görüşürüz canım byekızlar şimdilik ben kaçar kendinize iyi bakın ben yine gelirim
byeee :CüvCüv:
ben her doktora gittidigimde kilo verdigimi gormustum ve cok uzuluyordum.. am acuma gunu gene doktora gidicez insallah bu sefer almisimmmmdirr dua ediyorumm bunun icin...
hehe aynen yakaydirigubbakcemile5
napcaz böyle onlar acısından zor valla :kedi:
canım sen hamılelegının basından bu yana toplamda kaç kılo aldın
ben 2 kilo aldım canım 3 ayda,o zaman atiim camdan kendimikaydirigubbakcemile315 günde ya çok sandım:kedi:ne bileyim acemi gebe:kedi:
inşallah almşsındr canım.ya kimisi ne güzel oluo top gibi bi göbek sadece ahhh aahhh
sorma canım sorma ama mazur görsünler biz de bi sürü fiziksel ve ruhsal seyler yasıyoruz suandanapcaz böyle onlar acısından zor valla :kedi:
ben 2 kilo aldım canım 3 ayda,o zaman atiim camdan kendimikaydirigubbakcemile3
500gr aldım canım.ama am emin değilim.ilk tartıldığmda 1.5 aylık falandım.61 kilo çıktım.60 kilo oldğumu sanıodum.61.5 şu an kilom
kremler de maşallah cok fiyatlı yaÇatlaklardan konusmussunuz kızlar okudumda doktorumda bana lierac kremı önerdı 4. aydan ıtıbaren almayı düşünüyorum çünkü çok ıyı gelen hamıle arkadaslarım var ınternette fıyatı uygun ısteyene lınk verebılırım bakarsınız canlarım o zaman kadarda vazelın kullanabılırsın dedı doktorum
sorma canım sorma ama mazur görsünler biz de bi sürü fiziksel ve ruhsal seyler yasıyoruz suanda
öyle napalım dimi.büyükler boşuna demiomuş biraz geçsin bekleyin bebek için dieboshayallersmile
simdi tartildim 4 kilo daha vermisim...... offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
evet uykusuzluk,koşturma derken vercez inşallah.bi de emzirmek kilo verdiriyomus canımaman sakınlmaz:bu kilolar nasıl verilcek acaba:kedi:bebekler canımıza okursa çıkınca :kedi:eskisinden de zayıf oluruz artıkkaydirigubbakcemile3
sorma canım sorma ama mazur görsünler biz de bi sürü fiziksel ve ruhsal seyler yasıyoruz suanda
evet doğru
selam kıslar maşallah pek kalabalığız melisesra gelemdimi daha...
belkıde 60tın 1 kılo almıssındır 1.5 ayda olabılır yanı ama çok degıl tatlımya bende suana kadar 1 kılo almısım tartıldımda güya bulantılarım var ara arada kusuyorum ama bulantıları bastırmak için yedıgımden almısım kılo yanı bakarsan almamıs gıbıyım ama tartı öle söylemıyo
kremler de maşallah cok fiyatlı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?