2010 Ekim Anneleri

saat 5.5 olmuş ne yemek yapsam ya
fırında makarnamı yapsam sademi kocamla tam bi makarna hastasıyız
bizim k.k nin hamarat kadınların makarnalar tariflerine bakayım bare
ayy midem gene dönmeye başladı
kızlar dün karnımda resmen yoğun bi şekilde baskı hissettim sebebini merak ettim çok kaldım 10sn falan olduğum yerde

teşekkür ederim kızlar.biz iki kız kardeştik. ennem o yüzden erkek olsun dedi hep
eşim de erkek hissetti. simdi söylesem mi söylemesem mi bilemedm. çünkü çok sevincekler. sonra dönmesin bi de:)

kızlar ya anne karnında bebegeklasik müzik ve ninni dinletiyolarmıs,siz yapıyo musunuz?aslı güngör ün ninnisi var.ay gözyasımı tutamıyom niye böyle oldum ya:gitme:

teşekkür ederim kızlar.biz iki kız kardeştik. ennem o yüzden erkek olsun dedi hep
eşim de erkek hissetti. simdi söylesem mi söylemesem mi bilemedm. çünkü çok sevincekler. sonra dönmesin bi de:)

amaan ben hemen sölerim sonçta kesin değil büyük ihtimal dedi derim boşver tadını çıkar bebişinin

ben ablamın oğlunun ultrason resmini gördüm inanılmaz ayaklarını açmış wc de oturur gibi =)) alttan çekmiş nasıl yakaladıysa pipiyi geç resmen şeyide görünüyo nasıl desem dalgası =)) ucundada pipi asılıyo ay ne güldüm ama görünce 13+3 yazıyodu usg de ama benim yeğen doğduğunda abartmıyorum 5cm vardı pipisi ablam falan korkmuştu normalmi bu die kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sevgili anneler..ben kaçar..dizim düşmüş nete..öpüyorum hepinizi..görüşürüz sonra..ii bakın önce kendinize sonra bebişlere..

anne karnındaki bebeğin işitmesi 4.ayda mı oluyodu ne yanlış hatırlamıyorsan.sadece tiz sesleri duyabiliyorlarmış bide.kadın sesi gibi:)erkek seni kalın olduğu için duyamıyormuş yada algılayamıyormuş.bir yerde okumuştum.

kızlar ya anne karnında bebegeklasik müzik ve ninni dinletiyolarmıs,siz yapıyo musunuz?aslı güngör ün ninnisi var.ay gözyasımı tutamıyom niye böyle oldum ya:gitme:

ay hiç öle şeler yapmayı düşünmüyorum ben ne dinliyosam onu dinlicek şımartamayalım daha şimdiden türkücü olacak benim cücüğüm eşim ve benim bekarlıktan hayalimiz 4yada 5yaşına girince bağlama kursuna kız olursada kibar olsun annesi gibi fırlama olmasın die bale kursuna yada artistik jimnastik

evet bende okudum.4.mü 6.mıydı hatrlamıyrum ama tam.aslı güngör ninniyi buldm bende dinliyorum şu an güzelmişboshayallersmile

bana simdiden dinletmeye basla demişlerdiben dogana dek hatta dogunca da bol bol dinletirim heralde.çok güzel yaa,sanırım benim de dinleyesim var

dün kocamla fena kapıştık zaten çocuğum stres yaşadı çok off çocuk gibi herşeye ağlıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…