kızlar pahalı şeylere gerek yokki benim çevremdeki herkes bebeyağı kullanıyordu bende bebeyağı kullanıyorum duştan çıkınca sürüyordum ilk başlarda. ama artık göbek büyüdüğü için 2-3 akşamda bir sürüyoruım. bide bol bol su içince cilde faysadı varmış deri esneklik kazanırmış. yani çatlak oluşmuyor böylece. bebe yağı da 10-15 tl arası işte. markasına göre. fazla pahalılara kaçmayın. çünkü 9 ay boyunca kullanılacak bebe yağıyla yağlanın hemde mis gibi mışıl mışıl uyumanıza yardımcı olur a.s
:1hug:ben de sizi kuşum...yarın gene dr randevum var benim,2li testin sonuclarını alıcaz..bende yoktum 2 gün rahatsızdem kayınvalidemde kaldım baktı Allah razı olsun , bizde özledik seni:)
ayy bu bulantı gercekten cok zorr yaa eskı ınsanlar nasıl yapıoduu acaba hem tarla hem hayvan hem dıger bebelerı ayyyy ne kadar zorrr
öyle düşünme cnm. bebeğini getir aklına dokun ona. ondan güç al, sonra herşeye katlanılabilir gibi geliyor insana. biirde geçeceğine inandır kendini. bak annen yanındaymış ne güzel. benim hiçkimse yoktu yanımda, 1 tencere yemek yapacak kimse yoktu. çok kötüydüm ama yinede kendim yaptım bebeğim için deyip.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bizim nesil eski zamanda yaşasaydı zaten kimse doğrmazdı insan ırkınn sonunu getirirdik biz.:kedi:
kızlar pahalı şeylere gerek yokki benim çevremdeki herkes bebeyağı kullanıyordu bende bebeyağı kullanıyorum duştan çıkınca sürüyordum ilk başlarda. ama artık göbek büyüdüğü için 2-3 akşamda bir sürüyoruım. bide bol bol su içince cilde faysadı varmış deri esneklik kazanırmış. yani çatlak oluşmuyor böylece. bebe yağı da 10-15 tl arası işte. markasına göre. fazla pahalılara kaçmayın. çünkü 9 ay boyunca kullanılacak bebe yağıyla yağlanın hemde mis gibi mışıl mışıl uyumanıza yardımcı olur a.s
iyiymiş,sebamed ne için canım?
Bulantıııııı bulantıııı kokuuu kokuuuuu çabucakk geçsinnn hepimizden inşallahhhhhhhhh
e baya okumuşum malum dr reçetesiguclubacismile.evet pazar günü bakarım ben de sebamed falan.
ahh ahh diyorumm neler diyorum bebegimle konusuyorum ediyorum ama o an gelince mahvoluyorum yaa.. insanlikdan ciktimmmm resmen yaaa. banyo yapmaya bile korkuyorummm..benimde annem yoktu gecen hafta geldi.. ondan once acimdan oluyodum bendee...simdi gene sukur yiyorum iciyorum azda olsaa
:1hug:ben de sizi kuşum...yarın gene dr randevum var benim,2li testin sonuclarını alıcaz..
ahh ahh diyorumm neler diyorum bebegimle konusuyorum ediyorum ama o an gelince mahvoluyorum yaa.. insanlikdan ciktimmmm resmen yaaa. banyo yapmaya bile korkuyorummm..benimde annem yoktu gecen hafta geldi.. ondan once acimdan oluyodum bendee...simdi gene sukur yiyorum iciyorum azda olsaa
hayırlı sonuclarla gel inşallah canım..:Saruboceq: ben vazgectim yaptırmyacağım..
bizim nesil eski zamanda yaşasaydı zaten kimse doğrmazdı insan ırkınn sonunu getirirdik biz.:kedi:
bizim nesil eski zamanda yaşasaydı zaten kimse doğrmazdı insan ırkınn sonunu getirirdik biz.:kedi:
bende yaptırmıycam dıyorum bakalım yarın doktorum ne dıcekboshayallersmile
yuz ıcın dımı. ben de alsam ya barı dımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?