2010 Ekim Anneleri

kızlar yüzümü temzlemek için herşey kullanabilirsin dedi.sebamed çıktı ama azından.çatlak için de phytolostyl gel böle yazıo sanırım bu kadar okunuo.ama alınca tekrar yazarım eczanede okuturum bunu.ama yüzde 90 böle yazıo.sık sık su iç sık wc ye çık idrar yllrın temz kalsın dedi sizde yapın.kan verdim 4 tüp.eksik tahlillerim varmış.2 hafta snra falan 3 lü teste gitcem işte.

ayy canim yaa. benim psikolojim coook bozuldu.. korkuyorum bisey yemeye icmeye.. sen ne yaptin? ben korkudan hareket bile edemiyorum... allahini seversen bi yo goster bana.. nasil geciyor? gectigini nasil anliyorsun?????

kızlar bugünler zordur ama inanın bana geçiyor bende 3 ay boyunca mutfağın kapısından içeri giremedim hep açtım herşey iğrenç geliyodu herşey kokuyodu ama sonra bi baktım kendi kendine geçmiş. sizin de az kalmış çok yakında geçer inş.

annemde oyle diyor disari cikalim gezelim acilirsin diyorr.. ama ben hareket etmeye korkuyorummm.. ayy kizlarr yemin ederim sanirim ben aklimi yitirmek uzereyimmmm

selam canım,hoşgeldin

hoşbuldum canım nasılsın?

slm hosgeldın canım nasılsın bakım?

cok sükür iyiyim sen nsılsn cnım?

cok sükür bende iyiyim canım

dün gece esimle uzun uzun konustuk 2 li test yaptırma konusunu ,son kararım yaptırmayacağım ...

saol sonbaharcım çok şükür idare edip duruyom işte senin kızın olcaktı demi hadigünlern geçiyo inşşş kucagına aldıgın günleride görürüz benmde nolsun işte ilk başlar acaipti birahalsizlik mide felan derken çok şükür şuan iyiyim sadece gııcık oldugum saç diplerim çıktı:) onlar beni yaşlı gösteriyo saçımda beyazlar var die başka sorun yok şimdilik:)

phytolastil boyle yazılıyo sanırım canım. sebamed tavsıye ettı demek bende mı alsam.

jelin fiyatını biliyo musun cnm?

melıkemıraz ben de ıyıyım canım sagol. aradan evı topluyom aradan yazıyom sıze:)

annemde oyle diyor disari cikalim gezelim acilirsin diyorr.. ama ben hareket etmeye korkuyorummm.. ayy kizlarr yemin ederim sanirim ben aklimi yitirmek uzereyimmmm

öyle düşünme cnm. bebeğini getir aklına dokun ona. ondan güç al, sonra herşeye katlanılabilir gibi geliyor insana. biirde geçeceğine inandır kendini. bak annen yanındaymış ne güzel. benim hiçkimse yoktu yanımda, 1 tencere yemek yapacak kimse yoktu. çok kötüydüm ama yinede kendim yaptım bebeğim için deyip.

üzülme gökçecim benimde saçım sarıydı indi indi şimdi aşağılar sarı yukarıları kahverengi..

bebiş için azcık öle dolaşcaz. gerçi ben kapalıyım birtek evde ben ve eşim görüyoruz.

aslında kimileri boyuyor ama ben boyatmadım zararı olabilir diye.korkarım kimyasalın etkisi

olur bebişe diye

kızlar pahalı şeylere gerek yokki benim çevremdeki herkes bebeyağı kullanıyordu bende bebeyağı kullanıyorum duştan çıkınca sürüyordum ilk başlarda. ama artık göbek büyüdüğü için 2-3 akşamda bir sürüyoruım. bide bol bol su içince cilde faysadı varmış deri esneklik kazanırmış. yani çatlak oluşmuyor böylece. bebe yağı da 10-15 tl arası işte. markasına göre. fazla pahalılara kaçmayın. çünkü 9 ay boyunca kullanılacak bebe yağıyla yağlanın hemde mis gibi mışıl mışıl uyumanıza yardımcı olur a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…