ilk defa bugün 50 kere acıkıp yemedim hala daha aç değilim iğrenç bi duygu kusma hissi gelip kusamamak ama bence hiç olmassa azcık rahatlarım gibime geliyo ya
balum ben şimdi yeterli sıvı alıyorum dimi
bılmıyorum kı tatlım ya. bana doktor 8-9 bardak su ıcmek lazım hamıleyken demıstı. bende ıdrar enfeksıyonu oldugu ıcın daha da cok ıcmem lazım tabı. sende az ıcmıyosunkı. 2-3 bardak su ıcenler var.
mrb kızlar dayanamayıp girdim yine...
ama idrar rengim koyu hala 2-3 gündür
suyun yerını bısey tutmuyo canım ya. sen su ıcmeye calıs. mıden de kotu ama ne bılım. heee bol meyve ye sen en ıyısı.
yok canım öyle olmuyo inan ki kusmak da çok kötü oluyo
ya olay ustune olay yasıyorum babannem öldü öle stres dün köpek kovaladı öle stres bugun cocuklar cam kırdı cok korktum öle stres son 1 haftada ne böle yaa bebegım dusacek dıe cok korkuyorum
allahım bunu hergün her saat çekenlere yardım etsin yeminle dayanılcak gibi değil şuan yaşadığım durum :sinifsinif:
ya olay ustune olay yasıyorum babannem öldü öle stres dün köpek kovaladı öle stres bugun cocuklar cam kırdı cok korktum öle stres son 1 haftada ne böle yaa bebegım dusacek dıe cok korkuyorum
yiyorum canım özellikle yeşil elma ve ayva
sanirim benim soruma kimse cevap veremicek:)neyse bende cikayim yorgunum yine girerim byeee
allah korusun tatlım.cesur olacak işte ne güzel her korkuyla baş ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?