ben de herseye alınıp,herseye aglıyorum yaa..yanımdan kagıt mendil eksik olmuyo:sinifsinif:dün kocamla fena kapıştık zaten çocuğum stres yaşadı çok off çocuk gibi herşeye ağlıyorum ya
sözleri çok güzel di mi?tamamen bi annenin sözleri sanki,ben de böyle severdim bebeğimi kesinvereliniortak
tamam tatlım sen de iyi bak kendine ve bebeğineopuyorumnanaktangörüşmek üzerekızlar ben kaçar ii bakın bebişler de kendinize de hoşçakalın
ya sanırım sözlerinden cok duygulandım sadece bitanem,üzüntü değil yani..tamam dinleyin de ağlamayın.bebişler annesinin üzülmesinden etkilenmesiiiiiin..
neyi beklemişsin?18 ay nasıl beklemişim ya
amin canım da hayırdır anlamadım ben?ne için affetsin,en basta bebek istemiyo muydun?rabbim kimsenin kucağını boş bırakma kimseyi evlat hasretiyle sınama :Saruboceq::Saruboceq:
benide affet :Saruboceq::Saruboceq:
kızım nerdesin sen yaww?çatladık meraktan,anlat bakimm?selam kıslar nasılsınız benı merak eden arkadaslarıma çok tsk ediyorum
neyi beklemişsin?
selam kıslar nasılsınız benı merak eden arkadaslarıma çok tsk ediyorum
selam kıslar nasılsınız benı merak eden arkadaslarıma çok tsk ediyorum
ya senin tüp bebek miydi canım?olsun ya allah bi şekilde vesile oluyo,öyle ya da böyle ona sahip oldun ya ne mutlu,şimdi düşünme bunları,tadını cıkar sadece:1hug:bebeğimin bana konmasını
mümkün değil demiştim en son allah beni cezalandırıyo sanmıştım hiç bizaman ömürümün sonuna kadar anne olamıcamı düşünüyodum aşılama yada tüp tü tek umut
amin canım da hayırdır anlamadım ben?ne için affetsin,en basta bebek istemiyo muydun?
kızım nerdesin sen yaww?çatladık meraktan,anlat bakimm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?