2010 Ekim Anneleri

ben her doktora gittidigimde kilo verdigimi gormustum ve cok uzuluyordum.. am acuma gunu gene doktora gidicez insallah bu sefer almisimmmmdirr dua ediyorumm bunun icin...

inşallah almşsındr canım.ya kimisi ne güzel oluo top gibi bi göbek sadece ahhh aahhh

Çatlaklardan konusmussunuz kızlar okudumda doktorumda bana lierac kremı önerdı 4. aydan ıtıbaren almayı düşünüyorum çünkü çok ıyı gelen hamıle arkadaslarım var ınternette fıyatı uygun ısteyene lınk verebılırım bakarsınız canlarım o zaman kadarda vazelın kullanabılırsın dedı doktorum

500gr aldım canım.ama am emin değilim.ilk tartıldığmda 1.5 aylık falandım.61 kilo çıktım.60 kilo oldğumu sanıodum.61.5 şu an kilom

belkıde 60tın 1 kılo almıssındır 1.5 ayda olabılır yanı ama çok degıl tatlımya bende suana kadar 1 kılo almısım tartıldımda güya bulantılarım var ara arada kusuyorum ama bulantıları bastırmak için yedıgımden almısım kılo yanı bakarsan almamıs gıbıyım ama tartı öle söylemıyo

kremler de maşallah cok fiyatlı ya

simdi tartildim 4 kilo daha vermisim...... offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ya canım sen bişi yemıyomusun nasıl vermısın bukadar kıloyu ben yemedıgım gün bayıldım yaaaa

evet benmde bacaklarım inceldi falan ama zayıflamamışım demekkikaydirigubbakcemile3canım link vereblrim dedin bi bakmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…