2010 Ekim anneleri doğum ücretlerini araştırdık mı?

en uygun sizin orada ki hastane sanırım canım. benim doktor yazsın da ben de ona göre alayım fiyat bakalım benden de 2düzey mi isteyecek.
medicana,hospitallium ve özel sur'a da sorsaydın keşke canım ama yinede teşekkürler bilgi için opuyorumnanaktan

medicana numara alıp kendileri dönüyor canım hospitalıumda cok savsak o ona bağladı o na.. sur uda unuttum.. bizim atasehirdeki erkek cekiyormus canım üsküdar hospital turk te cektiricem nasip olursa en uygunu o hem bayan cekiyor.

ben 27mayısda kısmet olursa doktorumdan sonra gider bizzat sorarım hospitallium ve medicana'ya. hmm erkek mi cekiyormuş.. eşim ne der bu duruma bilemiyorum olmadı atlasta cektiririm bende. yakın hem. sur da bayan cekiyordur bence .

27 mayısta kaç haftalık olcan canım sen? ben istemem erkeğe cektirmek rahat edemem.. atlastaki erkekmiş çeken.. sur uda arıcam merak ettim şimdi yarın olmadı ararrım..

27 mayısta kaç haftalık olcan canım sen? ben istemem erkeğe cektirmek rahat edemem.. atlastaki erkekmiş çeken.. sur uda arıcam merak ettim şimdi yarın olmadı ararrım..[/B]

20 haftalık olcam canııımm.yapma ya orası da mı erkekmiş...
anacım bayan bulmak ne zor...
surda calısanlar hep bayan genel de ondan dedim ama bir sor yine de. emin olalım.

ben 2009 ekm annesiyim kkızlarr başta medical parka gttim 7 ay felan daha sonra fiyatlar yüksek geldi son aylarnzda nstye felan grceksnz medicalde 50 ytl nstydi haftada 3 kerre giriodum riskli oldğu için doğmda iki mlyar sezeryan fiyatı drda epey para istiodu bende burdaki arkadşlarımın tavs,yes, üzerine nisa hastanesine gittimnst 8 ytlyi hafta 3 kere giriodum aynı şekl bebeğimn plesentası kireçlenmşti bras riskli ve suyu azalmştı nisa hastanesnde 37+4.haftamda sezeryana alndım drum asiye uzun kesnlkle tavsiye ederim üstüne dr tanımamm allah ondan razı olsun...sezeryan oldum 1 gün yatmadım 5.gün iş yaptım halı sirkeledim=)dikiş izim dahi geçti bile eli çok hafif..dün arkaşm doğum yaptı bebek 9 ayı geçti suni sancıyla doğum yaptıı asiye hanımın ikzleri rahatszmış sırf arkadşıma yetşek için ikizlerle beraber geldi ikizlerii yan odaya yatrdı ikzler dediğim çok küçüklerr 40 lı felanlar sanırım kesnlkle tavsiye ederim bidaha bidaha herzaman asiye hanıma gideceğimm...

bu arada 275 normal doğumdu 1 sene önce sezryanda 675ti epidurale ekstra bi ücret yok ama ben cesaret edemedim biras rislkyi bu senede fyatlar 375 normal 775 sezerr..hayrlı doğmlar olsun inş.

Ben ve kardeşim Ataköy hastahanesinde doğum yaptık benim doktorum Dalga bey di Ben de kist de vardı.Hem hastahane hem de doktorumdan çok memnunum tavsiye ederim.............

kızlar bu 2 li düzey ultrason karından mı çekiliyor?
üsküdar daki bayan mış bana cok caz,p geldi yazan arkadaşa tesekkürler

selam kızlar
5 aylık oldunuz artık tebrikler
umarım 9 ayınızıda sağlıkla geçirir ve meleklerinizi sağlıkla kucaklarsınız.
ben gazi hastanesinde doğum yaptım. doktorum çiğdem hanımdı
bebeğin iri olmasından dolayı epiduralli sezeryan olduk.
fiyatı geçen yıl 500 lira idi küsuratlarını hatırlamıyorum.
ben çok memnun kaldım.
bu arada bir ayrıntı vereyim size
karataşta seeryan yerini dikiyorlar gazide lazerle yapıştırıyorlar. doğumdan sonra rahat etmek istiyorsanız yapıştırmayı tercih edin derim.
dikiş olunca kontrol edilmesi pansumanı dikişlerin alınması vs çok uğraştırıyor ve duşa giremiyorsunuz
yapıştırmada bunların hiç biri yaşanmıyor hemen duşa girebilir ve 10 gün sonra sezeryan yerindeki bantı çıkarıp atıyorsun keyfine bakıyorsun :)
sağlıklar dilerim hepinize de :)

teşekkürler green olive amin:)

kızlar ben ve Dark KGM den ayrıntılı için randevu aldık inş. hayırlı sonuclarla geliriz..

teşekkürler green olive amin:)

kızlar ben ve Dark KGM den ayrıntılı için randevu aldık inş. hayırlı sonuclarla geliriz..

Tuba373'de Kgm'den aldı canım randevuyu pazartesi günüymüş onunkide.
İnsallah hayırlı sonuçlar alırız rüyalarıma bile giriyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…