kızlar ben geldımmmmmmmmm dün aksam yazamadım durumu doktordan gelınce buantıdan gıremedım foruma sabahta kan vermeye gıttım tahlıller için anca gırıp yazabıldım sımdı bebişim masallah çok ıyıymıs kocaman olmus ellerını ayaklarını oynatıyordu nasıl hareketlıydı bır görsenız masallahkalbıde pıt pıt atıyodu canlarım ve bebek yıne 1 hafta önde ılerlıyo masallah
melisesra canım çok geçmıs olsun dıkkat et tatlım kendıne
kızlar ben geldımmmmmmmmm dün aksam yazamadım durumu doktordan gelınce buantıdan gıremedım foruma sabahta kan vermeye gıttım tahlıller için anca gırıp yazabıldım sımdı bebişim masallah çok ıyıymıs kocaman olmus ellerını ayaklarını oynatıyordu nasıl hareketlıydı bır görsenız masallahkalbıde pıt pıt atıyodu canlarım ve bebek yıne 1 hafta önde ılerlıyo masallah
gözünaydın tatlım
ay bende görcemmi kollarını falan heyecanlandııııımm :teytey:
hayirli sabahlar kizlarrrr
yeni haberler varmi
zehsel masallah cnaim bebegine.
melis ersa canim sana ne oldu gemise bakamadim??
bende su grip illetini atlatamadim ya geceleri daha kötü oluyorum
iki hafta oldu ya ne zama ngeccek
Bebişimiii gördüüümmmmm çokk güzeldi kocaman bir televizyondan izledim onuuuu :) Uyuyorduuu doktor teyzesi uyandırmak için baya uğraştııı sonra uyandıı döndü yüzünü bize kollar havadaydııı böyleee :=))))) sonra poposunu çevirdi bizee :))) doktor teyzesi baya bir uğraş verdi arkasını döndürmesi için sonra döndü ölçtü oradan 1.7mm yazıyordu. sordum normal mi bir sorun var mı dedim suanlık normal dedi. ama 12.haftada degilsiniz daha son sata göre 2gün geridesiniz 46cmmiş şuan 48cm daha sağlıklı olur ölçmemiz bunlarıda onuda karsılastırır bakarız dedi haftaya tekrar randevu verdi sabah 9:45'e.Allah'ın izniyle iyi çıkacak herşey. maşallah kuzuma
kızlar selamm napıonzzzz
ya bişi sorcam cok kötü rüyalar görüomsanki bebişime bişi olcak gibi sizede olyom bide hiç bişi hissetmiom bebeğim burda karnımda gibi diil sanki ne bilimm piskolojimmi bozldki
belki diycem hamislikden ama bende kocise gecti:)))hoşgeldinnnnn
canım ben iki aydır burnum tıkalı geziyom astımım var acaba o yüzdenmi oluyo dedim doktor hayır dedi meğersem hamileliktenmiş kimisinde burun kanaması baş ağrısı oluyomuş bendede burun tıkanıklığı yapmış belki sendede ondan olabilir
belki diycem hamislikden ama bende kocise gecti:)))
iki gündür onunda basladi girip ates:)
kızlar selamm napıonzzzz
ya bişi sorcam cok kötü rüyalar görüomsanki bebişime bişi olcak gibi sizede olyom bide hiç bişi hissetmiom bebeğim burda karnımda gibi diil sanki ne bilimm piskolojimmi bozldki
hııım o zaman ilaç almadığın için atlatamıyorsun belkide zencefil bal karışımını ye tatlım hem bi taşla iki kuş vurursun zencefil bulantıyada iyi geliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?