2010 Ekim Anneleri

ben suna karar verdim erkek hemen belli ediyor söylüyorlar.
ama kiz belli etmiyor ya hemen kizda demek istemiyorlar ondan bekletiyorlar kesin olsun da diyelim diye
bu 12 haftada nsonra gidip de görmeyenlerin kizi olcak gibime geliyor ben dahil:)

yarın kımler cınsıyet ıcın gıdıyor sımdı arkadaslar ??

ben yarın gıdıyorum ama cınsıyet ıcın degıl:)

canım ne olsun ya dün kontrolüm vardı büyük bir umut cinsiyetini öğreneceğim diye gittim ama malesef doktorum daha çok erken dedi iyide 12 haftalık öğrenen var benim 13 hafta

bebegın ıyı yanı. 2 lı test yaptırdın mı?

demkki 10 haftada söyleyen doktorlar kendine cok günenen doktorkaydirigubbakcemile3
diger söylemeyenlerde önceden agzi yanmis doktoarlaelaelaelaelae

aynen oyle:)

evet canım. aslında erken bellı oluyo ama bazı doktorlar kesınlessın dıye soylemıyo.

benim doktorum doçent ama uygün görmüyorum 12. haftada söylemeyi 16. haftayı bekleyeceksin dedi. gerçekten görüyorda söylemiyorlar mı yoksa söyleyenlerinki sadece bi tahmin mi bilemiyorum. ama ben kesin olarak öğrenmek istiyorum önce kız deyip 16. haftada erkek yada tam tersini derse üzülürüm o zaman...

evet benımkı de docent bakalım ne dıcek yarın:)

neyse ben cıkıyorum kızlar kocacıgım geldı. ıyı aksamlar herkese.

ben yarın gıdıyorum ama cınsıyet ıcın degıl:)

bebegın ıyı yanı. 2 lı test yaptırdın mı?

aynen oyle:)

bebek şimdilik iyi ense kalınlığı normal dedi ama ikili testi ankaraya gönderdiler 5 güne çıkar dediler bu arada 76 tl yaptırdım

ne yapaim bizde bekliycez kesin olsun bari dedigin gibi basta kiz deyip sonra erkek yada tam dersi dense insan üzülür.cünki kendni ona göre alistiriyorsun

ya kız annenın guzellıgını alır dıolar anne hamıleyken cırkınlesırmıs kımısıde erkek cocgu m cırkınlestırı dıo herkes farklı dıo hangısı doğru ben cırkınleşmısım herke öle dıo bana beni deli edıolar klava:

kızlar peki iyi beslene biliyormusunuz vicdanınız ne diyor?

ben ıyı beslendıgımı dusunuyorum hayatta yemedıgım sebzelerı meyvelerı sıf bebegıme yarasın vitamın olsun dıe yıyorum dogumdan sonra yemem sanırım:))) vıcdanım rahat sımdılık

dünde pcde konusurken kameradan teyzemin kizi bana cirkinlesmissin dedi:))
halbuki cildim daha bir güzel oldu.gecenin bir vakti konusuyoruz uykusuzlukdan gözüm kapaniyor:)) hemen anladi kiz olcakmis:))
anam ultrasonda doktoar bakti bilemedi:))

ben ıyı beslendıgımı dusunuyorum hayatta yemedıgım sebzelerı meyvelerı sıf bebegıme yarasın vitamın olsun dıe yıyorum dogumdan sonra yemem sanırım:))) vıcdanım rahat sımdılık

yaa maşallah diyelim ben çok iyi beslendiğime inanamıyorum balık pek yemiyorum nefret ediyorum

feyzacım bız kendımız görmek ıstedıgımız gıbı göruyoruz bana görede bende bı degısıklık yok ama benı gören ooooo nasıl cırkınlesmıssın dıuo yaaaa aslında dısardakı görenler dogruyu sölüo bence

kızlar peki iyi beslene biliyormusunuz vicdanınız ne diyor?

bulntilar oldugu icin düzgün olmuyor beslenmem ama ben yinede sebze meyve agirlikli besleniyorum
sabahlari taze sikilmis portakal
süt ve mutlak iyi pismis yumurta ,peyniri yiyorum.
vitamin ilacimi aliyorum.bol su iciyorum.kuru yemis badem ceyiz findik yiyorum faydali diyorlar.kuru kayisi incir ve kuru erik yiyorum.ne bilem daha nasil yapsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…