haber ver bizede canım
amin kuzum inşallah..benim eşim özellikle yaptıralım dedi..ben kararsızdım bakalım rabbimize emanet bebişlerhayırlı sonuclarla gel inşallah canım..:Saruboceq: ben vazgectim yaptırmyacağım..
balsuratcım hoşgeldin yaa testereden daha ii oldu nickin :)
kızla<r ben kaçıyorum hepinize güzel bi gün diliyorum kib
hayır bişi demedi ve bende unuttum sormayı.o kadar da merak ediodum.dr bakarken bebiş nasıl acba die düşünmekten unuttumbilmiyorumkismile
bak iiyileşme var demekki eskiye göre. yavaş yavaş geçiyor işte. birde ben multivitamin kullanmaya başladım 1 haftadır. belki o da etki etmiştir bilmiyorum ama tam olarak...
hayır canım çatlak için.phytolastil.yüz için sebamed
ya canım haklısın gerçekten.benim vucdm hiç esnek değil az kilo alsam çatlıo.faydası olurmu bana da acaba.bebe yağı bildğimz bebe yağımı ekstra bi özelliği var mı-tatlicadiarzu-
bana da doktor aslında pahalı kremlerin bile çok faydası olmadığını bu insanın beden elastikiyetiyle alakalı olduğunu pahalı ilçalar 1 fayda ediyorsa, bebe yağı diğer yağlar gibi basit şeyler 0,98 fayda ediyordur, son karar senin demişti.
tabı kı haber verıcem. erken gelırım ben tabı tahlıl ıstemezse yıne:):) tahlıl ıstıyo aksama kalıyom:):)
amin kuzum inşallah..benim eşim özellikle yaptıralım dedi..ben kararsızdım bakalım rabbimize emanet bebişler
oda gormedı demekkı solemedıı hayırlsı bakalımm ama bana senın kızın olcak gıbı gelıo:)alkisalkisalkis
hani marketlerde satılıyor ya jonhsons baby fiyatını unuttum 12 miydi neydi. ben hep aynı marka kullandım. zaten düzenli kullanınca sürdüğünüz yerlerdeki değişiklikleri görürsünüz hem ymuşacık oluyor hemde cilt yavaş yavaş esnemeye başlıyor. tavsiyem şimdi bugünden hemen sürmeye başlayın. çünkü kilo alımları başlar yavaş yavaş aniden pörtlemesin cildiniz.şimdi su içemessiniz bulantıdan ama 1-2 haftaya bulantıda geçince bardak bardak su içince hiçbir çatlak sizinle baş edemez kaydirigubbakcemile3
hayda bre pehlivaaan pehlivankaydirigubbakcemile3baştan dibe krem olcaz yahukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayda bre pehlivaaan pehlivankaydirigubbakcemile3
hayda bre pehlivaaan pehlivankaydirigubbakcemile3[/QUOTE
kimle gürescez kızlar :):):)]
hayda bre pehlivaaan pehlivankaydirigubbakcemile3
inş canım inş. hayırlısıyla kucagımıza alalım da annelıgı tadalım:)
ben de 3 yıl 3 aylık evliyim,28 yasındayım,benim de ilk bebeğim..bursa da nerdesin canım?arada gelirim orada akrabalarım ve arkadaslarım var
sagol canım. kacta gıdıcen doktora bu arada. kızlar ya cayım soguyo yıne dolduruyom yıne soguyo sıze bakmadan duramıyom ya:)
zehsel hoşgeldin sevindim buraya geldiğinde bende okuyorum burdaki paylaşımları ama hepsine katılamıyorum bazen kaçırıyorum
yaglancaz ya sonra da artık kocişlerle güresiriz baska kimle gürescez ayolkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hayda bre pehlivaaan pehlivankaydirigubbakcemile3[/QUOTE
kimle gürescez kızlar :):):)]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?