2010 Ekim Anneleri

ben galiba depresyona girdim kizlarr.. bu bulantilardan dolayii.... bu gecicek dimi kizlar yaa omur boyu kalmicakkkkkk???????????

burcixx canım bende şuan 12+1 günlük hamileyim. Şu son 2 haftaya kadar hiç öğürmem kusmam bulantım olmamıştı. Ama iki haftadır ne yesem en fazla yarım saat sonra çıkarıyorum :uhm:

Etrafımdan duyduklarım ise ilk aydan başlar 3 veya 4. ayında bulantın geçer demişlerdi. Benim ne zaman geçecek birde şirkette çok zor oluyor. Hergün milllete rezillik :)

offffffffffff

kızlar ne hamaratsınız yaaa. bende örmesini bilirim ama düz kesemem yani. yanımda biri öyle yap böyle yap diyecek. napalım bizim de anneanne babaanne yapsın. düz ya belki battaniye olabilir ama....

kızlar ne hamaratsınız yaaa. bende örmesini bilirim ama düz kesemem yani. yanımda biri öyle yap böyle yap diyecek. napalım bizim de anneanne babaanne yapsın. düz ya belki battaniye olabilir ama....

gonulcelen bende aynı senin gibiyim kaydirigubbakcemile5

kesip artırmayı başaramıyorum dediğin gibi cinsiyeti belli olsun da ona göre belki düz bir battaniye örerim.

hem anneanne babaanne ne güne duruyor yahuu :) :sm_cool:

:roflol::roflol: ben ıgne oyası bıle bılıyom:):) orta okuldayken iğneye gecmıstım merakınm ta o zamandan:)

bir kez denedim dantel yapmayı..minik bir motif yaptım..hala düşününce omuzlarımda aynı ağrıyı hissediyorum..felaket omuzlarım tutulmuştu..bir hafta açılamamıştım:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…