2010 ekim anneleri istanbul buluşması

kızlar bu buluşmaya gelebilenler gelsin görüşelim amaaa şu havalar bi ısınsın kuzular biraz daha büyüsün şöyle bütün istanbul grubu olarak herkese uyan bir yer ve zamanda bi buluşalım yahuuu

bencede
hiç tek cıkmadığım icin cesaret edemiyorum açıkcası bide havalarda soğuk hasta oluverirler..

]

bende gelebılsem keske eşim musaıt olursa ınş benıde getırır yoksa ben kendı ımkanlarımla bebekle zor gelırım oralara kadar

Bu tarz buluşmalar için bence daha merkezi yerler seçilmeli seçenek sunulup oylama tarzında herkesden fikir alınmalıydı ama burayı kim seçti bilmiyorum tabii böyle olunca katılım az oldu..

Bidahakine Forum İstanbul yada Cevahir diyorum ben başka seçenekleri olanlarda yazsın ona göre orta yer belirlensin.

ayy bende gelmeyi çok isterim ama baya uzak bi yer olmuş göztepede oturuyorum metrobüs durağına yakınım ama neyse havalar şimdi soğuk bidahaki buluşmada anadolu yakasındakilerinde gelebiliceği bi yer olsun...:)

kızlar ozaman yerlerı yazıyorum oylama yapalım neresı secılırse orda bulusalım olurmu kımse de kırılmamıs olur ok

capacite
cevahır
forum istanbul

Son düzenleme:
bnm oyum cevahir :)numaralandıralım random.org ıle ceıkılıs yapalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…