2010 Ekim Anneleri

kızlar başladınız mı hamile kıyafetleri giymeye...kotlarım sıkmaya başladı beni. 14. haftada da normal herhalde diye düşünüyorum.

bende henüz almadım ama alıcam böyle giderse kotlarım sıkıyor rahatsız oluyorum karnım çıktı baya belli oluyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bebişim pırtlatıı karnımdan yirim onu beenn

kızlar başladınız mı hamile kıyafetleri giymeye...kotlarım sıkmaya başladı beni. 14. haftada da normal herhalde diye düşünüyorum.

havamı atıon kız

önde olanlar değişiklikleri anlatsın hazırlıklı olalım. :)

hepinizi opuyorum gelirim bıcıbıcıdan sonra uyuyup kalmazsam tabi kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

ama ben tek gidebilecek kadar cesur değilim.zaten dr da elim ayağıma dolaşıyo.görümcem gelir artık.çok sinirliyimdelikafadulden

sınırlenme canım ıyıce germe kendını sımdı. napalım bu defa boyle olsun. ben hep gorumcemle gıdıyorum mecbur.

52 yaşında canım ama bir dakika yerinde durmaz.......hayat doludur.......benden gençtir ayrıca hareket yönünden.........tek kötü tarafı hassas olması işte o yüzden kalp hastası oldu ya

gencmıs zaten. benım annemde 48 yasında ama benden dınc yanı. işleyen demır pas tutmaz mısalı.

anla işte balum ya annene sende aaa

benım annem degıl sımgenın annesı aaaaa

havamı atıon kız

önde olanlar değişiklikleri anlatsın hazırlıklı olalım. :)

:)))) pek bi değişiklik yok cnm hiç kilo almadım daha ama belim eskisi gibi ince değil. kotlarım olmuyor. hamile pantolonlarına baktım geçen keten olanlara 100 lira dedi. alıcaz bikaç tane başka yolu yok:)))

balum yaa muhabbeti kaçırmışım heheh kusura bakma o zmn onun annesine geçmiş olsun ee geçmişi okumayınca böle oluo

:)))) pek bi değişiklik yok cnm hiç kilo almadım daha ama belim eskisi gibi ince değil. kotlarım olmuyor. hamile pantolonlarına baktım geçen keten olanlara 100 lira dedi. alıcaz bikaç tane başka yolu yok:)))

evet bende bi bakim dedim pantolon tunik 109 ytl dedi. bilmiom elbise giyerim artık ben : d

olur boyle vakalar:) ben de elbıselere bayılıyom valla. alıcam:)

mrb kızlar nasılsınız
yaklaşık 3 haftadır yoktum memlekete annemin yanına gitmiştim bugün geldim
ve ayağımın tozu ile buraya geldim ama
listeden beni silmişsiniz çok üzüldüm
cinsiyetler tahminen belli oluyo herkesin rabbim gönlüne göre versin
ben yarın gitcem bakalım bebiş göstercekmi cinsiyetini
?
bu arada burayı hepinizi çookk özlediim

sende mı yarın gıdıyosun. nevyas lıstede duzenleme yaptı. uzun sure gırmeyenlerı sıldı. ozel msj at ona. hosgeldınnn. nasıl gectı bakalım annenlerde.

sende mı yarın gıdıyosun. nevyas lıstede duzenleme yaptı. uzun sure gırmeyenlerı sıldı. ozel msj at ona. hosgeldınnn. nasıl gectı bakalım annenlerde.

evet canım bende yarın 2li test için gitcem doktora zaten onun için geldim evime annemi bırakıp :)
tatil çok güzeldi annem pişirdi ben yedim
mutfağa giremiyodum yemek yapamıyodum evimde gelince değişir dedim ama sanırım hala aynı ...
özel msj atıyım ozmn ben nevyasa
sen naptın ?

anne yemeklerı he ben de yıcem az kaldı ayın 10 unda gıdıyorum ıstanbula. ben ıyıyım cok sukur. yarın doktor kontrolune gıdıcem ben de.

anne yemeklerı he ben de yıcem az kaldı ayın 10 unda gıdıyorum ıstanbula. ben ıyıyım cok sukur. yarın doktor kontrolune gıdıcem ben de.

hadi hayırlısı canım
ben bişe yiyemezsem gene giderim büyük ihtimalle annemin yanına bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…