2010 Ekim Anneleri

tabı kı canım. yas onemlıymıs cok. hakkında hayırlısı olsun inş. sonuc kotuyse aldırcan mı yoksa.

ayy yarican bilsemm bennn bi bilsemmmmm.... hergun dua ediyorummmm gecsin biran once diyeeeeeeeee.. geceleri uyuyamiyorum ben .. yastiga koyunca basimi midem bulaniyorrrrrrrrr.... sabah kadar agliyorummm

inş ya gecer inş.. sevdiğin kokular vardır onları koklamaya calıs bol bol.. ben portakalı kesip kokluyorum, kahveyi kokluyorum bazen o kokular gitsin burnumdan diye kaydirigubbakcemile3

cnm o zamn psikolojik senin 1 ayda çıkmazmı koku hehehe çıkmaz o koku artık

valla cıkmadı ya, ne psikolojiği, gel sende kokla istersen.. cok kaliteliymiş demekki kaydirigubbakcemile3

kizlar ben bide seye pek dikkat etmiyorum iste ne bilim alisveris torbalarini falan tasiyorum gecen 8 kilo tasimisim farkinda olmadan siz dikkat ediyomusunuz?

bende cogunlukla unutuyorum. gorumcemın kızı 12 kılo zırt pırt kucagıma alıyorum esım de kızıyo alma şunu kucagına dıye.

ıkinci çocuğu düşünüyorsanız sakın fazla ara vermeyin ve yaşınız çok ilerlemeden düşünün . Size tavsiyem bu. Sonuç konusuna gelince ben her konuda olumlu düşünmeyi tercih ediyorum ve sonucun iyi çıkacağına inanıyorum şu an o tür şeyleri düşünmek istemiyorum. Ha aklıma hamilleliğimin başından beri sıkıcı şeyler üşüşmüyor değil ama çok fazla olumsuz düşüncenin de iyi olmadığına inanıyorum. ınşallah Allah duaların karşılığını mutlaka verir. Ben O'na inanıyorum Rabbim iyi olanı, hayırlı olanı nasip etsin.

bende karpuzlu sakiz kokluyorum. bide kolonya kokluyorum

sakınan göze çöp batar kızlar ama tabi bunu eşlerin yanında yapmayın kocama bazayı kaldırdım desem enseme bi şaplak yerim garanti anneme gittiğimizde yeğenlerimi kucağıma aldırmıyo

ala ala ilginç

kizlar ben bide seye pek dikkat etmiyorum iste ne bilim alisveris torbalarini falan tasiyorum gecen 8 kilo tasimisim farkinda olmadan siz dikkat ediyomusunuz?

ben bugun pazar arabası taşıcam geçen haftada taşıdım napayım başka çaremi var

cırt cırt mı kaydirigubbakcemile3

he öle dio cırt cırt ağzıma gelio pişmemiş bunlar dio hehehe

gelim kokliyim. ben bayadır perde bile yıkamadığım için benimkiler ne halde zavallılar :) ben vernele falan sokmiyim bari bunları hehehe

ayy bnm dhiç olmadı bulantım Allahım yardımcını olsun çok zor mide bu.benimde çok belim ağrıyo ya bugün...

seninde Allah yardımcın olsun canım, öyle böyle geccek bu günler

dikkat et canım ya, daha 3 ayda bitmemiş, bak bu günlere kolay kolay gelinmiyo

amin inşallah canım hakkında hayırlısı..........bende amniyosentez yaptırıcam eğer o zamana kadar fikrim değişmezse.........banada bazı doktorlar CVS önerdi ama nedense cesaret edemedim birden karar vermeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…