tamam bekliyorum cevabını. benim gitmeme daha 3 hafta var. nasıl sabredicem bilmiyorum.:)))
tecrübeyle sabit bazı şeyler:):ecrin_bebek:
bizim doğum tarihimiz senin aynı galiba
belkide ama burdan okudukçada içime kurt düşüo allahın izniyle sağlıklı olcak diom ama kuruntu yapmadanda geçemiom.
evet burun kemiiğine debakıldı çok önemliymiş. burun kemiği ne kadar belirginse down sendromuriski o kadar az oluyormuş. down sendromlu bebeklerin burun kemiği gelişmez dedi bana da. kocam bi burun kemiği varmış, bebişimin burnunun büyük olduğuna hiç bu kadar sevineceğimi tahmin etmezdim:)))
bende farkettim.5 ekim benm Allah nasip ederse.ya bebeği hissediomusun.ben hissetmiyorum da
sat a göre benim de 5 ekim ama ultrason 3 ekim gösteriyor. 2 gün önde yani...yok cnm daha hissetmiyorum zaten 16 yla 20. haftalar arasında başlıyormuşsun hissetmeye. ilk bebekse 20. haftayı buluyormuş. ama ultrasonda zıp zıp zıplıyordu çok hareketli demişti doktor...
banada bir ay sonra cinsiyet için gel dedi 3 lü test yapçakmı bilmiom.
bilmiyorumki cnm. gayet sağlıklı dedi.
selam arkadaşlar
canım 11. haftada tahmını ögrenmeye baslıo herkes sana nıe 1 ay gun atmıskı cınsıyete
canım 11. haftada tahmını ögrenmeye baslıo herkes sana nıe 1 ay gun atmıskı cınsıyete
bilmiomki cnm belki kesin olsun diyedir zaten ben gittiğimde 10+2 idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?