2010 Ekim Anneleri

gözünaydın tatlım
ay bende görcemmi kollarını falan heyecanlandııııımm :teytey:

zehsel mrb.masallah bebisinede.doktora kime gidiyosun bursada

hayirli sabahlar kizlarrrr
yeni haberler varmi
zehsel masallah cnaim bebegine.
melis ersa canim sana ne oldu gemise bakamadim??
bende su grip illetini atlatamadim ya geceleri daha kötü oluyorum
iki hafta oldu ya ne zama ngeccek

gözün aydın tatlm..maşallah kuzucuğa..

hayirli sabahlar kizlarrrr
yeni haberler varmi
zehsel masallah cnaim bebegine.
melis ersa canim sana ne oldu gemise bakamadim??
bende su grip illetini atlatamadim ya geceleri daha kötü oluyorum
iki hafta oldu ya ne zama ngeccek

hoşgeldinnnnn
canım ben iki aydır burnum tıkalı geziyom astımım var acaba o yüzdenmi oluyo dedim doktor hayır dedi meğersem hamileliktenmiş kimisinde burun kanaması baş ağrısı oluyomuş bendede burun tıkanıklığı yapmış belki sendede ondan olabilir

gözün aydın cnm..ne güzel anlatmışsın inşallah bende 12 sinde görürüm böyle kuzucuğumu..

kızlar selamm napıonzzzz
ya bişi sorcam cok kötü rüyalar görüom sanki bebişime bişi olcak gibi sizede olyom bide hiç bişi hissetmiom bebeğim burda karnımda gibi diil sanki ne bilimm piskolojimmi bozldki

kızlar selamm napıonzzzz
ya bişi sorcam cok kötü rüyalar görüom sanki bebişime bişi olcak gibi sizede olyom bide hiç bişi hissetmiom bebeğim burda karnımda gibi diil sanki ne bilimm piskolojimmi bozldki

selam canım.. hic bişey olmaz inş, kötü seyler düsünmemeye calıs. bende ilk zamanlarda hep düşecek korkusuyla yatıp, rüyamdada düştüğünü görüyodum, sonrada gercekten o şeyi yasamısım gibi üzülüyodum ( ama hic bişey olmadı cok şükür, sen iyi şeyler düşünmeye calıs hic bişey olmaz Allahın izniyle :))

belki diycem hamislikden ama bende kocise gecti:)))
iki gündür onunda basladi girip ates:)

kızlar selamm napıonzzzz

canım salı günü bende sen gibiydim hiçbirşey hissetmiyordum hamilemiyim degilmiyim.çarşamba doktora gittim herşey yolunda.karnımda degil gibi demişsinya demek vucudun bebeğine alıştı.hiçbirşeyi kötü düşünme herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…