kızlar balık olarak hangı balık yıyorsunuz?
bı de dun doktorum bana süt cok ıc yogurt çok ye ve mutlaka en az haftada ıkı kere taze balık tuket dedı. Ben balık sevmem yerıne hapını ıcıyorum gebelıgın basından berı ama yıne de hapı ıcerken taze balık da ye dedı bana...Sanırım en fazla somon yıyebılırım ben mecbur yıyecegım artık bebegım ıcın =(
bebegıme kılo aldırmak ıstıyorum 1 ay kaldı dogumuma suan 1800gram
sabahları 2-3 dılım ekmege kecıboynuzu pekmezı surup yesem 1 lt cıvarı sut tuketsem yıne hergun bıkac cesıt meyve ve guzel tahıllı bı aksam yemegı ıle basarabılırmıyım bunu dersınız?tavsıyelerınız var mı?
cupra,uskumru, palamut, levrek
kısın hamsi tava:)
teşekkürler melikecim mecbur yıyecegım artık
ben gebelıgın basından berı balık yagı hapı ıcıyorum hergun dr ılk zamanlar bısey dememıstı ama sımdı son kontrolumde taze balık da ye onun yerı daha farklı deyınce kafam karıstı :S hergun bır balık yagı hapı senın ve beebegın omega3 gereksınımını karsılar demıstı bıkac gun once de sen yıne de balık ye dedı =Srica ederim canım.
son aylarda cok etkiliymiş canım ben yiyemediğim zamanlar omega 3 alıyorum
ben gebelıgın basından berı balık yagı hapı ıcıyorum hergun dr ılk zamanlar bısey dememıstı ama sımdı son kontrolumde taze balık da ye onun yerı daha farklı deyınce kafam karıstı :S hergun bır balık yagı hapı senın ve beebegın omega3 gereksınımını karsılar demıstı bıkac gun once de sen yıne de balık ye dedı =S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?