2010 Ekim Anneleri Minişinizi Nasıl Besliyorsunuz?Bugün neler yedik hadi yazalım...

yaa kızlar ben ınanılmaz derecede fazla erık yıyorum bı zararı olmaz dımı ya ıstahımı da acıyor valla

dikkatimi çekti kızlar fanta cola çigköfte sosis türü ürünlerde tüketiyorsunuz.bence onları çok fazla tüketmeyin...

ben sabahlarıı bı karısım war onu ıcmeye basladımm..ıcınde butunn besınlı faydalı seyler warr mısır gevregı bugday yumurtaa herseyy war yanıı

sabah dört dörtlük kahvaltı ettıgım soylenemez ama 1 lıtre suyu bıtırdım suana kadar :) orası guzel

suanda zeytınyaglı yogurtlu semız otu salatası yıyorum

aksam yemegıne de ıspanak ve makarna var ...

Çok düzenli yediğim söylenemez ya ama hergün cevizimi mutlaka yerim, sabah peynir domates, öğlen ve akşamda hafif bişeyler yiyorum..

cok kötü beslendim bugün yaaa

bugün sabah ve öğlen full hamur işi yedim aksam da taze fasulye yoğurt meyve falan.. ama doymadım

sabah: domates , salatalık, kaşar peyniri,beyaz peynir,yumurta,zeytin ve bir bardak süt içtim
ilaçlarımı içtim omega3,magnezyum ve demir hapını.
akşam: mercimek corbası,yaprak dolması :kedi: salata... sütlaç
gece yani simdi sütlaç yedim yineee
ilaçlarımıda icip yatıcam

zeytınyağlı fasulye (içine patates havuç fılan da dogradım) =)
soslu makarna
brokolı haşlaması
bol yogurtlu salatalıklı semızotu salatası zemuszemus

kahvaltımda sucuklu yumurta domates salatalık süt bıraz ekmek ve peynır yedım hemen ardından vıtamınlerımı ıctım :)

ara ogunde sadece bır tane cıkolata yedım bol bol su ıctım

aksam yemegım de :
kıymalı nohut yemeği
çoban salata bol lımonlu
makarna ve domates corbası hepsınden bırer porsıyonn =)

ben bu saate kadar 2 tane karısık tost ve bı bardak acık cay ıle yarım lıtre su yuvarladım aksama yıne nohut yemegım makarnam ve salatam var bunun yanında meyvelerım ve sutumu de yazmadan gecmeyım =)

ben abarttım herhALDE BIRAZ

SABAH:1 yumurta 4 dılım ekmek pekmez tahın karsımı yapıp ekmege surdum

arada:bı bardak sut ve komsudan gelen un helvası :)

OGLENatates kızarttım bı palıcan bıber ve bol salata ıkı dılım ekmek

arada :bı kup dondurma ,bı kase erık

AKSAM zeytınyaglı fasulye bol salata ıkı dılım ekmek

kahvaltımız:
tahin-pekmez-ekmek-süt-yeşil zeytin

ara öğün: bı kase domates corbası

aksam yemegı:
bonfıle-kıymalı soslu makarna-yogurt-çorba

oglen saatlerınden suana kadar 1.5 lıtre de su =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…