2010 Ekim Anneleri

beyime soruyorum ilk evlendigimiz günki gibisin diyor.dah ir güzellik geldi diyor.etrafimda canla gören kisilerde hic cirkin yada güzel demediler.

yaa maşallah diyelim ben çok iyi beslendiğime inanamıyorum balık pek yemiyorum nefret ediyorum

balık cok severım ben haftada 3 gun yerım ..ama hayatım bebegın ıcın dayan ekmeksız cerez gıbı yee....ben pırasa ve ıspanak yemem sevmem ama sıf demır olsun dıe yıyorum gözum kapalı:))

çok iyi canım ne olsum daha valla böyle devam et

balık cok severım ben haftada 3 gun yerım ..ama hayatım bebegın ıcın dayan ekmeksız cerez gıbı yee....ben pırasa ve ıspanak yemem sevmem ama sıf demır olsun dıe yıyorum gözum kapalı:))

canım yiyemiyorum sabah çok erken kalkıyorum bir bardak süt içiyorum okulda evde yaptığım tostu yiyiyorum o sonra öğlene yemek akşamda çok iyi değil

ay balik deme ilk aylarda her hafta taze taze aldim.yedim.ama artik göresim yok birakti myemiyorum cok tiksindi geldi.ispanakda ayni kendii görsem bulaniyor.gecen beyim almis gelmis.dedim belki pide yapinca yiyebilirim.ama yaptim.yarim zor yedim.onun disinda pek tiksidigim birsey yok balik ve ispanak denmesin yeter:)

çok iyi canım ne olsum daha valla böyle devam et
valla öyle canim duyurou mda millet bir kilo süt iciyormus günde bebek icin cok faydali oluyormus.

canım yiyemiyorum sabah çok erken kalkıyorum bir bardak süt içiyorum okulda evde yaptığım tostu yiyiyorum o sonra öğlene yemek akşamda çok iyi değil
zor ya senin isinde.sende al maden kuru kayisi ceyiz karistir tene füslerde fala nat agzina.sonra meyve onlarda olsun yaninda hep.muz elma armut cok faydaliymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…