2010 Ekim Anneleri

e_pack hosgeldın canım sendemı yarın gıdıon yaaaaaaa yok anam ben 1 hafta daha cınsıyetı ıcın beklıycem
yarın herkes gıdıo yaa ama ben okuyamıycam cuma aksamına kadar üfffff merakta edrım sımdı

nıye okuyamıycan kı?

canım yarın babannemın perşembesı var ızın aldım cuma aksamına kadar cuma gunu aksam calısacagım ancak 5 te geldıgımde okuyabılırım(

canım yarın babannemın perşembesı var ızın aldım cuma aksamına kadar cuma gunu aksam calısacagım ancak 5 te geldıgımde okuyabılırım(

olsun ya inş herkesın bebıs ıyıdır de sorunsuz gecer yarın. sen haftaya cınsıyet ogrencen he:)

selam kizlarr
ne oldu yav yine yeni cinsiyet ögrenen mi var yavvvvv
ben hava attinmi ögrenip gelcem doktoar erkenden diyor diye.beni mdoktar beni mors ettikaydirigubbakcemile3

ben anlamıom kımı dr. 10 haftalıkken sölüo kımısıde 12-13 haftada oluo erkeen dio yawwwww

selam kizlarr
ne oldu yav yine yeni cinsiyet ögrenen mi var yavvvvv
ben hava attinmi ögrenip gelcem doktoar erkenden diyor diye.beni mdoktar beni mors ettikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet ya erkek senesı sanırım hep erkek haberı gelıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…