2010 Ekim Anneleri

ayy süpersin nasıl hatırladın opuyorumnanaktan

daha bugun gonderdı laboratuvar sonucu bende dr a mail attım h.sonu gidebileceğim ancak.. endişelenmiyorum değil aslında...:1ninca:

ayy süpersin nasıl hatırladın opuyorumnanaktan

daha bugun gonderdı laboratuvar sonucu bende dr a mail attım h.sonu gidebileceğim ancak.. endişelenmiyorum değil aslında...:1ninca:

endıselenme. dedıgımı yapıyo musun bakımklava: su ıc cooook. meyve de bol ye. mutlaka bı ılac verecektır sana. nevyas var ekım annelerınde ona antıbıyotık mı ne vermıstı sanırım. bana tek kullanımlık bı toz verdı onu ıctım bakalım yarın kontrolum var yıne yaptırabılır tahlıl.

Kuzum yaa büyük geçmiş olsuun çatladık burada resmen sen gelmeyince mafoldumben

melis esra çok geçmiş olsun cnm.

bişi sorcem kızlar ya ben pastorize süt bulamıom. pazardan alıp kaynatsam olurmu

kızlar ben bütün gün içtiklerimi size sayayım.2 küçük bardak çay,5 bardak su(3 büyük,2 küçük)1 fincan limon çayı,1 brd ayran(ama çıkardım)sonra yayık ayranı(bu da çıktı)yeterli sıvı mıdır sizce?yatana kadar daha çok su içerim bu arada

maşallah. ama sıvı aldıgın ıcın mıden kotu oluyo olmasın. bu arada kalp atısı ıcın gıttıgınde bebegın c seklınde mıydı duz mu yatıyodu?

Ben 1 sat önce yedim şimdi çıkardım mafoldumben çok korkuyorum böle çıkarnca eskıden yedıgım mıgdede kalırdım 2 gundur neler oluyo bana mafoldumben

kizlar benim dudagimin kenarinda kocaman bir ucuk cikti ne yapabilirim bunu gecirmek icin cok aciyor ve kasiniyor sanirim yasadigim korku ve stressden oldu. doktor hap vericekti ama hamileyim diye agir olur dedi kendiliginden gecmesini bekle dedi. 10 gun gecmez bu ama offff

bende bugun cok kotu cikardim anneme gidiyordum otobusle hemde otobuste hayatimin en utanilacak sahnelerinden biriydi otobusun icine kustum tutamadim ne yapim yanima poset felanda almamisim offf offf....

bilmem düz gbydi sanki nie ki

ya benımkı c seklındeydı. bana hep c seklındeyse kızdır dedıler de pek ınanmadım ben ondan sordum. ben hepsı c seklınde durur basta dıyodum da.

sağolasın balum diğer arkadaşlarda sürekli değiştir değiştir dedıler bende eskıye döndum :)

bende eskıye donmenden yanaydım ıyı oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…