selam nasil olsun bulnatilar gecmisti benim geri gelcek gibi ya olurmuymus böyleeeeeeee
sen nasilsin?
yarın kımler cınsıyet ıcın gıdıyor sımdı arkadaslar ??
canım ne olsun ya dün kontrolüm vardı büyük bir umut cinsiyetini öğreneceğim diye gittim ama malesef doktorum daha çok erken dedi iyide 12 haftalık öğrenen var benim 13 hafta
demkki 10 haftada söyleyen doktorlar kendine cok günenen doktorkaydirigubbakcemile3
diger söylemeyenlerde önceden agzi yanmis doktoarlaelaelaelaelae
evet canım. aslında erken bellı oluyo ama bazı doktorlar kesınlessın dıye soylemıyo.
anam bir belitide yok desem kiz yada oglan olcakkkk.ilk bata yesil su cikardi mannem kesin erkek dedikaydirigubbakcemile3geldim. ahah ben de hem erkek hem kız belirtileri var :)
hic sorma 10 haftada rahatladim.ama dün tekrar cikarmaya basladim.biraz sıkıntılıyım bende ilk zamanlar çıkarmıyodum ama ikidir çıkarıyorum anlamadım bişey güya azalacaktı arttı.
benim doktorum doçent ama uygün görmüyorum 12. haftada söylemeyi 16. haftayı bekleyeceksin dedi. gerçekten görüyorda söylemiyorlar mı yoksa söyleyenlerinki sadece bi tahmin mi bilemiyorum. ama ben kesin olarak öğrenmek istiyorum önce kız deyip 16. haftada erkek yada tam tersini derse üzülürüm o zaman...
ben yarın gıdıyorum ama cınsıyet ıcın degıl:)
bebegın ıyı yanı. 2 lı test yaptırdın mı?
aynen oyle:)
ne yapaim bizde bekliycez kesin olsun bari dedigin gibi basta kiz deyip sonra erkek yada tam dersi dense insan üzülür.cünki kendni ona göre alistiriyorsunbenim doktorum doçent ama uygün görmüyorum 12. haftada söylemeyi 16. haftayı bekleyeceksin dedi. gerçekten görüyorda söylemiyorlar mı yoksa söyleyenlerinki sadece bi tahmin mi bilemiyorum. ama ben kesin olarak öğrenmek istiyorum önce kız deyip 16. haftada erkek yada tam tersini derse üzülürüm o zaman...
hadi canim hayirli haberle gel canimmmmmevet benımkı de docent bakalım ne dıcek yarın:)
neyse ben cıkıyorum kızlar kocacıgım geldı. ıyı aksamlar herkese.
hic sorma 10 haftada rahatladim.ama dün tekrar cikarmaya basladim.
bugün bulnait hat safada
kızlar peki iyi beslene biliyormusunuz vicdanınız ne diyor?
dünde pcde konusurken kameradan teyzemin kizi bana cirkinlesmissin dedi:))ya kız annenın guzellıgını alır dıolar anne hamıleyken cırkınlesırmıs kımısıde erkek cocgu m cırkınlestırı dıo herkes farklı dıo hangısı doğru ben cırkınleşmısım herke öle dıo bana beni deli edıolarklava:
ben ıyı beslendıgımı dusunuyorum hayatta yemedıgım sebzelerı meyvelerı sıf bebegıme yarasın vitamın olsun dıe yıyorum dogumdan sonra yemem sanırım:))) vıcdanım rahat sımdılık
kızlar peki iyi beslene biliyormusunuz vicdanınız ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?