- Konu Sahibi melikemirac
-
bende öyle canım nasipse ama bugün epidurali aklıma soktular farkı nedir sormadım.. haftaya gittiğimde konusucam inş..
canım epidural varmı erdem de ?
bende pazartesi gidicem iyice soracam napıcaz ne edecez.. icimden bir ses sezeryan olacaksın diyor ama bakalım..
baştan sona bütün yazılanları okudum arkadaşlar ve gerçekten şoklardayım 12+5 hamileyim.aksaray huzurda muayene oluyorum ssklı 20 TL üzerınden henüz doğumuma var diye fiyat sormaya muhasebeye çıkmadım fakat özellerde iyi kibar davranmalarına karşılık saçma sapan ssknın ödemediği bisürü masraf çıkarıyorlar diye duymuştum.allah nasip ederse 2 ay daha orda muayne olup sonradan haseki eğitim ve araştırma hastanesine geçiş yapmayı bir doktor bulup ona tutunmayı düşünüyorum(yada bakırköy doğumevi) bunlar devlet hastanesi ve ssknız varsa 5 kuruş para vermeden çıkıyorsunuz..tabi yine bir arkadaşın dediği gibi birkaçkez aynı doktora rutin kontrol yaptırmalıki doğum anında ebeye kalmayalım.bakalım ptesi salı tekrar kontrolüm var o zaman doğum fiyatınıda sorarım gitmeyi düşünen varsa yazarım.bu arada 2li testi ssklı 60 TL ye yaptırdım ptesı çıkacak.hepimizi allah kurtarsın allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
tamam canım yarın gidince iyice sorarım epidural olayını. ay napcaz bilmiyorum ben cok heyecanlanıyorum:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?