2010 Ekim Anneleri

ya ksılar mrb.herkese geçmısı okuyamadım ama ıyı haberler yok galıba son yazılanlara bakılırsa neler oldu anlamadım

bende dun amelıyattan sonra herkese bebegım ıyımı demısım
bugun doktor muayeneye aldıgında cok korktum çok sukur yavrumun kalp atıslarını duyunca çok sukur dedim çok sukur kuzum benımle
ALLAHIM yavrularımızı korusun

benim cıkmam gerek kızlar,yarın da test sonuclarımızı almaya gidicez...yarın görüşürüz,sonucu söylerim dönüşte.kendinize cok ama cok dikkat edin,rabbim hepinizi korusun,seviyom siziopuyorumnanaktan

tamam canım yarın inş ıyı haberlerle gelırız hepımız.

amin canım inş. cok zor seyler yasamıssın. zaten bugun hep senı konustuk. mutlaka gırerdın sen bı aksılık oldugunu anladık ama kımse dıle getıremedı sanırım. ben oyleydım cunku aklıma kotu seyler gelmıstı ama dıyemedım bısey. neyse kı bebişin iyi.

amin canım inş.bende yine kusmakla meşgul olduğum için yazamadım size.offfffofff

yıne mı tatlım ya. nolcak bu halın. yoksa yarın kı kontrolude mı kafana takıyosun. etkıler belkı senı. sakın dusunme ıyı haberlerle gelcez inş.

çok şükürrr iyi çok korktum :çok üzgünüm:

yıne mı tatlım ya. nolcak bu halın. yoksa yarın kı kontrolude mı kafana takıyosun. etkıler belkı senı. sakın dusunme ıyı haberlerle gelcez inş.

sanırım takıyorum.ne yesem dönüyor midem.anneme benzeyecem sanırım 9 ay boyunca çekecem bu bulantıyımafoldumben

melısesra bebegım cok buyuk geçmıs olsun canım benım allah ıyılık versın bır an önce toparlanırsın ınsallah

bende dun oglenden berı sureklı kusuyorum
agrımda okadar acıyorkı kendımı zorladım ıcın hıcbırseyde yıyemıyorum

çok şükürrr iyi çok korktum :çok üzgünüm:

tabı korkarsın canım ya. ama cok sukur bak ıyı mınığın.

sanırım takıyorum.ne yesem dönüyor midem.anneme benzeyecem sanırım 9 ay boyunca çekecem bu bulantıyımafoldumben

Allah korusun kız ılla cekcen dıye bısey yok oyle dusunme.

cümleten iyi akşamlar kızlarrrr:CüvCüv:

sagol kasım annesı nasılsın bakalım. ıdrar enfeksıyonu ıcın doktorla konustun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…