2010 da Tup Bebek Tedavisi İle Anne Olmak İsteyenler Buraya Duygularımızı Paylasalım

aslı canım coooook sevındım allah tamamına erdırsın hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın allah dıleyen herkese versın..ayagımı suruyorum demıstım sende suru lutfen...opuyorumnanaktan
kıslar hamileyim 5 haftalık hemde kendılıgınden oldu Allahıma şükürler olsun üstelik ikiz ihtimali de varmıs 15 gün sonra belli olacak hemde kalp atısını dınleyecegız

kızlar bebısın kalbını dınledık yaaaa allah ım hepınıze nasıp etsın ıns cok guzel bır duygu yepyenı bır hayat o bır mucıze dılıyorum en kısa surede sızde mucızenıze kavusursunuz..dualarınız ıcın allah razı olsun...opuyorumnanaktan

kızlar herkesin kurban bayramını kutlar sevdiklerinizle nice mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim...
bayram süresince internete girmeye fırsatım olamaz diye şimdiden kutlamak istedim bayramınızı..bu arada ben bugün doktorumla görüştüm bu ayki adetimle başlayacağız bi aksilik çıkmazsa...tekrar görüşene kadar kendinize iyi bakın hamınlar

Herkezin bayramını sevdiklerinle ve güzelliklerle geçirmesini dilerim. Bir daha ki bayramları bebeklerimizle geçirmek nasip olsun.

SEKERLERkurban bayramınızı kutluyorum dılıyorum hepımız bı daha kı bayramı bebıslerımızle karsılarızopuyorumnanaktan

kızlar bayram bıttı toplanın bakalım nasıl gectı bayram bu arada serpıl tedavın basladı mı canımopuyorumnanaktan

ahhhh özlemcim sorma yaaaa......

bayramda vakitsiz adet oldum (2 gün erken geldi ) tabi bende bayram bayram doktor bulamayınca ,doktora görünmeden başlayamadım iğnelere....aralık sonuna inşallah

hayatımda ilk defa tatil olmasından ve beraberinde hastanelerin kapalı olmasından bu kadar sıkıntı duydum...ama sonuçta herşeyin hayırlısı demekki daha zamanı gelmemiş bebeğimin

Bu arada sen nasılsın güzelim, bebeişin napıyo hiç getirmiyon bayramlarda el öpmeye :))))

serpıl teyzesı gayet ıyıyız sukurler olsun ıns gelecek bayrama el operız aksılık olmus ama hayırlısı olsun bır ay nekı sonu guzel olsun ıns canımopuyorumnanaktan
ahhhh özlemcim sorma yaaaa......

bayramda vakitsiz adet oldum (2 gün erken geldi ) tabi bende bayram bayram doktor bulamayınca ,doktora görünmeden başlayamadım iğnelere....aralık sonuna inşallah

hayatımda ilk defa tatil olmasından ve beraberinde hastanelerin kapalı olmasından bu kadar sıkıntı duydum...ama sonuçta herşeyin hayırlısı demekki daha zamanı gelmemiş bebeğimin

Bu arada sen nasılsın güzelim, bebeişin napıyo hiç getirmiyon bayramlarda el öpmeye :))))

merhaba kızlar bende 2010 anne olma adayıyım....ilk tüp bebek tedavime başladım ohss oldum 1 ay doktor erteledi emriyolarım donduruldu...2 hafta sonra emriyolarımı transfer edilecek.....yazışalım kızlar insan anlatınca rahatlıyor....hepinize dua ediyorum.....

merhaba kızlar bende 2010 anne olma adayıyım....ilk tüp bebek tedavime başladım ohss oldum 1 ay doktor erteledi emriyolarım donduruldu...2 hafta sonra emriyolarımı transfer edilecek.....yazışalım kızlar insan anlatınca rahatlıyor....hepinize dua ediyorum.....

geçmiş olsunnn inşşş muradına kavuşursunnn
nerde tedavi oluyosunnn kocaelidesin sanırımm

kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar ben memorial,de tedavimi görüyorum ve dun yumurtalarım toplandı 5 yumurtam oldu ve bugun aradım merkezi 2 yumurtam döllenmiş bu ilk deneyimim beni bilgilendirin lütfen inş.. bende tutunur yumoşlarım allah hepimizin yardımcısı olsun

:Saruboceq::Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar ben memorial,de tedavimi görüyorum ve dun yumurtalarım toplandı 5 yumurtam oldu ve bugun aradım merkezi 2 yumurtam döllenmiş bu ilk deneyimim beni bilgilendirin lütfen inş.. bende tutunur yumoşlarım allah hepimizin yardımcısı olsun

allah ardımcın olsun benımde bugun toplandı 6 yumos varmıs bakalım kacı dollenecek:Saruboceq:

Bafo benimde pazartesi toplanacak
birseyi cok merak ediyorum bende bugun 7 folikul var acaba hepsinden yumurta cikiyormu?
sende kac folikul gozukuyor duda 6 tane cikti?
Birde agrin var mi?

kızlar merhaba az yumurta diğe üzülmeyin tabi çok olsalar daha iyi ama az olupta kaliteli olmaları da önemli tutunca bir taneside tutuyor benimde 1 taneydi ve tutmuştu sonra kaybettim ama yinede tutması önemli kendinize çok dikkat edin inşallah yumoşlarınız tutunur annelerinede bırakmazlar hiç

Mrb,
ben 3.denemem için dondurulmuşları deniyecem.2 martta hayırlı ile başladım.günlük 75 doz gonal-f iğne yapıyorum.1 adet bebe aspirin ve folik asit hap içiyorum.Perşembe günü tekrar kontrolüm var.Büyük ihtimal c.tesi aşılamam yapılacak.Salı veya çarşamba günü de dondurulmuş yumoşumun transferi var.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar.Bu sefer sonucu aldığımda eşim ile beraber mutluluk kahkahaları atmak istiyorum

Back
X