süre gitmiycem ama eşim bi ara uğrar alır şimdiden teşekkür ederiz :))
bende bugun aldım ınsallah begenırsın dark eşim p.tesı gonderıcek
begenirim canım neden begenmiyim.
sen begenmedin galiba benim hediyeyi
cok araştırdım rita biliyor, en sonunda ona karar verdim,işinize yarayacak birşey olsun istedim, hatta ogluma da aldım aynısından..
hayır cnm henuz gelmedı...gelır sanırım bugun yarın...keşke dun burdan baksaydım da kendıu evıne yollasaydım tatlım yaaeşine zahmet vermiş olacagım...bizde teşekkür ederiz:))
hayır cnm henuz gelmedı...gelır sanırım bugun yarın...keşke dun burdan baksaydım da kendıu evıne yollasaydım tatlım yaaeşine zahmet vermiş olacagım...bizde teşekkür ederiz:))
canımn begendım begenmezmıyım cıngıragını sallıyorum ogluma aglayınca susuyor
Olsun canım anneme gitmiş problem değil :)
Mesajını okuyunca hemen internetten sorguladım canım adreste tanınmıyor denmiş, daha detaylı mesaj attım zaten, bişeyi becerememişler bana dönüyor kargo tekrar yollayacağım hafta içi sana verdiğim barkod nosu ile sende bakabilirsin.3 gündür bi kargoyu ne sana ulaştırabildiler nede bana geri döndürebildiler sinir oldum.Bu arada sizinki anneme gelmiş canım olsun alırız yabancı yer değil :)) çok teşekkür ederiz.
Benim de bu aralar dışarı çıkamayacağım belli olunca internetten hediyemizin siparişini verdikk, yarın veya en geç pazartesi günü Çınar Efe kuzusunun elinde olur diye tahmin ediyorum :) İnşallah beğenirler :)
bizim hediyemiz elimize ulaştıııııı
baharcım sana ve Çınar Efe kuzusuna çok teşekkür ediyoruz Linoşla, çook beğendik
işte bizim hediyelermizz
Lina pek fırsat vermediği için telefonla çektim, pek net olmadı, biraz da karanlık cıktı
tulumumuz çoook güzel, hele o patiklere bayıldıkkktekrar çook teşekkür ediyoruz
çook beğendik hemde hemen ışıkları kapatıp oğlumla yıldızların altında yatağımıza yattık çok keyifli bir gece oldu işin kötü tarafı bizim adam ne romatik değilmi deyip durdu korktum valla :))))
beğendiğinize çok sevindik güle güle iyi günlerde giysin prenses :))
frogola hediyeniz çok güzelmiş...güle güle kullansın linacık....patiklerde süpermiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?