2010 Ekim Anneleri Minişinizi Nasıl Besliyorsunuz?Bugün neler yedik hadi yazalım...

selocan kaldıraka biz zılbırt diyoruz ve ben ona bayılıyorum sabah akşam yerim böle ekmeği bandıra bandıra yoğurt hafiften kocama al pazardan 4.5 kilo dedim unutuyo hep haşlayıp buzluğa atıyorum

kocacım kahvaltıya hasret kalmış kanımca yemek yapma kahvaltı istiyorum dedi onun meşhur bi menemeni var onu yapcak yavrum daha opuyorumnanaktan

merhaba kızlar okuduklarım kadarıyla sanırım siz benden daha iyi besleniyorsunuz. ben sizin kadar dikkatli değilim bu konuda 14 haftalık anne adayıyım ve üzülerek söylemek gerekir ki ben sabahları ekmek arası domates peynir salatalık yiyorum öğlen belli olmuyor bugun yemedim mesela evde cevize kadar var ama yemeyi unutuyorum sanırım bu cevizi pek sevmediğimden ama şuda varki bol salata ve bol meyve yiyorum akşamları greyfurt portakal çilek yiyorum dünde canım inanılmaz erik çekti eşim sağolsun aldı geldi onuda yedim çalıştığım için kendime doğru düzgün bakamıyorum işimde çok stresli yarın kontrolüm var yine bakalım bebeğim ne durumda

Çok güzel bir konu olmuş. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
Öncelikle yemek yemeyi sevmeyen biri olarak mecburen bir şeyler yemek ölüm geliyor.
Kahvaltıda bal,yumurta,peynir,çok açık yarım fincan çay. Yeterli mi acaba bilmiyorum.
Sabah öğle arası bir avuç ceviz ve biraz siyah kuru üzüm.
Öğle iki dilim börek. ıki gündür acayip susuyorum bu arada.
Birazdan da meyve yiyeceğim.
Akşama Allah kerim.

merhabaaaa bende yemiyorum diyordum ama arkadaşlar hep aynıymış
sabah peynir yumurta domates salatalık zeytin biraz bal yada pekmez midem alırsa yiyorum her sabah fiks
yalnız çayı açıkda olsa çok içiyorum
bugün öğlen tavuklu patates ve közlemiş patlıcan yoğurtlaması yedim
akşamada kayınvalidemden patlıcan kızartması istedim onu yiycem
akşamları yemek yapamıyorum ben o yüzden ne bulursam
ara öğünlerde meyve tüketiyorumda ceviz felan yiyemiyorum bide süt içemiyorum yoğurt yiyorum

bence beslenmeler cok da kotu degıl kızlar daha vahım durumda olan arkadaslar bılıyorum :) besleyemıyorum melegımı dıye uzulmeyın bence gayet iyi

Ben bazı günler cok iyi bazı günler de cok sağlıksız besleniyorum... ama meyveden vazgecmiyorum:) hergün mutlaka ceviz, kuru ,incir yada üzüm yiyorum. genelde her sabah keçi sütü içiyorum, asitli içeceklerden baya baya uzaklastım , içmiyorum... cok yemiyorum sık yiyorum ama .. ağır seylerden kacınıyorum. gecen gecirdiğim miğde rahatsızlığındn snra daha rahatım yemeklerden sonra önceden cok yiyorudum abartıyordum neredeyse:):)

valla ben de hıc kahvaltı kultuuru yok sevmıyorum ama sabahları portakal suyu ve yesıl zeytıne takmıs durumdayım ıkı dılımde ekmek bazen bı sımıt ve ayranla da gecırebılıyorum oglen kacabılıyor ama acıktıgımda sut ıcıyorum meyve yıyorum aksam proteın ıcerıklı yemekler yapıyorum ve bol salata yogurt ve sutu cok tuketıyorum oglen ve gece yatmadan mutlaka buyuk bardakla sut ıcıyorum aksamları cacık yada yogurt yıyorum

cevız sevmıyorum balık yıyemıyorum zaten 20.haftadan sonrada omega alıcam kapsul bakalım umarımk ıstahım acılırda daha faydalı seler yerım

kahvaltım yıne fıkstı aynı :)))

oglen ufak bı tost sonra bı havuc aksamustu bı salatalık

aksam yemegım de : kuru fasulye pilav yogurt yedım :)
tatlı olarak da : bülbül yuvası :kedi:

sabah sımıt peynır zeytın ve domates salatalık....oglen et döner cektı canım onu yedım ayranla beraber..aksam mercımek yemegı yaptım (yesıl mercımek)yanında domates soslu makarna gece 2 buyuk su bardagı sut ve su mıktarı 1.5 lt

kımseye söyleme sakın ben bugun kaçamk yaptım e çigköfte yedım....:dance:ama napım çok özlemiştim malum yasaklarda bitti...aramızda kalsın tamam mı?:mymeka:

sabah kahvaltısı sosis tavada yumurta acık cay domates salatalık ve peynir ...

aralarda salatalık havuc yedım aksam yemegım de:

Ispanak yemeği,yoğurt,bol limonlu yağsız salata bıraz ekmek ...

bugunluk de bunları yedım ve su saate kadar 1.5 lt su ıctım geceye kadar 2 lıtreyı bulurum =))

bir bardak süt 2 adert fındık 2 adet cevız 2 bardak su (bunların hepsı sütü bastırsın dıye)
şimdilik bunlar

evtt şimdide kahvaltımı ettım
ne yedım: 1 adet haşlanmış yumurta...salatalık...domatas..peynır..3 tane zeytın..çok açık çay.bide kahvaltılık yag az mıktarda.
ohhh yarasın bebişime löp löp et olsun ınşallahhhhhhhhhhh

olsun nohutlupilav olsun :) yarasın bebıslere :)

ben de dun gece yatmadan once koca bı bardak süt içtimm

sabah kahvaltımda domates - salatalık - peynir - süt - zeytin - biraz ekmek ve yarım lıtre su içtimm...

bakalım gunun gerı kalanında mıgdeyı neler beklıyoopuyorumnanaktan

ben sabah bi kase sütlü corn flakes ve bi avuç ceviz yedimm. sonra saat 1 gibi peynir zeytin ekmek bal falan yedim. yanında bi bardak su içtim. bukadar şimdilik :)

şimdi bi topıtop yedım:))
bugun şu saate kadar tam bir buçuk lıtre su içtimmm...
çok suu içiçemmm çatlak derdınden kurtulucammm inş.

güzlece kahvaltımı yaptım
zeytin peynir domates biber salatalık patates haşlaması
sonra öğlen yoğurtlu makarna yedim aralarda meyve yedim
elma karpuz çilek :) portakal suyu içtim
akşamada kabak pişircem
gene üzerine yoğurtla afiyetle yerim
ben hiç süt içemiyorum çok üzgünüm ama midem almıyo

bence hıc sorun etme bunu bak peynır ve yogurt yıyebılıyosun bu da bı artık beslenmen guzel benceolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…