2010 Ekim Anneleri

:roflol::roflollur valla her ayın topiğine bi ugrarız..bak ya kendi bebişini mi begenmiyon,rüyalar tersine cıkar derler demek ki cok güzel bi bebişin olucak canım:1hug:

ruyalar tersine cikarsa bu durumda kizim olucak herhalkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3esimde annemde erkek goruyor ya bide annem diyor cok bulantin olmadi erkek vs... ay birsuru huraffe iste 16inci hafta gelsede bir an once kesinlesse.

kuzucum ben çıkayım,saat ilerledi..yarın dr a da gidicez..yarın görüşürüz gelirim haberleri getirmeye..kendine cok iyi bak canım.seni de burda yalnız bırakmayı hiç istemiyom ama eşim hadi kapat uyuyalım artık diye tutturdu..çok öpüyorum seni,iyi akşamlar diyim sana bana da iyi geceleropuyorumnanaktan

estf canim olurmu oyle sey tabiki uykun geldiyse cikacaksin sevgiyle kal allah rahatlik versin hayirli haberlerle donersin insallah. allaha emanet olun .a.s.

Günaydııın kızlar opuyorumnanaktan
hiççç uyuyamadım bugun sabahın 5nden beri ayaktayım sersem gibi oldum kaydirigubbakcemile3
10'00'da ikili testimiz var.

Günaydııın kızlar opuyorumnanaktan
hiççç uyuyamadım bugun sabahın 5nden beri ayaktayım sersem gibi oldum kaydirigubbakcemile3
10'00'da ikili testimiz var.

gunaydın canım. benım de 10 da randevum cok heyecanlıyım. sımdı dus aldım. 15-20 dk ya cıkarım evden.

bende kahvaltı edicem babam götürcek eşim calısıyor
hayırlı haberlerle gelelim inşallah!

günaydın kızlar.geçmişi okuyamadım o kadar çokki.çoşmuşsunuz birde bulantılarınız geçse hiç tutamayacagız demek.maşalah.

Günaydın kızlar....

Balum ironic 34 ve Dark gidecek heralde bugün doktora hayırlı güzel haberlerle gelin kızlar...

Benimde randevum 6 nisan salı günü sabah 10 da bende çok heyecanlıyım bakalım bebiş nekadar büyümüş....

günaydın kızlar.dünden beri dr heyecanı bastı beni.balum çıkmış bile .hayırlı haberlerle döner inş.dr a gidecek herkes hayırlı haberlerle dönsünde şurda bi bayram yapalım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…