2010 Ekim Anneleri

ilk defa bugün 50 kere acıkıp yemedim hala daha aç değilim iğrenç bi duygu kusma hissi gelip kusamamak ama bence hiç olmassa azcık rahatlarım gibime geliyo ya

balum ben şimdi yeterli sıvı alıyorum dimi

bılmıyorum kı tatlım ya. bana doktor 8-9 bardak su ıcmek lazım hamıleyken demıstı. bende ıdrar enfeksıyonu oldugu ıcın daha da cok ıcmem lazım tabı. sende az ıcmıyosunkı. 2-3 bardak su ıcenler var.

ama idrar rengim koyu hala 2-3 gündür

allahım bunu hergün her saat çekenlere yardım etsin yeminle dayanılcak gibi değil şuan yaşadığım durum :sinifsinif:

ya olay ustune olay yasıyorum babannem öldü öle stres dün köpek kovaladı öle stres bugun cocuklar cam kırdı cok korktum öle stres son 1 haftada ne böle yaa bebegım dusacek dıe cok korkuyorum

meliesra canım geçmiş olsun çok üzüldüm inan dünden beri seni merak etmiştik............iyiki zamanında gittin çünkü apandist patlasaydı allah korusun çok kötü olurdu

benimde moralim çok bozuk...........annem bugün anjiyo olmuştu doktor by-pass yapılması gerekiyor demiş.........hamile olduğum için gitmemi istemiyor.........kızlar birşey olmaz dimi yaa

ya olay ustune olay yasıyorum babannem öldü öle stres dün köpek kovaladı öle stres bugun cocuklar cam kırdı cok korktum öle stres son 1 haftada ne böle yaa bebegım dusacek dıe cok korkuyorum

allah korusun tatlım.cesur olacak işte ne güzel her korkuyla baş ediyor

allahım bunu hergün her saat çekenlere yardım etsin yeminle dayanılcak gibi değil şuan yaşadığım durum :sinifsinif:

aynen canım hergun yasayanlara allah sabır versın ben de yok ama tatlı yedıgım zamn cok kötu oluyorum..bu yuzden tatlı yemıyorum

bazen oluyo boyle canım ya. korkma bısey olmaz bebişe Allahın iznıyle.

yiyorum canım özellikle yeşil elma ve ayva

ye yecokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…