bak yaw kuzu gene nereye gittin?gecmişi mi okuyosun?selam kıslar nasılsınız benı merak eden arkadaslarıma çok tsk ediyorum
dün bebegımı ozledıgım gormek ıstedıgım ıcın sıgorta hastanesıne randevu aldım saat 2 de
saat 12.30 da bıe kasık agrısı kusma bulantı yatakdan kalkamadım annem apar topar kendı doktoruma götürdüdoktorum muayene ettı çok şukur bebegım ıyıdı fakat bu agrı neydı dayanamıyordum doktorum buyuk bı olasılıkla apandıst dedi
dün bebegımı ozledıgım gormek ıstedıgım ıcın sıgorta hastanesıne randevu aldım saat 2 de
saat 12.30 da bıe kasık agrısı kusma bulantı yatakdan kalkamadım annem apar topar kendı doktoruma götürdüdoktorum muayene ettı çok şukur bebegım ıyıdı fakat bu agrı neydı dayanamıyordum doktorum buyuk bı olasılıkla apandıst dedi
ya senin tüp bebek miydi canım?olsun ya allah bi şekilde vesile oluyo,öyle ya da böyle ona sahip oldun ya ne mutlu,şimdi düşünme bunları,tadını cıkar sadece:1hug:
:1shok:apandist mi???bakmadı mı ultrasonla apandiste,e nolcak şimdi peki?hala agrıyo mu?gecmiş olsun cnm?zaten anladık,bişi olmasa dr dönüşü hemen gelirdin,çok korktuk bişiy oldu sandık canım yadün bebegımı ozledıgım gormek ıstedıgım ıcın sıgorta hastanesıne randevu aldım saat 2 de
yaa işte bak mucize gibi değil mi?allah da ne kadar istediğini görmüş, ugrasmadan verdi melegini sanayok tatlım tüp değil mucize gibi geldi benim guzum rabbim ol dedi oldu
aşılama için tedaviye başlıcaktık eşim bebeğimizi öğrendiğimiz gün son kez tahlil vericekti işi yüzünden gidememişti :)) iyiki gitmemiş
kuzu anlatsana deli olduk valla yakızlar yukardakı yazıyı tamamladım
ameliyatmı oldun :1shok::1shok:
nasıl yani
ya noldu niye aglıyosun?senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?