2010 Ekim Anneleri Minişinizi Nasıl Besliyorsunuz?Bugün neler yedik hadi yazalım...

süzme mercimek corbası
kızarmıs but
biraz bezelye
kasarlı sosisli gül böreği
salata, limonata

tatlıya yer yok suanda :)

tatlm gunde 1 lt calsıyum almak gerekıyormus bende gunde yarım kılo ıcıyorum gerısını yogurt ve peynırden alıyorum

bugün annem sahura katmer yapmisti
sabah katmer yedim,nane cayi karbuz beyaz peynir,közlenmis biber.siyah,yesil zeytin.domates .salatalik yedim.yarim saat gecmeden aciktim:))))

bugün annem sahura katmer yapmisti
sabah katmer yedim,nane cayi karbuz beyaz peynir,közlenmis biber.siyah,yesil zeytin.domates .salatalik yedim.yarim saat gecmeden aciktim:))))

afiyet bal şeker olsunda canım nane çayı dikkatimi çekti. gün içinde çok fazla tüketme rahim kasılmasına neden oluyor die biliyorum. küçük kuzu erkenden sürpriz yapmasın :ecrin_bebek:

afiyet bal şeker olsunda canım nane çayı dikkatimi çekti. gün içinde çok fazla tüketme rahim kasılmasına neden oluyor die biliyorum. küçük kuzu erkenden sürpriz yapmasın :ecrin_bebek:

cok tskler canim.sadece kahvaltida iciyorum bir kuplu bardak.siyahdan iyi dir diye.bende de dedigin gibi kasilma oluyor demek onunda etkisi var.tskler canim.dikkat edeyim.

tatlm gunde 1 lt calsıyum almak gerekıyormus bende gunde yarım kılo ıcıyorum gerısını yogurt ve peynırden alıyorum

aaa ben bılmıyordum gecelerı bır bardak sut ıcıyordum sadece öff akannehir cok yogurt yerım ama olsun sutun yerı ayrıdır bende bolca ıceyım barı kuzucugum kalsıyumsuz kalmasın tesekkurlerrŞeniz

arada
bir muz
bir şeftali
birtane halley

akşam
çorba
salata
sebzeli fırında tavuk
kavun
şeftali
muz

Son düzenleme:
sabahh

patates kızartması
menemen
yarım kılo sut
peynır
zeytın

ara
2 incirr

öğlenn

tarhana corbasır
bulgur pılavı
yogurt

Sabah

Kaşarlı pastırmalı bi tost
2 bardak süt

Öğlen

1 Muz
1 kase bisküvili süt

Akşam

Mercimek çorbası
Pirzola
Pirinç pilavı
Çoban salata
Ve kola
Tatlı almış eşim daha bakmadım açıp birazdan onu yerim

Yatmadan

3 bardak sütümü içerim..

öglen yaprak sarmasi vardi onu yedim.

aksam
kiymali sehriye corbasi
pilav.hardal soslu tavuk
salata
karpuz ve baklava
yatarken icebilirsem süt

SABAH
1YUmurta
1karper peyniri
büyük bir bardak süt
domates
salatalık
beyaz peynir

arada şeftali
muz

SABAH 7 DE büyük bardak süt ve bir dilim kek yedim.
saat 10 da iki bardak üzüm suyu iki tane kasarli tost

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…