2010 Bebekleri için yılbaşı çekilişi

süpersinnn pinguuuu
platinnnnnn nerdesinnnnnn

canımmm, burdayım

antalyaya geldik kızlar, annemin yanına, telaşeden çekilişi unutmuşum, şimdi geldi aklıma..

pingu teşekkürler, çok güzel bir organizasyon yaptın..

loveli, güzel eşim :))) özelden görüşürüz tatlım, öpüyorum..

benım hedıyem hazır bugun hallettım o işi en musaıt vakıtte ve kısa zamanda ulastırıcam kısmetse

Son düzenleme:
bende dün hem kızıma biraz alışveriş yaptım kışlık bişiler aldım hemde paşanın hedıyesını aldım en yakın zamanda bende gönderecegım ınşallah....

gercekten cok heycanlı oldu :)) affanımla hasta olduk annemdeyım kac gundur yazamadım burayada gercı nohutlu pılav ıle haberlestık :) yarın affanı anneme bırakıp dr gıdıcem hedıyemızıde alıp gonderecegegım ınsallah...

ohhohh ılerlemeler var :) bende kısmetse yarın saglıkocagına gıderken yollayacagım

Son düzenleme:
sagolun kızlar, bugun yolladım hedıyemızı, bıraz aceleye geldı ama ınsallah begenır nohutlu :))

ahh cnm aşk olsun yaa( begenmemek ne haddime lütfen....
ben herkezden önce aldım ama hala yollayamadım evde biraz tadılat var çıkamadım yarın en geç öbür gün ulaştıracagım inşllah ...geçmiş olsun bu arada nevyas...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…