2010 Ekim Anneleri

ayy bu bulantı gercekten cok zorr yaa eskı ınsanlar nasıl yapıoduu acaba hem tarla hem hayvan hem dıger bebelerı ayyyy ne kadar zorrr

ya canım haklısın gerçekten.benim vucdm hiç esnek değil az kilo alsam çatlıo.faydası olurmu bana da acaba.bebe yağı bildğimz bebe yağımı ekstra bi özelliği var mı-tatlicadiarzu-

ahh ahh diyorumm neler diyorum bebegimle konusuyorum ediyorum ama o an gelince mahvoluyorum yaa.. insanlikdan ciktimmmm resmen yaaa. banyo yapmaya bile korkuyorummm..benimde annem yoktu gecen hafta geldi.. ondan once acimdan oluyodum bendee...simdi gene sukur yiyorum iciyorum azda olsaa

bana da doktor aslında pahalı kremlerin bile çok faydası olmadığını bu insanın beden elastikiyetiyle alakalı olduğunu pahalı ilçalar 1 fayda ediyorsa, bebe yağı diğer yağlar gibi basit şeyler 0,98 fayda ediyordur, son karar senin demişti.

canım bulantın mı var.Allah kolaylık versin.geçeceğine inandr kendini.zor tabi inşallah en kısa zamanda atlatırsın

bak iiyileşme var demekki eskiye göre. yavaş yavaş geçiyor işte. birde ben multivitamin kullanmaya başladım 1 haftadır. belki o da etki etmiştir bilmiyorum ama tam olarak...

bizim nesil eski zamanda yaşasaydı zaten kimse doğrmazdı insan ırkınn sonunu getirirdik biz.:kedi:

annemde artik bana bagirip cagirmaya basladi.. dun kocam yatak carsaflarini degistiriyodu bende yatiyodum gene,. annemde bagirmaya basladi sen yaopmazsan etmezsen boyle yatarsan tabi hasta olursun. biz kultablasi dokuyoduk soba yakiyoduk odun komur kiriyodukk diyee bagirdiii.. bende kalktim gittim yataga esimle birbirimize bakip bakip gulustukk :))

yuz ıcın dımı. ben de alsam ya barı dımı.[/QUOTE]

hayır canım çatlak için.phytolastil.yüz için sebamed

balsuratcım hoşgeldin yaa testereden daha ii oldu nickin :)
kızla<r ben kaçıyorum hepinize güzel bi gün diliyorum kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…