tabı korkarsın canım ya. ama cok sukur bak ıyı mınığın.
Allah korusun kız ılla cekcen dıye bısey yok oyle dusunme.
sagol kasım annesı nasılsın bakalım. ıdrar enfeksıyonu ıcın doktorla konustun mu?
ayy süpersin nasıl hatırladın opuyorumnanaktan
daha bugun gonderdı laboratuvar sonucu bende dr a mail attım h.sonu gidebileceğim ancak.. endişelenmiyorum değil aslında...:1ninca:
dün bebegımı ozledıgım gormek ıstedıgım ıcın sıgorta hastanesıne randevu aldım saat 2 de
saat 12.30 da bıe kasık agrısı kusma bulantı yatakdan kalkamadım annem apar topar kendı doktoruma götürdüdoktorum muayene ettı çok şukur bebegım ıyıdı fakat bu agrı neydı dayanamıyordum doktorum buyuk bı olasılıkla apandıst dedi doplere gonderdi ordada oyle cktı sonra genel cerrah muayene ettı ve apar topar amelıyata alındım çok agrım vardı bebegıme bırsey olcak dıe korktum 1 saat sonra cıktım amelıyattan cok agrım vardı agrı kesıceıde veremedıler gebelıkten dolayı hep kusuyordum bugun çıktım hastaneden cok sukur bebegım ıyı ama agrım var bıraz
melis esra çok geçmiş olsun cnm.
bişi sorcem kızlar ya ben pastorize süt bulamıom. pazardan alıp kaynatsam olurmu
kızlar ben bütün gün içtiklerimi size sayayım.2 küçük bardak çay,5 bardak su(3 büyük,2 küçük)1 fincan limon çayı,1 brd ayran(ama çıkardım)sonra yayık ayranı(bu da çıktı)yeterli sıvı mıdır sizce?yatana kadar daha çok su içerim bu arada
melisesra çok çok geçmiş olsunn canım
maşallah. ama sıvı aldıgın ıcın mıden kotu oluyo olmasın. bu arada kalp atısı ıcın gıttıgınde bebegın c seklınde mıydı duz mu yatıyodu?
ayyy bu nıck super oldu ya:) testere olmamıstı hıc. eskı nıck super:)
bilmem düz gbydi sanki nie ki
sağolasın balum diğer arkadaşlarda sürekli değiştir değiştir dedıler bende eskıye döndum :)
ya benımkı c seklındeydı. bana hep c seklındeyse kızdır dedıler de pek ınanmadım ben ondan sordum. ben hepsı c seklınde durur basta dıyodum da.
bende eskıye donmenden yanaydım ıyı oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?