2010 Ekim Anneleri

ben hamile olduğumu öğrenmeden önceki hafta ne kadar iş yaptığımı hatırlamıyorum ablam eniştem 2 yeğen bendeydi yiyecek ekmeği varsa rabbim koruyo demek

ben galiba depresyona girdim kizlarr.. bu bulantilardan dolayii.... bu gecicek dimi kizlar yaa omur boyu kalmicakkkkkk???????????

amin inşallah canım hakkında hayırlısı..........bende amniyosentez yaptırıcam eğer o zamana kadar fikrim değişmezse.........banada bazı doktorlar CVS önerdi ama nedense cesaret edemedim birden karar vermeye.

CVS ile Amniyosentez aynı şeylermiş. Sadece CVS'de bebeğin eşinden sıvı alınıyor, amniyosentez de ise bebeğin içinde olduğu keseden alınıyor . CVS daha erken haftada olduğu için bence daha iyi. Sadece CVS daha yeni bir metod olduğu için daha ehil ellerde yapılsa iyi olur gibisinden birşeyler dedi doktorum.

bak simdii yaaaaaaaaaa tosunumu gormeyi ozledimmm 22 nisana cok var aglamak istiyorum :çok üzgünüm:

bende 22 nisanda gitcem ya, cok var daha mafoldumben

ben galiba depresyona girdim kizlarr.. bu bulantilardan dolayii.... bu gecicek dimi kizlar yaa omur boyu kalmicakkkkkk???????????

lütfen burcixx, cıkarmısın su depresyondan klava: gececek tabi inş. güzel düsünelim lütfen

bulantısı olan arkadaşlara allah kolaylık versin :Saruboceq:
benimde bulanıyo genelde ama öle yemeğe suya kokuya değil yemek çok güzel yiyorum
düşünemiyorum herşeyden bulanan mideyi yemekte yiyemiyosunuz oyy
inşallah en kısa zamanda geçer ya bunun bi ilacı falan yokmu acaba

99a düştüğü günleride 9 a düştüğü günleride hep beraber görürüz inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…