2010 ekim anneleri istanbul buluşması

Doruk kücük olmasa ido'ya atlar bakırköye gelirdim ama kücük. Hele bi de tek hiç cıkmadık eşim de izin vrmedi zaten soğuk dışarıya cıkartamazmışım cocugu hasta edemezmişimmm. Zaten aışverişe gittigimizde bile götürmüyor annemlere bırakıyoruz cocugu. Yaz olsaydı hem büyümüşte olurduuuu. size iyi eğlenceler...

kızlar bu buluşmaya gelebilenler gelsin görüşelim amaaa şu havalar bi ısınsın kuzular biraz daha büyüsün şöyle bütün istanbul grubu olarak herkese uyan bir yer ve zamanda bi buluşalım yahuuu

guzel olurdu ama eşimin izin vereceğini hiç sanmıyorum hemde anadolu yakasındayım hem havalar soğuk hemde bebısler daha ufak tek bende hıc cıkmadım. sızlere ıyı eğlenceler :)

perşembe yada cuma demet yarenlere gıdıyorummm

bakalım cücüler bırbırını gorunce napıcakla hehehe

ıstanbul cok buyuk sehır canımya bı yerlere gıtmek helede arabasız olunca bıraz daha bahar olsa hava ınsan daha cok cesaret eder cıkmaya gorusme ertelensın ama vazgecılmesın canım bıde bı kac yer secenek sunalım en cok hangı yer oylanırsa orada bulusalımmm

Son düzenleme:

mayıs ayında yapıcaz canım Allah kısmet ederse

Kızlar anadolu yakasında oturan bayağı kişi varmış benim gibi. bebeklerle deniz otobüsüne binmek gerçekten zor olur bizim için. daha orta biryerde buluşma olursa sanırım katılım daha çok olur diye düşünüyorum. arkadaşın dediği gibi birkaç buluşma yeri seçeneği olsa ve çoğunluğa göre yer belirlense ne dersiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…