günaydın sizlerede kızlar
nasıl heyecanlısın şimdi değil mi saatler geçmek bilmiyor??
ah canım bir bilsen ne haldeyim.yaş gözümün ucunda o kadar duygusalım ki.bi de öğleden sonra toplantım var nasıl katlanıcamm
canım benım kıyamam sana...allah yardımcın olsun..ama toplantıdakiler de senin çocukların..öyle düşün..çabucak gelecek vakit hayırlısıyla merak etme..opuyorumnanaktan
haklısın canım.tabi onlarda bizim ama ruh halim öyle tuhaf ki.kendime bile hayrım yok heyecandan,panikten...allah yardımcımız olsun hepimizin
selam kıslar gecmıs olsun yyazan arkadaslarıma çok tsk edıyorum saolun
doktora gıdeceklerde hayırlı haberlerle gelırler ınsallahhh
melisim ne oldu neye geçmiş olsun??nasılsın sen??
Bebişimiii gördüüümmmmm çokk güzeldi kocaman bir televizyondan izledim onuuuu :) Uyuyorduuu doktor teyzesi uyandırmak için baya uğraştııı sonra uyandıı döndü yüzünü bize kollar havadaydııı böyleee :=))))) sonra poposunu çevirdi bizee :))) doktor teyzesi baya bir uğraş verdi arkasını döndürmesi için sonra döndü ölçtü oradan 1.7mm yazıyordu. sordum normal mi bir sorun var mı dedim suanlık normal dedi. ama 12.haftada degilsiniz daha son sata göre 2gün geridesiniz 46cmmiş şuan 48cm daha sağlıklı olur ölçmemiz bunlarıda onuda karsılastırır bakarız dedi haftaya tekrar randevu verdi sabah 9:45'e.Allah'ın izniyle iyi çıkacak herşey. maşallah kuzuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?