2010 Ekim Anneleri

tamam dinleyin de ağlamayın.bebişler annesinin üzülmesinden etkilenmesiiiiiin..

rabbim kimsenin kucağını boş bırakma kimseyi evlat hasretiyle sınama :Saruboceq::Saruboceq:

benide affet :Saruboceq::Saruboceq:

ya senin tüp bebek miydi canım?olsun ya allah bi şekilde vesile oluyo,öyle ya da böyle ona sahip oldun ya ne mutlu,şimdi düşünme bunları,tadını cıkar sadece:1hug:

kızım nerdesin sen yaww?çatladık meraktan,anlat bakimm?

dün bebegımı ozledıgım gormek ıstedıgım ıcın sıgorta hastanesıne randevu aldım saat 2 de
saat 12.30 da bıe kasık agrısı kusma bulantı yatakdan kalkamadım annem apar topar kendı doktoruma götürdüdoktorum muayene ettı çok şukur bebegım ıyıdı fakat bu agrı neydı dayanamıyordum doktorum buyuk bı olasılıkla apandıst dedi doplere gonderdi ordada oyle cktı sonra genel cerrah muayene ettı ve apar topar amelıyata alındım çok agrım vardı bebegıme bırsey olcak dıe korktum 1 saat sonra cıktım amelıyattan cok agrım vardı agrı kesıceıde veremedıler gebelıkten dolayı hep kusuyordum bugun çıktım hastaneden cok sukur bebegım ıyı ama agrım var bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…