2010 Ekim Anneleri

hayır bişi demedi ve bende unuttum sormayı.o kadar da merak ediodum.dr bakarken bebiş nasıl acba die düşünmekten unuttumbilmiyorumkismile

oda gormedı demekkı solemedıı hayırlsı bakalımm ama bana senın kızın olcak gıbı gelıo:)alkisalkisalkis

bak iiyileşme var demekki eskiye göre. yavaş yavaş geçiyor işte. birde ben multivitamin kullanmaya başladım 1 haftadır. belki o da etki etmiştir bilmiyorum ama tam olarak...

ben kullandim ama oda pispis koktu mideme oturdu kaldi.. bende biraktim. dok\tor da bisey demediiii zaten///...

hayır canım çatlak için.phytolastil.yüz için sebamed

sebamedı dıyom zaten oburunu bılıyom zaten. alsam dıyorum ya sebamed[/QUOTE]

al al kaydirigubbakcemile3ben de alcam.az kalsın unutuodum.güneş kremi için de 50-60 faktör olsun dedi.her hangi bi marka kullanablrsn dedi.varmı kullanannıız

ya canım haklısın gerçekten.benim vucdm hiç esnek değil az kilo alsam çatlıo.faydası olurmu bana da acaba.bebe yağı bildğimz bebe yağımı ekstra bi özelliği var mı-tatlicadiarzu-

hani marketlerde satılıyor ya jonhsons baby fiyatını unuttum 12 miydi neydi. ben hep aynı marka kullandım. zaten düzenli kullanınca sürdüğünüz yerlerdeki değişiklikleri görürsünüz hem ymuşacık oluyor hemde cilt yavaş yavaş esnemeye başlıyor. tavsiyem şimdi bugünden hemen sürmeye başlayın. çünkü kilo alımları başlar yavaş yavaş aniden pörtlemesin cildiniz.şimdi su içemessiniz bulantıdan ama 1-2 haftaya bulantıda geçince bardak bardak su içince hiçbir çatlak sizinle baş edemez
kaydirigubbakcemile3

oda gormedı demekkı solemedıı hayırlsı bakalımm ama bana senın kızın olcak gıbı gelıo:)alkisalkisalkis

:ecrin_bebek:bilmiyorum canım bakalım.3lü testte bişi der herhalde artık.16 hafta olcak ya.bana da 2 gündr erkekmiş gibi gelio.ne kadar çok erkek tahmini var etkilendimolumunekankayizsmile

sağol canım ondan alayım o zaman bende.su içiyorum ben bol bol çok şükür bulantım yok

inş canım inş. hayırlısıyla kucagımıza alalım da annelıgı tadalım:)

ınsallah canım amın

ben de 3 yıl 3 aylık evliyim,28 yasındayım,benim de ilk bebeğim..bursa da nerdesin canım?arada gelirim orada akrabalarım ve arkadaslarım var

canım ben bursada esentepede oturuyorum geldıgınde görüşürüz belkı

sagol canım. kacta gıdıcen doktora bu arada. kızlar ya cayım soguyo yıne dolduruyom yıne soguyo sıze bakmadan duramıyom ya:)

canım bu aksam 18.40 gıdıcem doktora kısmetse

zehsel hoşgeldin sevindim buraya geldiğinde bende okuyorum burdaki paylaşımları ama hepsine katılamıyorum bazen kaçırıyorum

bende yenı katıldım canımya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…