gene mi pipiiiiiikaydirigubbakcemile3emin olamazsan 16. haftada daha net ögrenirsin canım,hayırlı olsunkızlar merhaba bugün doktora gittim
doktorum pipisi var dedi
%90 dedi. erken değil mi hata payı var mı sizce. eşimden başka kimseye söyleyemedm
kızlar merhaba bugün doktora gittim
doktorum pipisi var dedi
%90 dedi. erken değil mi hata payı var mı sizce. eşimden başka kimseye söyleyemedm
teşekkür ederim kızlar.biz iki kız kardeştik. ennem o yüzden erkek olsun dedi hep
eşim de erkek hissetti. simdi söylesem mi söylemesem mi bilemedm. çünkü çok sevincekler. sonra dönmesin bi de:)
kızlar ya anne karnında bebegeklasik müzik ve ninni dinletiyolarmıs,siz yapıyo musunuz?aslı güngör ün ninnisi var.ay gözyasımı tutamıyom niye böyle oldum ya:gitme:
duygumit hayırlı olsun.kaç haftalıktı senin bebeğin.?
ay aslı güngör den ninni adı,sözlerini dinledikçe aglıyorum yaa..çok duygulandım:çok üzgünüm:hamilelikten olmasınkaydirigubbakcemile3
güle güle canımcımsevgili anneler..ben kaçar..dizim düşmüş nete..öpüyorum hepinizi..görüşürüz sonra..ii bakın önce kendinize sonra bebişlere..
kızlar ya anne karnında bebegeklasik müzik ve ninni dinletiyolarmıs,siz yapıyo musunuz?aslı güngör ün ninnisi var.ay gözyasımı tutamıyom niye böyle oldum ya:gitme:
anne karnındaki bebeğin işitmesi 4.ayda mı oluyodu ne yanlış hatırlamıyorsan.sadece tiz sesleri duyabiliyorlarmış bide.kadın sesi gibi:)erkek seni kalın olduğu için duyamıyormuş yada algılayamıyormuş.bir yerde okumuştum.
bana simdiden dinletmeye basla demişlerdiben dogana dek hatta dogunca da bol bol dinletirim heralde.çok güzel yaa,sanırım benim de dinleyesim varanne karnındaki bebeğin işitmesi 4.ayda mı oluyodu ne yanlış hatırlamıyorsan.sadece tiz sesleri duyabiliyorlarmış bide.kadın sesi gibi:)erkek seni kalın olduğu için duyamıyormuş yada algılayamıyormuş.bir yerde okumuştum.
sözleri çok güzel di mi?tamamen bi annenin sözleri sanki,ben de böyle severdim bebeğimi kesinvereliniortakevet bende okudum.4.mü 6.mıydı hatrlamıyrum ama tam.aslı güngör ninniyi buldm bende dinliyorum şu an güzelmişboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?