daha hiç bilmiyorum hepsi aklımdan geçen şeyler..fiyat falan almadım yani..cinsiyet kesinleşsin girişcem ama..önce duvar boyamayla başlıcam...yaptırınca ekonomik olur mu ki?çünkü yaptırmak da pek ekonomik olmuyo genelde..ben de o gösterdiğin modeli begendin sandım
yaptırınca ekonomik olur mu ki?çünkü yaptırmak da pek ekonomik olmuyo genelde..ben de o gösterdiğin modeli begendin sandım
ben belis in mobilyalarını çok begeniyorum canım ya,hem de diğerlerine göre daha hesaplılar sankibilmiyorumkismile
hımm bende bucada gidiyorum.sen çalışıosun herhalde ben evde oturuom öleeeeceeeboshayallersmile
kızlar merhaba bugün doktora gittim
doktorum pipisi var dedi
%90 dedi. erken değil mi hata payı var mı sizce. eşimden başka kimseye söyleyemedm
uykun mu geldi canım?bebekleri dogurduk odaları hazırlıyoz şimdikaydirigubbakcemile3ben çıkıyorum kızlar siz bayacoşmuşunuz :S
hadi hayırlı olsun..gören görüyo tatlım..erken değil yani..kızlar merhaba bugün doktora gittim
doktorum pipisi var dedi
%90 dedi. erken değil mi hata payı var mı sizce. eşimden başka kimseye söyleyemedm
kızlar merhaba bugün doktora gittim
doktorum pipisi var dedi
benim dükkanım var ksm manikür pedikür ağda salonu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?