slm kızlar
selam canıma.s.slm kızlar
ben de dun yoktum sayfaları okudum. merakından gıtmıs galıba.
hayırdır ne gecmiyo????????slm kizlar ben gene bugun krizlerdeyim... bu gecmiyoorrrr gecmiyorrrrrrr gecmicekkkkkkkkkkkkkkkk
hoşbulduk kızlar.bende dr daydım bugün anlatcam 2 dk işim çıktı.yağ ismi falan verdi.geliyorum
aaneyy cagrıodu benle işi warmıss:)
ben gulcıne gıdıom konagaa
hoşgeldin sonbaharcım nasılsın
mide bulantilari aglama krizleriii eksime yanma heopsii oldugu gibi duruyorrrrrrrrrrrrrrrr
cnm biz seninle aynı hafta ve gündeyiz. benim geçti çok şükür ama bende çok zor dönemler atlattım. 5 gündür falan sabah bulantılarım bile geçti sadece halsizlik var. inş. senin de geçer biran önce...
bende erkana gidiyorum konağa. ilkten akademiye gidiyordumda son 1 aydır değiştirdim.
gökcoş cnm iyiyim sen nasılsın.. bak burda karşıolaşmak kısmetmiş.. çok tebrik ederim seni . Allah kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.. :Saruboceq: :asigim:
ayy canim yaa. benim psikolojim coook bozuldu.. korkuyorum bisey yemeye icmeye.. sen ne yaptin? ben korkudan hareket bile edemiyorum... allahini seversen bi yo goster bana.. nasil geciyor? gectigini nasil anliyorsun?????
saol canım benim evet karşılaştık rabbim inşş tamamına ermeyide nasip eder senin de hayırlı olsun inşş sen naıslsın nasıl geççiyo günlergamyoncuiremsu
bu ay gıtcenmı kız dr a benım 17 sınde randevum 5 te
ayy canim yaa. benim psikolojim coook bozuldu.. korkuyorum bisey yemeye icmeye.. sen ne yaptin? ben korkudan hareket bile edemiyorum... allahini seversen bi yo goster bana.. nasil geciyor? gectigini nasil anliyorsun?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?