2010 Ekim Anneleri

belkide ama burdan okudukçada içime kurt düşüo allahın izniyle sağlıklı olcak diom ama kuruntu yapmadanda geçemiom.

ya sorma bende öle netten bişiler okudukça evhamlanıyorum.Allah kucağımıza almak nasip etsin bebişlerimizi sağlıklaopuyorumnanaktan

belkide burnunua baktı ben görüom burnunu

bende farkettim.5 ekim benm Allah nasip ederse.ya bebeği hissediomusun.ben hissetmiyorum da

sat a göre benim de 5 ekim ama ultrason 3 ekim gösteriyor. 2 gün önde yani...yok cnm daha hissetmiyorum zaten 16 yla 20. haftalar arasında başlıyormuşsun hissetmeye. ilk bebekse 20. haftayı buluyormuş. ama ultrasonda zıp zıp zıplıyordu çok hareketli demişti doktor...

ya evet benki de kıpırdıodu canım ya gözümün önünde hala:ecrin_bebek:benm bebeğimn burnndan bahsetmedi hiç.iide benm burnum küçk yani eşiminde öle.ee bebeişin burnuda küçükse belli olmazsa anlamadım bişi yarın sorayım.sennkine baktımı?ya bi de hissediyoruz diyenler var bende hissetmek istiyorum böyle iimi acaba die düşünpdurmak zor

kızlar az önce dr dan randevu aldım.normalde 5 nisanda gidecektim ama kongrede olacakmış.o yüzden perşembe günü gidiyorum yani 1 nisanda ayyyy çok heyecanlı

ark.aradım yogunum dedı yaaa daha ırtıbat saglayamadık[/QUOTE]

MEZıME HANGı DOKTORA GıDıYOSUN ARKADAŞIM BEN HALA KARAR VEREMEDıM DE

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…