2010 Ekim anneleri doğum ücretlerini araştırdık mı?

bende cok endiseliyim cok korkuyorum resmen strese girdim...
eşimin kızmıcanı bilsem cumadan önceye alcam randevuyu 1hafta nasıl geçicek inan bilmiyorum. dua edip duruyorum mevlama..

ben izmirde doğumu araştırmaya başladım
çınarlıda 1500 hastane alıyormuş doktoruna ayrıca para veriyorsun
egepol herşey dahil 700tl deniyor
daha ucuz yerler de var doruk tıp 200tl deniyor

ben erdem hastanesinde yapıcam inşallah canım fiyatlar değişmediyse 400normal 750 sezeryan diye biliyorum.

bende öyle canım nasipse ama bugün epidurali aklıma soktular farkı nedir sormadım.. haftaya gittiğimde konusucam inş..

Medical Park Fatih de karar kıldık..

Sezaryan 3.000
Normal 1.750
Epidural + 300
Nst 70

Ama benim düşüncem bu hastane için bu fiyatlar çok fazla..Diğer özel hastanelerden hiçbir farkı yok sigortamızın geçtiği en yakın hastane olduğu için burayı seçmek durumunda kaldım..

bende öyle canım nasipse ama bugün epidurali aklıma soktular farkı nedir sormadım.. haftaya gittiğimde konusucam inş..

canım epidural varmı erdem de ?
bende pazartesi gidicem iyice soracam napıcaz ne edecez.. icimden bir ses sezeryan olacaksın diyor ama bakalım..

Benim dr um hem Gazi ile hem Özel Ege Sağlık ile anlaşmalı, istediğini seçeriz dedi. Ben Özel Ege Sağlık'ta yapacağım, İzmir'in en eski ve güvenilir özel hastanesi bana göre.... Hastane dr dışarıdan olduğu için 1300-1500 arası alıyor, dr um toplam 3500-3700 olur dedi. Bu arada epidural sezeryan olacağım...

baştan sona bütün yazılanları okudum arkadaşlar ve gerçekten şoklardayım 12+5 hamileyim.aksaray huzurda muayene oluyorum ssklı 20 TL üzerınden henüz doğumuma var diye fiyat sormaya muhasebeye çıkmadım fakat özellerde iyi kibar davranmalarına karşılık saçma sapan ssknın ödemediği bisürü masraf çıkarıyorlar diye duymuştum.allah nasip ederse 2 ay daha orda muayne olup sonradan haseki eğitim ve araştırma hastanesine geçiş yapmayı bir doktor bulup ona tutunmayı düşünüyorum(yada bakırköy doğumevi) bunlar devlet hastanesi ve ssknız varsa 5 kuruş para vermeden çıkıyorsunuz..tabi yine bir arkadaşın dediği gibi birkaçkez aynı doktora rutin kontrol yaptırmalıki doğum anında ebeye kalmayalım.bakalım ptesi salı tekrar kontrolüm var o zaman doğum fiyatınıda sorarım gitmeyi düşünen varsa yazarım.bu arada 2li testi ssklı 60 TL ye yaptırdım ptesı çıkacak.hepimizi allah kurtarsın allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

canım epidural varmı erdem de ?
bende pazartesi gidicem iyice soracam napıcaz ne edecez.. icimden bir ses sezeryan olacaksın diyor ama bakalım..

evet yeni baslamıslar canım temmuzdan snra.. bi konus bakalım epiduralı öneriyormu? sen ptesi gidicen ya..

aminnn sizede:)

tamam canım yarın gidince iyice sorarım epidural olayını. ay napcaz bilmiyorum ben cok heyecanlanıyorum:S

aslında epiduralin yan etkileri oldugunu okumuştum melike, ondan cok kararsızım. belden iğne yapıyorlarmış ya sonradan agrıyormuş tutmama bile olabiliyormuş. hakkımız da hayırlısı bakalım neyle karşılaşıcaz.

dark epidural olayı bünyeden bünyeye ve anestezi uzmanına göre değişiyor
anestezi uzmanı iyiyse hiç korkma canım
benm komşum 40 gün önce yaptı
kadın da bel fıtığı olmasına rağmen hiç beli ağrımıyor
artı boynuda ağrımıyor
eğer epidurale karar verirsen odana geçince bol kaeinli içecekler içersen hiö bişe olmuyormuş
buarada sen epidural normal doğummu istiyorsun
yoksa epidural sezeryanmı??

doğru canım kişiden kişiye değişiyor sanırım. herkez farklı birşey söylüyor...
ben normal dogum istiyorum epiduralsiz sancılı acılı sempatiksalakcinni herşeyin doğalından yanayım ama mecbur kalırsam sezeryan olurum genel anestezi isterim herhalde belim zaten sorunluydu benim allah korusun birşey felan olur korkuyorum acıkcası bilmiyorumkismile

tamam canım yarın gidince iyice sorarım epidural olayını. ay napcaz bilmiyorum ben cok heyecanlanıyorum:S

canım bizde nasipse yarın gidicez kontrole.. kayınvalidem ona göre gidicem yarın gidin dedi.. bakalım:)

bu arada benimde kuyruk sokumumda ezik var hiç aklıma gelmemişti yarın iyice konusucam bakalım ne dicek..

Enee kıs saat kaçta gidiceksiniz :) biz öglen 3gibi fln cıkarız. ama daha aramadım sormadım oradamı doktor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…