beyime soruyorum ilk evlendigimiz günki gibisin diyor.dah ir güzellik geldi diyor.etrafimda canla gören kisilerde hic cirkin yada güzel demediler.feyzacım bız kendımız görmek ıstedıgımız gıbı göruyoruz bana görede bende bı degısıklık yok ama benı gören ooooo nasıl cırkınlesmıssın dıuo yaaaa aslında dısardakı görenler dogruyu sölüo bence
yaa maşallah diyelim ben çok iyi beslendiğime inanamıyorum balık pek yemiyorum nefret ediyorum
bulntilar oldugu icin düzgün olmuyor beslenmem ama ben yinede sebze meyve agirlikli besleniyorum
sabahlari taze sikilmis portakal
süt ve mutlak iyi pismis yumurta ,peyniri yiyorum.
vitamin ilacimi aliyorum.bol su iciyorum.kuru yemis badem ceyiz findik yiyorum faydali diyorlar.kuru kayisi incir ve kuru erik yiyorum.ne bilem daha nasil yapsam.
balık cok severım ben haftada 3 gun yerım ..ama hayatım bebegın ıcın dayan ekmeksız cerez gıbı yee....ben pırasa ve ıspanak yemem sevmem ama sıf demır olsun dıe yıyorum gözum kapalı:))
ay balik deme ilk aylarda her hafta taze taze aldim.yedim.ama artik göresim yok birakti myemiyorum cok tiksindi geldi.ispanakda ayni kendii görsem bulaniyor.gecen beyim almis gelmis.dedim belki pide yapinca yiyebilirim.ama yaptim.yarim zor yedim.onun disinda pek tiksidigim birsey yok balik ve ispanak denmesin yeter:)balık cok severım ben haftada 3 gun yerım ..ama hayatım bebegın ıcın dayan ekmeksız cerez gıbı yee....ben pırasa ve ıspanak yemem sevmem ama sıf demır olsun dıe yıyorum gözum kapalı:))
valla öyle canim duyurou mda millet bir kilo süt iciyormus günde bebek icin cok faydali oluyormus.çok iyi canım ne olsum daha valla böyle devam et
bende pc masasina koydum kuru erik hep pc basindayken aklima gelsin diye burda yiyorum:))ben şu an kuru kayısı yıyorum mıdeyıde güzel bastırıo..ekşi ekşi
zor ya senin isinde.sende al maden kuru kayisi ceyiz karistir tene füslerde fala nat agzina.sonra meyve onlarda olsun yaninda hep.muz elma armut cok faydaliymis.canım yiyemiyorum sabah çok erken kalkıyorum bir bardak süt içiyorum okulda evde yaptığım tostu yiyiyorum o sonra öğlene yemek akşamda çok iyi değil
ben çıkıyorum duş alıcam geç olmadan saçlarım kurusun iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?