2010 Ekim Anneleri

Bu arada cinsiyetini sordum söylemedi :=)) ama kendi doktorum bir tahminde bulundu dedim daha çok erken tahmindir o sadece dedi güldü :)))))))

tok karına gitmek lazımmış diye sabah kahvaltı yaptım yedigimide cıkardım 2.kere cıkarmış oldum hamilelikte. mafoldumben
simdide acıktım gidip kahvaltı yapayım gelirim yine opuyorumnanaktan

tok karına gitmek lazımmış diye sabah kahvaltı yaptım yedigimide cıkardım 2.kere cıkarmış oldum hamilelikte. mafoldumben
simdide acıktım gidip kahvaltı yapayım gelirim yine opuyorumnanaktan

ya kıslar kımısını tahmın edıyolarya sasırıyom beeenn 14 15 haftalarda kesın sonuc cıkarr sen ayrıntılı ultrasyonamı gırdın canım şimdi

apandist amelıyatı oldum canım çok sukur bebegımle bende ıyıyız ama cok agrımvar oyuzden pek fazla kalamıyorum

bi tanem geçmiş olsun cnm..keşke yakınımda olsaydın...ben yardımcı olabilseydim sana..rabbimden acil şifalar diliyorum meleğim..rabbime emanetsiniz..kuzucuğunda senin de iyi olmanıza çok sevindim..bin şükür..nasıl oldu birden bire??

herkse günaydınnnn

günaydın cnm..

gözün aydın canım, cok sevindim bebişinin iyi olmasına, diğerleride güzel haberlerle gelir inş. :)

maşallah gözün aydın

2 gün geride olmasnı sakın takma satı yakalar. benimkide 10 gün öndeydi zamanla gerileye gerileye satı yakaladı. yani ilerden gidende geriden gelende satı yakalıyor
aklinialirimsmile

hadi gözün aydın canım........ne güzel bak 1 hafta sonra tekrar göreceksin bebeğini.........bende cumartesi gidicem 2 gün kaldı bugünü saymıyorum sositososito

46 cm olan nedir cnm. merak ettim.

başka hastaneye gidip de dönen yok sanırım balum ve ironic gelmediler ben zaten daha gitmedim bile

:ecrin_bebek: slm arkadaşlar

ne güzel herkes bebişlerini görmüş bende 12, haftam dolsun diye sabırsızlanıyorum artık..

inşallah herşey yolunda gider testlerimi yaptırıcam gittiğimde bir ayağım geri gidiyor ya kötü bir şey söylerlerse diye

inşallah hepimizin bebişi önce sağlıklı ve gönlümüze göre olur

günaydın kızlar
doktora gidipte gelen oldumu
ben akşam 5te gdicem bakalım cinsiyetini öğrenebilcezmi bebeğimin

kızlar ben geldımmmmmmmmm dün aksam yazamadım durumu doktordan gelınce buantıdan gıremedım foruma sabahta kan vermeye gıttım tahlıller için anca gırıp yazabıldım sımdı bebişim masallah çok ıyıymıs kocaman olmus ellerını ayaklarını oynatıyordu nasıl hareketlıydı bır görsenız masallah kalbıde pıt pıt atıyodu canlarım ve bebek yıne 1 hafta önde ılerlıyo masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…