melısesra gelmıssın. noldu ya okuyamadım daha. 1-2 saat ayrıldım ne cok ılerlemıs sayfalar.
mirayhale geçmiş olsun canım ya çokmu kanaman oldu bu arada ekim anneleri günaydın hepinize
rabbim sendende razi olsun canim benim cok tesekkur ederim merak edip endiselendigin icin elhamdulliallah cok iyiyiz simdi. ilk 3 ayimiz bitti cok sukur bundan sonra insallah komplikasyonlar olmaazz. bol dua lazim hicbirimizin garantisi yok.allah islerinde kolaylik versin canim.günaydın herkese.canım geçmiş olsun.ben gerçekten çok mertak ettim ve sordum arkadaşlara bişey diyen çıkmadı.umudu kesmiştim valla.ama çok şükür iyiymişsin ,çok sevindim .bende çok fazla giremiyorum işlerim yoğun biraz ama arada takip etmeye çalışıyorum senin mesajı görünce yazıyım dedim.tekrar geçmiş olsun
merhaba arkadaslar
beni merak eden ve benim icin dualar edenlere cok tesekkur ediyorum.allah razi olsun.
arkadaslar bende bebegimde elhamdullilah iyiyiz.
1 haftadir hastanedeydim en son yazdigimda bebegimin kalbinin durdugundan suphelenmistim ertesi gun hastaneye gittik esimle bebegiimin kalbi allahima cok sukurler olsun atiyordu ama kanamam baslamisti dusuk tehlikem doktorlarin soylemesine gore %80 di elhamdulliallah rabbim bize bagisladi su an cok cok iyiyiz.
evimize geri donduk.bu bebegi o kadar cok istiyorumki allahim dualrimi cevapladi.
cok sukur ilk trimesterimizide tamamladik.
hepinize tesekkurler merak edenlere ayrica tesekkurlerimi yolluyorum.
çok geçmiş olsun canım allah bebeğini size bağışlasın
amin mainnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn insallah insalllahcanım çok geçmiş olsun. Çok sevindim herşeyinin yolunda gitmesine. Rabbim kucaklarımıza aldıgımız günleri de gösterir inşallah :Saruboceq:
gecmıs olsun canım
.
apandisit ameliyatı olmuş canım
selam canım hoşgeldin,sana da cok cok gecmiş olsun,düzeldi mi durumlar,tehliken gecti mi?cok sagol canim tskler evet cok kotu durumdaydi hersey allahima cok sukur cok iyiyiz cok dua ettim.rabbime yavlardim bu bebek sakatta dogsa ben kabulleniyorum rabbim bana bagisla dedim . inanki hayatimin en duygulari anlariydi allaha kimseye yasatmasin.
rabbim sendende razi olsun canim benim cok tesekkur ederim merak edip endiselendigin icin elhamdulliallah cok iyiyiz simdi. ilk 3 ayimiz bitti cok sukur bundan sonra insallah komplikasyonlar olmaazz. bol dua lazim hicbirimizin garantisi yok.allah islerinde kolaylik versin canim.
sagolun
amin mainnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn insallah insalllah
sagol canim tskler.
merak eden herkese cok tskler.a.s.
melisesra canim sanada gecmis olsun allah yardimcimiz olsun hastanelerde kalmak cok kotu allah birdaha dusurmesin diyelima.s.
selam canım hoşgeldin,sana da cok cok gecmiş olsun,düzeldi mi durumlar,tehliken gecti mi?
az kaldı patlıcaktı desene,allah korumus hakkaten ikinizi de canım,kıyamam çok dikkat et kendine...rabbim acil sifalar versin tekrar tekrar :Saruboceq::Saruboceq:
cok sagol canim tskler evet cok kotu durumdaydi hersey allahima cok sukur cok iyiyiz cok dua ettim.rabbime yavlardim bu bebek sakatta dogsa ben kabulleniyorum rabbim bana bagisla dedim . inanki hayatimin en duygulari anlariydi allaha kimseye yasatmasin.
rabbim sendende razi olsun canim benim cok tesekkur ederim merak edip endiselendigin icin elhamdulliallah cok iyiyiz simdi. ilk 3 ayimiz bitti cok sukur bundan sonra insallah komplikasyonlar olmaazz. bol dua lazim hicbirimizin garantisi yok.allah islerinde kolaylik versin canim.
sagolun
amin mainnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn insallah insalllah
sagol canim tskler.
merak eden herkese cok tskler.a.s.
melisesra canim sanada gecmis olsun allah yardimcimiz olsun hastanelerde kalmak cok kotu allah birdaha dusurmesin diyelima.s.
inşallah gecti canım,umarım bir daha böyleseyler yasamazsınız.seni de melis i de allah korumus ve bebeklerinizi de.dualarımız sizinle canlarım:Saruboceq:sagol canim hosbuldum:)tesekkur ederim cok sukur su an iyiyiz doktorumun soylemesine gore gecti ama benim icimde halen korkular var tabi.allahima cok sukur cok yavlardim insallah bundan sonra bir sorun yasamayiz.
melısesra coook gecmıs olsun canım ya.
inşallah gecti canım,umarım bir daha böyleseyler yasamazsınız.seni de melis i de allah korumus ve bebeklerinizi de.dualarımız sizinle canlarım:Saruboceq:
sagol canim hosbuldum:)tesekkur ederim cok sukur su an iyiyiz doktorumun soylemesine gore gecti ama benim icimde halen korkular var tabi.allahima cok sukur cok yavlardim insallah bundan sonra bir sorun yasamayiz.
inşallah gecti canım,umarım bir daha böyleseyler yasamazsınız.seni de melis i de allah korumus ve bebeklerinizi de.dualarımız sizinle canlarım:Saruboceq:
amin canım inş yasamaz kımse.
benim cıkmam gerek kızlar,yarın da test sonuclarımızı almaya gidicez...yarın görüşürüz,sonucu söylerim dönüşte.kendinize cok ama cok dikkat edin,rabbim hepinizi korusun,seviyom siziopuyorumnanaktan
benim cıkmam gerek kızlar,yarın da test sonuclarımızı almaya gidicez...yarın görüşürüz,sonucu söylerim dönüşte.kendinize cok ama cok dikkat edin,rabbim hepinizi korusun,seviyom siziopuyorumnanaktan
insallah allah kimseye yasatmasin. cok zor cok hersaniye her dakikaniz onu dusunmekle geciyor acaba simdimi dusecek acaba dustumu vs vs vs... birsuru soru herneyse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?