yani onların bi zorlugu yok bari bunu idare etsinleröyle napalım dimi.büyükler boşuna demiomuş biraz geçsin bekleyin bebek için dieboshayallersmile
evet benmde bacaklarım inceldi falan ama zayıflamamışım demekkikaydirigubbakcemile3canım link vereblrim dedin bi bakmak istiyorum
selam kıslar maşallah pek kalabalığız melisesra gelemdimi daha...
öyle napalım dimi.büyükler boşuna demiomuş biraz geçsin bekleyin bebek için dieboshayallersmile
:)=
hayır canım gelmedı hala.
evet uykusuzluk,koşturma derken vercez inşallah.bi de emzirmek kilo verdiriyomus canım
hımm:sinifsinif:
ne kadar süre gider acaba 100 ml lik krem*vallahı canım çok baktım ınternette baya pahalı ama en uygun site bu bak bi
http://www.medikalal.com/catlak-kremi-phytolastil-100ml-p-653.html
az oncekı bahsedılen krem bu. normalde hep 65 tl cıvarı bak burda ucuz hakkaten.
cok merak ettım ya gırmeden etmezdı o.
az oncekı bahsedılen krem bu. normalde hep 65 tl cıvarı bak burda ucuz hakkaten.
biz dogurana kadar program bitmez inşallahkaydirigubbakcemile3platese başlarız artık ebru şallıylakaydirigubbakcemile3sütü de arttırıomuş.
ne kadar süre gider acaba 100 ml lik krem*
biz dogurana kadar program bitmez inşallahkaydirigubbakcemile3
ay ben tek kreme güvenemem başka yaglar falan da kullanırım:))vallahı canım onu bılemıyorum ama zaten günde 1 defa sürücez baska sürmüyosun
aslında dvd ler var hamile yogası ya da hamile platesi die alsak mı acaba?olacağına bakkaydirigubbakcemile3keşke hamile kalıp hamilelik platesi yaptrsaydıkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin:)
hoşbulduk minik kuşum:1hug:a.s.
nasılsın canım:smiley-cool:?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?