2010 Ekim Anneleri

esengulum evet benım esımde romatızma var 15 gunde bır ıgne oluyo. oyle olmasa agrısı cok olur zaten. hayatı boyunca bu ıgnelerı kullanacak. kutusu 3000 tl ıcınde 2 tane var 1 ay yetıyo. ıyı bı ılac.

esengulum evet benım esımde romatızma var 15 gunde bır ıgne oluyo. oyle olmasa agrısı cok olur zaten. hayatı boyunca bu ıgnelerı kullanacak. kutusu 3000 tl ıcınde 2 tane var 1 ay yetıyo. ıyı bı ılac.

aa biyolojik ajan tedavisi ozmn bnm eşimdede ankligozan spondilit vrr

zaten catlayacak olan kısı catlıyomus. sadece hafıfletebılyıosun catlakları. catlamıycak olan kısı krem de kullanmasa catlamazmıs.

evet canım dedıgın dogru ama işte yınede kullanmakta fayda var ayrıca günde 3lt su tüketıcezkı daha ıyı olsun yoksa hepsı bos su çmezsenız

ne biliyim canım ya,beyaz tenliyim ve annem de catlamıs hamileliğinde,çok korkuyom.çatlak da gecmiyo sonra olusunca

bende bembeyazım yaaa sorma yazada gelıyo hamılelık yüz için bıle koruyucu kullanmamız gerekcek yoksa hep lekeler olur Allah korusun çatlamamak için sadece krem yeterlı degıl canım su içicez bol bol

az önce bunları araştırdım buraya girince baktım konu çatlaklar paylaşayım dedim

ben mustela
erbaorganics
lierac kremlerini almayı düşünüyorum
yağ olarakta badem,kakao,susam yağını karıştırıp banyodan sora masaj için almayı düşünüyorum

dahada çatlarsak yapacak bişe yok amacımız en aza indirmekkaydirigubbakcemile5

aa biyolojik ajan tedavisi ozmn bnm eşimdede ankligozan spondilit vrr

valla cok zor ya sıgorta karsılıyo yoksa var ya ayda 3000 tl cok yanı. ama sıgorta karsılaması ıcın trabzona gıdıyoruz her yer veremıyo bu ıgneyı. 4 ayda bır gıdıyoruz trabzona bunun ıcın aynı tahlıller yapılıyo tekrar mecbur yoksa vermıyolar ıgneyı. her eczanede de yok zaten pahalı oldugu ıcın cok satılan eczaneler alıyo sadece.

öyle yapcak bişi yok umarım işe yarar sürdüklerimiz

selamda veremedim kremleri ekliyim die
sabah nasıl girdiniz siz benim sayfa error verdi geçici olarak servis dışıymış giremedim

onu diycektim cnmcm çok pahalı yavv...zaten bu tür rahatsızlıklar öyle malesfe ...

resimleri ekledim içlerinde en iyisi erbaorganics gibi geldi
bepanthen i unuttum

nese size bol muhabbetler
ben daha kahvaltı yapmadım önce bi duş alayım yemek yiyim

yok canım hiç birşey geçirmiyo bunu.ben ne yapacağımı şaşırdım.ama ne zaman süt ve süt ürünleri tüketsem bu oluyor.ayran içmiştim direk çıktımafoldumben

biraz ara ver onlara istersen 12 hafta bitince devam edersin madem çıkarıon.tiksinmiş olabilirmisin sütten falan.ben bi ara oldum çünkü.yumrta yemeye başlamıştm sabahları sonra bi müddet yiyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…