2010 Ekim Anneleri

hoşbulduk kızlar.bende dr daydım bugün anlatcam 2 dk işim çıktı.yağ ismi falan verdi.geliyorum

aaneyy cagrıodu benle işi warmıss:)

ben gulcıne gıdıom konagaa

bende erkana gidiyorum konağa. ilkten akademiye gidiyordumda son 1 aydır değiştirdim.

hoşgeldin sonbaharcım nasılsın

gökcoş cnm iyiyim sen nasılsın.. bak burda karşıolaşmak kısmetmiş.. çok tebrik ederim seni . Allah kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.. :Saruboceq: :asigim:

mide bulantilari aglama krizleriii eksime yanma heopsii oldugu gibi duruyorrrrrrrrrrrrrrrr

cnm biz seninle aynı hafta ve gündeyiz. benim geçti çok şükür ama bende çok zor dönemler atlattım. 5 gündür falan sabah bulantılarım bile geçti sadece halsizlik var. inş. senin de geçer biran önce...

ayy canim yaa. benim psikolojim coook bozuldu.. korkuyorum bisey yemeye icmeye.. sen ne yaptin? ben korkudan hareket bile edemiyorum... allahini seversen bi yo goster bana.. nasil geciyor? gectigini nasil anliyorsun?????

saol canım benim evet karşılaştık rabbim inşş tamamına ermeyide nasip eder senin de hayırlı olsun inşş sen naıslsın nasıl geççiyo günlergamyoncuiremsu

ayy canim yaa. benim psikolojim coook bozuldu.. korkuyorum bisey yemeye icmeye.. sen ne yaptin? ben korkudan hareket bile edemiyorum... allahini seversen bi yo goster bana.. nasil geciyor? gectigini nasil anliyorsun?????

hiçbirşey yapmadım ama 8,9,10 ve 11. haftalar çok kötüydü. banyoda mide bulantısıyla kasılıp kalıyordum sonra ağlama krizi. yavaş yavaş azaldı hiçbirşey yapmadım. 12. haftada sadece sabah bulantıları kaldı, sonra o da bitti. ben üst katta katak odasındayken mutfaktaki bulaşık deterjanının kokusundan rahatsız oluyordum. o kadar berbattı. ama geçecek herkesin farklı oluyor.

saol canım benim evet karşılaştık rabbim inşş tamamına ermeyide nasip eder senin de hayırlı olsun inşş sen naıslsın nasıl geççiyo günlergamyoncuiremsu

iyiyim cnm evde oturuyorum böbeğimi büyüterek geçiyo günler
:CüvCüv:

sen nasılsın iyisindir inşallah

bu ay gıtcenmı kız dr a benım 17 sınde randevum 5 te

benim 22 sinde aynı güne denk gelememişiz

canım iki üç gün önce benimde acaip bulantı geliyodu tiksiniyodum yemeklerden evde herşeyden koku alıyordum geçen gün köye gittim ya oranın havasından mıdır suyundan mı o gün hiç bulantım olmadı et yemek istemezdim et yedim bak bence ev havasından biraz kurtul istersen dışarı dag havası al canım inan belki sanada ii gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…