ben bilmiyorum canım,nasıl bi hastalık o?tedavisi yok mu?
ailevi akedeniz ateşi atakları vr işte cnmcm karın arısı yüksek ateş genetik bi rahatsızlık tedavisi yok ilaç alıyor hergün:gitme:kurban olduğumsenağlama
evet sen nerden biliyon kimse pek bilmez bu rahatsızlığı:1no2:
yengemın kuzenınde var ondan bılıyorum canım. tedavısı tam olarak yok dımı onun.
esengulum evet benım esımde romatızma var 15 gunde bır ıgne oluyo. oyle olmasa agrısı cok olur zaten. hayatı boyunca bu ıgnelerı kullanacak. kutusu 3000 tl ıcınde 2 tane var 1 ay yetıyo. ıyı bı ılac.
zaten catlayacak olan kısı catlıyomus. sadece hafıfletebılyıosun catlakları. catlamıycak olan kısı krem de kullanmasa catlamazmıs.
ne biliyim canım ya,beyaz tenliyim ve annem de catlamıs hamileliğinde,çok korkuyom.çatlak da gecmiyo sonra olusunca
yengemın kuzenınde var ondan bılıyorum canım. tedavısı tam olarak yok dımı onun.
yok cnm ilaç tedavisi işte yaşam boyu
çubuk kraker yemeği denedn mi
aa biyolojik ajan tedavisi ozmn bnm eşimdede ankligozan spondilit vrr
yok cnm ilaç tedavisi işte yaşam boyu
evet bende boyle bılıorum o tanıdıgım kısıden. zor ya Allah yardımcımız olsun.
az önce bunları araştırdım buraya girince baktım konu çatlaklar paylaşayım dedim
ben mustela
erbaorganics
lierac kremlerini almayı düşünüyorum
yağ olarakta badem,kakao,susam yağını karıştırıp banyodan sora masaj için almayı düşünüyorum
dahada çatlarsak yapacak bişe yok amacımız en aza indirmekkaydirigubbakcemile5
selamda veremedim kremleri ekliyim die
sabah nasıl girdiniz siz benim sayfa error verdi geçici olarak servis dışıymış giremedim
evet bı ara sorun vardı.
valla cok zor ya sıgorta karsılıyo yoksa var ya ayda 3000 tl cok yanı. ama sıgorta karsılaması ıcın trabzona gıdıyoruz her yer veremıyo bu ıgneyı. 4 ayda bır gıdıyoruz trabzona bunun ıcın aynı tahlıller yapılıyo tekrar mecbur yoksa vermıyolar ıgneyı. her eczanede de yok zaten pahalı oldugu ıcın cok satılan eczaneler alıyo sadece.
sabah dr daydım ama 11 gibi bi girdim ben bişi yoktu
yok canım hiç birşey geçirmiyo bunu.ben ne yapacağımı şaşırdım.ama ne zaman süt ve süt ürünleri tüketsem bu oluyor.ayran içmiştim direk çıktımafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?